Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

benim bacaklar kollar bıngıl bıngıl oldu
haftalık spor programı bakıyorum şimdi evde yapılabilecek bide at kılı fırça ve krem aldım selülit için
bakalım nasıl olucak

benim bacaklar kollar bıngıl bıngıl oldu
haftalık spor programı bakıyorum şimdi evde yapılabilecek bide at kılı fırça ve krem aldım selülit için
bakalım nasıl olucak
Squat girl diye uygulama var onu yüklesene güzel egzersizler var orda

evde spor yapanlara sorum olacaktı. neler yapıyorsunuz ve sıralamanız ne şekilde oluyor .
benim pek bilgim yok ama leslie başlıyorum ardından genel olarak bacak hareketleri isimleini de bilmiyorum plates bandı ile hareketler yapıyorum, mekik ve ip atlamayla bitiriyorum. yardımcı olursanız sevinirim

20 mart salı menüm
08.30
1 simit

13.00
5 çilek
1 bardak tarcinli süt

17.30
1 kase tarhana çorbasi
3 kaşık kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek
2 kasik yogurt

20.00
5 çilek
2 lt su

canım ısınmak için leslie ideal ama uzun sürüyor genelda arkadaşlar yapıyor onlar bilir onda bişey diyemem. ben hiç yapmadım. ısınman gerekiyor terlemen gerekiyor ilk önce leslie terletiyormuş onu yapmadığın gün iple başlayabilirsin ardından jumping jack yapabilirsin. sonrasında squat bacakları ilk başlarda yoruyor ondan yapıp sonra mekik sonra ne yapıyorsan diğer hareketlerini yapabilirsin diyim. ben bu şekilde yapıyorum

Ayın 1 inden bu yana 3 kilo verdim bu hafta cok onemli.1 ayda kaç kilo verebilirsem o kadar iyi olacak.daha motive oluyor insan
ama veremediğinde kendini üzüpte DeryaOnDiet gibi yapma (lafımıdsa söyliyim arada hıh ) yani daha fazla asıl bu hafta az gittiyse yetmedi yaptıklarım de daha fazlasını yap daha azını değil. Biz senin sporunu görmüyoruz. Bilmiyorum yapıyormusun ama

2 gündür yapmadım sporu evet.

Yok yok daha asilacam.3 gün hastanedeydim kaynadıktan 1 hafta neredeyse.Evimi düzene koyayım günlük 50 dk yürüyüş yapmaya calisacam

Anam kafama gozume tas mi gelmis nee
Haklisin ne diyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…