- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Amiin rabbim tum isteyenlere hayirlisiysa cocuk versin.okuyunca dona kaldım bende 10 haftaki iken kalbi durdu diye kürtaj olmuştum beterin beteri varmış o gunu hayatım boyunca unutmam sen kürtaj için bekliyon yandaki masada doğum için rabbim sabır versin tez zamanda göbüşünü doldursun tüm isteyenleride bekletmesin
Aynen canım ona çalıştık ama elendi galiba bakalım nasipAnka kaptanım naber. Yavrunun sınavlarınamı hazırlanıyorsunuz
Burda bebeğin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldı. Gebeliği kendi sonlandırmak için değilAyy deme canim yaa off. Burda da simdi radikal hristiyan parti basta o yuzden kurtaji yasakladilar. Annenin veya cocugun sagligina bile zarar verecek derecede olsa yine de yasa. Tabi herkesin fikri bence cok sacma ailenin kendine birakilmasi lazim karar degilse kimse bile isteye kendi canina kiymak istemez.
Ve bu anti kurtaj olaylarindan dolayi resimler filan asiyorlar her yere ayy bir resim gordum off yaa gunlerce aylarca aklimdan cikmadi. Rabbim sana da o bayana da herkese sabir versin.
Ama boyle bir durumda demekki hayirlisi boyleymis demekten baska birsey gelmiyor canim kimsenin elinden.
insallah. zaten ben kendimi kötü hissetmiyorum. ama burda konuşuldukça korktum yani belirti olmaz zorunda değilki. Bakalım hayılrıdıAmiin rabbim tum isteyenlere hayirlisiysa cocuk versin.
çok mu önemli pekiAynen canım ona çalıştık ama elendi galiba bakalım nasip
Önemli olması şöyle güzel bir derece gelirse özel okullardan burs veriyorlardı. Ben de özele göndermek istiyorum ama burs olmadan çok zorlayacak bakalım. Hayırlısı öncelikle tabiiçok mu önemli peki
Canım, haddime degil ama bir öneride bulunmak istiyorum. Özel okula 4 yıl vereceğin para ile devlet oraltaokuluna gönderip özel hoca tutup lisede özel okul düşünmen daha iyi olmaz mı?Önemli olması şöyle güzel bir derece gelirse özel okullardan burs veriyorlardı. Ben de özele göndermek istiyorum ama burs olmadan çok zorlayacak bakalım. Hayırlısı öncelikle tabii
Amanin rakibim sen baya uzunmussun ya. Kiz benim biy 159ondan hep topuklu diyerim biraz uzayim diye
Afiyet olsun, allah kabul etsin rakip.
Rakibimi yenme planlari yapiyorumiyilesemedim gitti bir iyileseyim sporuma da donecegim sen nasilsin rakip?
Bu tarz mağazalar geri iade alıyor online alışverişte. Hatta dükkana bile iade alıyorlar. Ranforce takımlar guzel olur ve deseni de harika. Yerinde olsam alırım.Sizce çeyizime almalımıyım indirimdeymişte bilemedim anlamıyorumda pek size sorayım dedim. bide takıntı dokunmadan birşey alamıyorum. şimdidie gidemem
https://www.madamecoco.com/guirlande-cift-kisilik-ranforce-nevresim-takimi-murdum-gri-murdum-gri-1/
30 dakika 2 mil Leslie.tomrs canım 20dk egzersizi nasıl puanlayalım yani sayısı varmı yaptığın egzersizin yada tahmini kaçtır
birde 2mil leslie kaç dakika ben bilmiyorum onunda puanını yazalım
Canım sen küre basladinmi19mart pazartesi
Sabah kahvaltım saat 11.00
2dilim tam bugday ekmegi
1kaşık köy peyniri
1çk ayva reçeli
1bardak sallama çay
Öglen yemegi hastanedeydim saat 15.
1küçük paket çubuk kraker
Akşam yemegi hastanede saat 18.00
1kepçe et sote
1kepçe mercimekli bulgur pilavı
Salata
1bardak ayran
Ara ögün saat 23.30
1tane portakal yedim yattım
2litre su
dimi desenide çok güzel peki fiyatı iyi mi abla boyutuna göre falanBu tarz mağazalar geri iade alıyor online alışverişte. Hatta dükkana bile iade alıyorlar. Ranforce takımlar guzel olur ve deseni de harika. Yerinde olsam alırım.
19 mart
Sabah:
1 yumurta
Domates salatalık, peynir, 1 dilim tb ekmeği
Ara: şekersiz türk kahvesi, 1 küçük hurma
Oglen: 3 adet küçük köfte bulgur pilavı yoğurt
Ara: 3 adet cips (kanıma girdiler)- ananasli yeşilçay ve kayısılı bitki cayi
Aksam: kıymalı bezelye salata, yarim dilim tb ekmeği
Yemekten sonra papatya, kiraz sapı ve adaçayını karsitip bitki çayı içtim.
Spor;
35 dk yürüyüş
10 dk eliptik
380 adet squat, mekik vs vs ortaya karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?