Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

75 kiloysan ve dikkat edip sporla desteklersen ramazan bayramında 60-63 arası olursun kesin canım
Yaaa gerçekten miiiii
Ramazanda da değişik bi planım var bu sefer. İftara 2 saat kala spor salonuna gideceğim, duş al filan iftara 20 dk kala eve gelirim. Suyumu hemen içmiş ve yemeğimi hemen yemiş olurum. Aklımda değişik planlar

ayy 60 olmadan bırakmayın beni lütfennn:) bugün kü menümle başlıyım mı? ve benim 19:30dan önce yemek yemem çok zor bu arada.
Canim menüler ve sporlar ilk sayfadaki takim menülerimiz kisminda paylasiliyor. Menunu ayrica buraya da yazacaksin. Yemek yeme fasli bittikten sonra.menünü ve sporunu en geç ertesi gün 11 de paylasabilirsin o saatten sonrakiler paylaşılmamiş sayilacak. Burada paylaştigina arkadaşlar hem yorum yapip hem de yol gösteriyorlar. 19.30 biraz geç mi saatmiş ama başka turlu olmuyorsa yapacak bir sey yok..

tomrs canım 20dk egzersizi nasıl puanlayalım yani sayısı varmı yaptığın egzersizin yada tahmini kaçtır
birde 2mil leslie kaç dakika ben bilmiyorum onunda puanını yazalım
Jessica simth videolarindandi hareketleri tekrar ediyorsun. Cardio gibi ağır değildi tabi. İki mile leslie 30 dakika suruyor

İftara 2 saat kala spor oooo çok iddalı benim o saatte dilim dışarda geziyor

Ben 12. Takıma girmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Teşekkürler
slm canim hoisgeldin
Haklisin canim katilim cok yapmamiz lazim ki motive olalim. Insallah ikimiz de hepimiz cumaya kadar guzel eksiler goruruz

ben hiç giymem kız çünkü eşim benden 2 3 cm uzun

Sağol rakibim deryacım :)

hala mı hastasın ya çok geçmiş olsun çabuk toparlan. ben de öğlen 1 saat yürüdüm geldim.
ee masallah sende boy var canim. Ben yerden bitme hele bir de kilolu olunca yusyuvarlak oluyom

moral bozukluğundan tabi sporda yapmadın havada soğuk. Kaç kere baktım acaba göremedim mi diye. Yapma böyle spor yaparsan ısınırsıın heeemm
Haklisin canim. Persembe cuma insallah yapacagim. Bugun de yarin da is cikisi planlar var ama haftayi sporsuz kapatmak istemiyorum

malesef işten eve gidip hazırlamam anca oluyor. yarın da yazmaya başlarım hayırlısı bakalım

Dikkat ettiysen görürsün canım
evet ediyorum ve ilk güne göre açıkma olmuyor sanırım alışıyorum. önceden hep pazartesi başlar çarb biterdi bu sefer azimliyim sporla da destekliyorum. sadece iş yerinde bi çaycı ablamız var onun ısrarlarıyla zor baş ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…