- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
Yaaa gerçekten miiiii75 kiloysan ve dikkat edip sporla desteklersen ramazan bayramında 60-63 arası olursun kesin canım
ayy 60 olmadan bırakmayın beni lütfennn:) bugün kü menümle başlıyım mı? ve benim 19:30dan önce yemek yemem çok zor bu arada.Insallah cnmbak 60 olmadan bi yere gondermeyiz haberin ola. 15 gün deneme süren var. Duzenli menü ve spor paylasimi+katilim
Canim menüler ve sporlar ilk sayfadaki takim menülerimiz kisminda paylasiliyor. Menunu ayrica buraya da yazacaksin. Yemek yeme fasli bittikten sonra.menünü ve sporunu en geç ertesi gün 11 de paylasabilirsin o saatten sonrakiler paylaşılmamiş sayilacak. Burada paylaştigina arkadaşlar hem yorum yapip hem de yol gösteriyorlar. 19.30 biraz geç mi saatmiş ama başka turlu olmuyorsa yapacak bir sey yok..ayy 60 olmadan bırakmayın beni lütfennn:) bugün kü menümle başlıyım mı? ve benim 19:30dan önce yemek yemem çok zor bu arada.
Jessica simth videolarindandi hareketleri tekrar ediyorsun. Cardio gibi ağır değildi tabi. İki mile leslie 30 dakika suruyortomrs canım 20dk egzersizi nasıl puanlayalım yani sayısı varmı yaptığın egzersizin yada tahmini kaçtır
birde 2mil leslie kaç dakika ben bilmiyorum onunda puanını yazalım
İftara 2 saat kala spor oooo çok iddalıYaaa gerçekten miiiii
Ramazanda da değişik bi planım var bu sefer. İftara 2 saat kala spor salonuna gideceğim, duş al filan iftara 20 dk kala eve gelirim. Suyumu hemen içmiş ve yemeğimi hemen yemiş olurum. Aklımda değişik planlar
Sen devam ettiğin sürece biz bırakmayız canım.ayy 60 olmadan bırakmayın beni lütfennn:) bugün kü menümle başlıyım mı? ve benim 19:30dan önce yemek yemem çok zor bu arada.
slm canim hoisgeldinBen 12. Takıma girmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Teşekkürler
Haklisin canim katilim cok yapmamiz lazim ki motive olalim. Insallah ikimiz de hepimiz cumaya kadar guzel eksiler goruruzInsallah basarili olursun bacım. Bu siteyi ne kadar boşlarsan o kadar kilo aliyorsun ben onu anladim gecen hafta. Bundan sonra buralardayim insallah bi aksilik cikmazsa. Ben de senin gibi artilardayim. Hatta bugün yine arti çiktim düne göre. Gittikçe kilo verecegime aliyom yine. Acilen toparlamam gerek benim de. Kendimize gelelim bacım. Gerçi sen benden 10 kilo eksiksin amabenim durum çok vahim
Cok zor bir durum tabiki. Allah sabir versinAynen canım ona çalıştık ama elendi galiba bakalım nasip
Burda bebeğin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldı. Gebeliği kendi sonlandırmak için değil
ee masallah sende boy var canim. Ben yerden bitme hele bir de kilolu olunca yusyuvarlak oluyomben hiç giymem kız çünkü eşim benden 2 3 cm uzun
Sağol rakibim deryacım :)
hala mı hastasın ya çok geçmiş olsun çabuk toparlan. ben de öğlen 1 saat yürüdüm geldim.
Haklisin canim. Persembe cuma insallah yapacagim. Bugun de yarin da is cikisi planlar var ama haftayi sporsuz kapatmak istemiyorummoral bozukluğundan tabi sporda yapmadın havada soğuk. Kaç kere baktım acaba göremedim mi diye. Yapma böyle spor yaparsan ısınırsıın heeemm
hoşbuldum :) ben grubu inceliyorum hala . İnsallah cmrt diyetisyen kontrolümde var güzel sonuçlar görmeye çok ihtiyacım varslm canim hoisgeldin
Haklisin canim katilim cok yapmamiz lazim ki motive olalim. Insallah ikimiz de hepimiz cumaya kadar guzel eksiler goruruz
İplik sıklığı yazmıyor. Yıllar önce aldım bir tane aynı kumassa güzel, ben memnunum.
tekrar mrb
Sizce çeyizime almalımıyım indirimdeymişte bilemedim anlamıyorumda pek size sorayım dedim. bide takıntı dokunmadan birşey alamıyorum. şimdidie gidemem
https://www.madamecoco.com/guirlande-cift-kisilik-ranforce-nevresim-takimi-murdum-gri-murdum-gri-1/
Dikkat ettiysen görürsün canımhoşbuldum :) ben grubu inceliyorum hala . İnsallah cmrt diyetisyen kontrolümde var güzel sonuçlar görmeye çok ihtiyacım var
Kime alacaksın ki sen canım. Çok kırışıyor yıkanınca bana hediye gelmişti. Ütü yapmaya üşenmeyecek biriyse al.
malesef işten eve gidip hazırlamam anca oluyor. yarın da yazmaya başlarım hayırlısı bakalımCanim menüler ve sporlar ilk sayfadaki takim menülerimiz kisminda paylasiliyor. Menunu ayrica buraya da yazacaksin. Yemek yeme fasli bittikten sonra.menünü ve sporunu en geç ertesi gün 11 de paylasabilirsin o saatten sonrakiler paylaşılmamiş sayilacak. Burada paylaştigina arkadaşlar hem yorum yapip hem de yol gösteriyorlar. 19.30 biraz geç mi saatmiş ama başka turlu olmuyorsa yapacak bir sey yok..
evet ediyorum ve ilk güne göre açıkma olmuyor sanırım alışıyorum. önceden hep pazartesi başlar çarb biterdi bu sefer azimliyim sporla da destekliyorum. sadece iş yerinde bi çaycı ablamız var onun ısrarlarıyla zor baş ediyorum :)Dikkat ettiysen görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?