Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tamam canım o kadar şey yaptım ki isimlerini bilemedim

Biraz bogazim agriyor canim. Gecen hafta kilo aldim ya moralim bozuldu biraz. Is/okul/ev/cocuk/es arasi gidip geliyorum. Hava buzz gibi burda. Insallah biraz isinsin sporuma geri donecegim.
Senin masallahin var
moral bozukluğundan tabi sporda yapmadın havada soğuk. Kaç kere baktım acaba göremedim mi diye. Yapma böyle spor yaparsan ısınırsıın heeemm

Canım, haddime degil ama bir öneride bulunmak istiyorum. Özel okula 4 yıl vereceğin para ile devlet oraltaokuluna gönderip özel hoca tutup lisede özel okul düşünmen daha iyi olmaz mı?
Canım sadece dersler değil ki. Zaten ben ve eşimin bilgisiyle buraya geldik. Okulda bişey gösterilmiyor ki. Okulda 3 basamaklı sayıları ikiye basamaklıya bölüyorlar bizim oğlan fonksiyon çözmeye çalışıyor. Fende saf madde karışım demiş bileşiklerden bahsedilmemiş bile bizimki periyodik cetveli ezberledi hiç bir şekilde devlet okulu bizim ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. Bak bu yarışmayla ilgili hiç doğru dürüst bilgi verilmedi. ben koordinatör okulu arayıp o okulun velisi gibi bilgi aldım. Öğretmen hiç telefonlara cevap vermiyor. İstediğimiz zaman ulaşamıyoruz ki 4 yıl oldu gereksiz aramayacağımı bilir arıyorsam çok zor durumdayımdır. Burunlarından kıl aldırmıyor kimse. İlkokulda gönderdiğime çok pişman oldum. Özel okulda insan muamelesi görürüz en azından. Şikayet etmeyi biliyorlar çoğu sorusuna cevap bile vermiyorlar. Ama bi kere karşı gelsin veryansın ede ede arıyorlar..

Özel okul yerine sınıf atlama nasıl oluyor onu bir öğren derim ben.

Bilmiyorum onu hiç. Araştırmak lazım. öğretmene kalsa 1. sınıfta geri zekalıydı çocuk anasınıfına gitmesi gerekiyordu. Daha 3 te olacaktık ona kalsa.
ne kadar geri kafalılar ilkokulum aklıma geldi bizim için ne uğraşırdı sınıf öğretmenimiz ortaokulda diğer hocalar biz kıymetini bilemedik

merhaba ben yeni üye oldum hala gruba girme şansım var mı
Slm cnm hoşgeldin. Yer var mı şu an bilemiyorum ama yüksek ihtimal vardir. Sen kendini tanıtarak ve 1. Sayfadaki kurallari okuyarak başlaybilirsin şimdilik. Kaptanimiz gelince ona bi sorariz yer var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…