Squat girl diye uygulama var onu yüklesene güzel egzersizler var ordabenim bacaklar kollar bıngıl bıngıl oldu
haftalık spor programı bakıyorum şimdi evde yapılabilecek bide at kılı fırça ve krem aldım selülit için
bakalım nasıl olucak
Squat girl diye uygulama var onu yüklesene güzel egzersizler var orda
KendimeKime alacaksın ki sen canım. Çok kırışıyor yıkanınca bana hediye gelmişti. Ütü yapmaya üşenmeyecek biriyse al.
iplik sıklığı kaç olmalıİplik sıklığı yazmıyor. Yıllar önce aldım bir tane aynı kumassa güzel, ben memnunum.
Kendine alacaksan soley al canım. 10 yıl oldu renginde solma bile yok benimkilerin.Kendime
tamamdır onada bakayımKendine alacaksan soley al canım. 10 yıl oldu renginde solma bile yok benimkilerin.
sen bu gazla ooo hepimizi geçersiiiinnnKızlar eşim zayiflamissin dediayy çok mutlu oldum çok vermedim ama yinede fark etmesi hoşuma gitti.
Ayın 1 inden bu yana 3 kilo verdim bu hafta cok onemli.1 ayda kaç kilo verebilirsem o kadar iyi olacak.daha motive oluyor insansen bu gazla ooo hepimizi geçersiiiinnn
canım ısınmak için leslie ideal ama uzun sürüyor genelda arkadaşlar yapıyor onlar bilir onda bişey diyemem. ben hiç yapmadım. ısınman gerekiyor terlemen gerekiyor ilk önce leslie terletiyormuş onu yapmadığın gün iple başlayabilirsin ardından jumping jack yapabilirsin. sonrasında squat bacakları ilk başlarda yoruyor ondan yapıp sonra mekik sonra ne yapıyorsan diğer hareketlerini yapabilirsin diyim. ben bu şekilde yapıyorumevde spor yapanlara sorum olacaktı. neler yapıyorsunuz ve sıralamanız ne şekilde oluyor .
benim pek bilgim yok ama leslie başlıyorum ardından genel olarak bacak hareketleri isimleini de bilmiyorum plates bandı ile hareketler yapıyorum, mekik ve ip atlamayla bitiriyorum. yardımcı olursanız sevinirim
ama veremediğinde kendini üzüpteAyın 1 inden bu yana 3 kilo verdim bu hafta cok onemli.1 ayda kaç kilo verebilirsem o kadar iyi olacak.daha motive oluyor insan
Amanin birileri ceyiz mi duzuyor yoksaaPVC masa örtüsü ne demek plastik demek mi
2 gündür yapmadım sporu evet.ama veremediğinde kendini üzüpteDeryaOnDiet gibi yapma (lafımıdsa söyliyim arada hıh ) yani daha fazla asıl bu hafta az gittiyse yetmedi yaptıklarım de daha fazlasını yap daha azını değil. Biz senin sporunu görmüyoruz. Bilmiyorum yapıyormusun ama
Anam kafama gozume tas mi gelmis neeama veremediğinde kendini üzüpteDeryaOnDiet gibi yapma (lafımıdsa söyliyim arada hıh ) yani daha fazla asıl bu hafta az gittiyse yetmedi yaptıklarım de daha fazlasını yap daha azını değil. Biz senin sporunu görmüyoruz. Bilmiyorum yapıyormusun ama
Bence guzel olmus afiyet olsun canim20 Mart Öğle yemeği menüm:
Bir porsiyon ton balıklı ve peynirli salata ve yarım dilim tahıllı ekmek
Yemek sonrası Filtre Kahve içtim yanında bir tanecik lokum kaçamağım oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?