Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Amiin rabbim tum isteyenlere hayirlisiysa cocuk versin.

Anka kaptanım naber. Yavrunun sınavlarınamı hazırlanıyorsunuz
Aynen canım ona çalıştık ama elendi galiba bakalım nasip
Burda bebeğin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldı. Gebeliği kendi sonlandırmak için değil

Önemli olması şöyle güzel bir derece gelirse özel okullardan burs veriyorlardı. Ben de özele göndermek istiyorum ama burs olmadan çok zorlayacak bakalım. Hayırlısı öncelikle tabii
Canım, haddime degil ama bir öneride bulunmak istiyorum. Özel okula 4 yıl vereceğin para ile devlet oraltaokuluna gönderip özel hoca tutup lisede özel okul düşünmen daha iyi olmaz mı?

Amanin rakibim sen baya uzunmussun ya. Kiz benim biy 159 ondan hep topuklu diyerim biraz uzayim diye

ben hiç giymem kız çünkü eşim benden 2 3 cm uzun

Afiyet olsun, allah kabul etsin rakip.

Sağol rakibim deryacım :)

Rakibimi yenme planlari yapiyorum iyilesemedim gitti bir iyileseyim sporuma da donecegim sen nasilsin rakip?

hala mı hastasın ya çok geçmiş olsun çabuk toparlan. ben de öğlen 1 saat yürüdüm geldim.

tomrs canım 20dk egzersizi nasıl puanlayalım yani sayısı varmı yaptığın egzersizin yada tahmini kaçtır
birde 2mil leslie kaç dakika ben bilmiyorum onunda puanını yazalım

Canım sen küre basladinmi

canım spor olarak ortaya karışık demişsin ya ben spor puanın 445 diye hesaplıyorum bu seferlik gerçi sende hesaplamışsın. zor eğzersizlerin ve kolay egzersizlerin puanlaması farklı olabiliyor ona ggöre yazarsın bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…