- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
ayy ivet biri de benimBU HAFTA HİÇ SPOR YAPMAYANLAR VEYA ÇOK ÇOK AZ YAPANLAR
@soffty
@Gulumse25
florence_N
@compeng
DeryaOnDiet
tomrs
DÜN MENÜSÜNÜ DİĞER LİNKE YAZMAYI UNUTAN GÜZELLER
@soffty
deyno
AmiiinOlsun sonuc mikemmeldarisi basimiza
Insallah canim. Gel beraber zayiflayalimhoşbuldum :) ben grubu inceliyorum hala . İnsallah cmrt diyetisyen kontrolümde var güzel sonuçlar görmeye çok ihtiyacım var
yap yap bak en basiti annem 52yaşında 76 kilo 160boyunda kilosu çok fazlamı şuan evet biraz biraz almaya başladı. yaptığı tek şey 1 saat falan normal yürüyüş yapmak. onu bile kış gireli yapmadığı için nasıl kilo aldı kendiside farkında. ki kilo için değil bacak ağrısı ve kolesterolü için yürüyordur. kesinlikle işe yarıyor2 gündür yapmadım sporu evet.
Yok yok daha asilacam.3 gün hastanedeydim kaynadıktan 1 hafta neredeyse.Evimi düzene koyayım günlük 50 dk yürüyüş yapmaya calisacam
kız takılıyorumAnam kafama gozume tas mi gelmis nee
Haklisin ne diyem
Tabi yaramazmi.yap yap bak en basiti annem 52yaşında 76 kilo 160boyunda kilosu çok fazlamı şuan evet biraz biraz almaya başladı. yaptığı tek şey 1 saat falan normal yürüyüş yapmak. onu bile kış gireli yapmadığı için nasıl kilo aldı kendiside farkında. ki kilo için değil bacak ağrısı ve kolesterolü için yürüyordur. kesinlikle işe yarıyor
50nin altında olmasın.iplik sıklığı kaç olmalı
Kız pazar ve pazartesi yaptım. Hafta demiş bu de. Salı bugün alüBU HAFTA HİÇ SPOR YAPMAYANLAR VEYA ÇOK ÇOK AZ YAPANLAR
@soffty
@Gulumse25
florence_N
@compeng
DeryaOnDiet
tomrs
@soffty
deyno
selulit icin HIIT gibi hizli sporlar da cok guzel ise yariyor canim.benim bacaklar kollar bıngıl bıngıl oldu
haftalık spor programı bakıyorum şimdi evde yapılabilecek bide at kılı fırça ve krem aldım selülit için
bakalım nasıl olucak
BU HAFTA HİÇ SPOR YAPMAYANLAR VEYA ÇOK ÇOK AZ YAPANLAR
@soffty
@Gulumse25
florence_N
@compeng
DeryaOnDiet
tomrs
@soffty
deyno
selulit icin HIIT gibi hizli sporlar da cok guzel ise yariyor canim.
cok guzel canim. Farkedilmesi en guzeli zatenKızlar eşim zayiflamissin dediayy çok mutlu oldum çok vermedim ama yinede fark etmesi hoşuma gitti.
Allahim iplik sIKligi da neymis50nin altında olmasın.
Doğrudur son ikigundur yapabildim. Ondan önce cumartesi misafirim ardı yemekli e geç gittiler .geçtiğimiz hafta boyunca da 6 aylık kızm ve 4 yaşında kızm çok kötü hastaydı, rabbim bebelerimizi korusun. Onlar hasta olunca benim hayat duruyor malesef, ceza var. MiBU HAFTA HİÇ SPOR YAPMAYANLAR VEYA ÇOK ÇOK AZ YAPANLAR
@soffty
@Gulumse25
florence_N
@compeng
DeryaOnDiet
tomrs
@soffty
deyno
Masallah canim ne diyim yazdiklabugun güzel spor yaptım azıcık daha harektli olmaya karar verdim
önerin için teşekkürler bakarım
Simitin yanina bir ayran ya da degilse peynir ne bileyim sebeze filan olsaymis daha iyiymis sanki canim. Ama simitten sonra guzel dikkat etmissin oglene begendim20 mart salı menüm
08.30
1 simit
13.00
5 çilek
1 bardak tarcinli süt
17.30
1 kase tarhana çorbasi
3 kaşık kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek
2 kasik yogurt
20.00
5 çilek
2 lt su
takil zaten yoksa benim totisi kaldiracagim yokkız takılıyorum
Evet canım. Bayadır yoklar. Gelmek isterlerse gelirler belki.tamamdır onada bakayım
abdbda diye bir kadın vardı o ve zinnia gittiler dimi bilde zeynepazra
Simit hiç doyurmadi beni öyle diyim. Öğleni zor ettim. Oglen de kilo vermem lazim diye yemedim bu sefer de akşami zor ettim. Akşam da kendimi zor tuttum valla.açliktan başima ağrı girdi yani o derece yemek yedim ama aynıMasallah canim ne diyim yazdikla
Simitin yanina bir ayran ya da degilse peynir ne bileyim sebeze filan olsaymis daha iyiymis sanki canim. Ama simitten sonra guzel dikkat etmissin oglene begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?