Kızlar menum
Sabah 9.00
2 yum omlet peynir zeytin çeyrek ekmek şekersiz çay
Ara 13.30 yarım simit pazar donusuydu
14.40 armut 1 tane
Saat 17.30
1 tabak mantar sote salata
20.30 3 bardak tuzsuz patlamış mısır (olmayaydi iyiydi )
Su 2 lt Spor yok tüm gün kosturdum o yüzden menum dağınık
Tmm kuzu ederim tabi ama bu kürü yaparken diyet yapmana gerek yok cır cır ediyormuş yedikleri içerde kalmıyomuş istedigini ye dediler ayarımla oynuyorlar bunlar benimYa bende zencefil bulamadım çarşıya cikacam sırf onun için mecbur.degisiklik var mı yok mu haberdar et bizi
Sporu nereye ekliyoruz kızlar ben anlamadım. Takım menüsünde link var yazılmış ama ben anlamadimHemen ekliyorum bugünkü sporumu
Olsun biz yine tedbirli olalımTmm kuzu w
Tmm kuzu ederim tabi ama bu kürü yaparken diyet yapmana gerek yok cır cır ediyormuş yedikleri içerde kalmıyomuş istedigini ye dediler ayarımla oynuyorlar bunlar benim
Ilk sayfadaki linke tiklayip takim menulerimize gel(menü paylastigin yere) orada en son sayfalarda son paylasilan(tarihe dikkat et) spor listesini bul,cevaplaya bas. Alinti olmamasi için post numarasi vs saçma yaziları sil ve sporunu yaz veeeepaylaşSporu nereye ekliyoruz kızlar ben anlamadım. Takım menüsünde link var yazılmış ama ben anlamadim
Güzel menü fakat benim gibi aç olduğunu düsünuyorumkız akşam yemek yiseydin yawru bu ne
Seninki de düşük...25-Hidroksi Vitamin D 7.4 yazıyor
Teşekkür ederimIlk sayfadaki linke tiklayip takim menulerimize gel(menü paylastigin yere) orada en son sayfalarda son paylasilan(tarihe dikkat et) spor listesini bul,cevaplaya bas. Alinti olmamasi için post numarasi vs saçma yaziları sil ve sporunu yaz veeeepaylaş
sen yerden bitmeysen bende toprak içindeki tohum gurubun tifili benim
Cikti canim sukur bir sorun yok. Sagol sordugun icin.DeryaOnDiet kızının tahlil sonuçları ciktimi
Amin canim.Aynen kuzum herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır muhakkak hamdolsun canımız sag yine olur inş Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin hayırlıysa nasip etsin
Anladim canim. Kantinden aldin sandimSabah kahvaltıyı ayak üstü yaptım krakeri evde çantama attım kuzum hastane beni mahvediyo bide migren tutuyo o yüzden kantinden almadım yani
Dimi. üzdüSeninki de düşük...
Yok canim yemegi arttirmazsan sismanlamazsin.dehidroepiandrosteron sulfat kadınlarda normalde en fazla 390 civarı olmalıymış. Benim 627. Buda kıllanmaya formon bozukluğuna ve zayıflamaya sebep oluyormuş.
.
Şuan çok korkuyorum ilaç verirlerse bana ya şişmanlarsam
Çok güzel menü ,afiyet olsun canım :)20 Mart menu
sabah 10:30
2 dilim yumurtalı ekmek
3-4 adet yeşil zeytin
tulum peynir
2 fincan şekersiz çay
Ara:
Kivi
1 Fincan yeşil çay
Öğlen
1,5 kase çorba
salata
Ara:
Şekersiz türk kahvesi
aksam19:00
8-9 kaşık barbunya yemegi
4 kaşık kuru biber kavurması
salata
3 lt şu
Ara:
1 Fincan yeşil cay
Çok muydu sankiAfiyetler olsun cnm güzel menü3 mücver (ayyy çok seweriiiimm) kısmina özellikle bayildim. Umarim çok yağlı degildi
Çok iyi gidiyorsun canım, bol eksili olacağını düşünüyorum :)sabah
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
1.5 kk light peynir
söğüş
yeşil çay
öğlen
minik salata
avuç içi kadar ızgara tavuk
1 yeşil zeytin
akşam
1 kase yoğurt
yeşil elma
3 küçük salatalık
spor
15 dk cardio hareketleri
10 dk bacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?