- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Kız güli nerelerdesin ben seni hiç gormüyom yaaa... ben artı getirdim dalga bilem gecmedin ama olmuyo böylebğm
Sagol canım benim
Memnun oldum kuzum seninle yaşıtız hoş sefa geldin aramıza tekrarGulumse24 merhabalar
Ben 32 yaşındayım
5 aylık bebeğim var
Kilom 83
Boy 158 cm
1-2 ay içinde çalışmaya başlayacağım , izinliyim .
Zayıflamak istiyorum :)
Güzel menü fakat benim gibi aç olduğunu düsünuyorumsabah
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
1.5 kk light peynir
söğüş
yeşil çay
öğlen
minik salata
avuç içi kadar ızgara tavuk
1 yeşil zeytin
akşam
1 kase yoğurt
yeşil elma
3 küçük salatalık
spor
15 dk cardio hareketleri
10 dk bacak
Amin kuzucum Amin Rabbim sevdigi kullarını imtihan edermiş inş bizde onlardan biriyizdirRabbim sabır versin abla bende çok kötü oldum okuyunca. Türlü türlü imtihanlar var.. Allah beterinden saklasın
Afiyetler olsun cnm güzel menü20 Mart menüm ;
Kahvaltı 10.00;
1 tavada yumurta otlu +domatesli+beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 12.00;
Sade türk kahvesi
Sade soda
İki kuru meyve
2 ceviz
Öğlen 14.00;
Bir kase mercimekli yeşillikli salata
Bir bardak ayran
Ara 17.30;
yeşil çay, armut
Akşam 19.30;
Bir kase yeşil mercimek
3 mücver
Az yoğurt
Ara 21.30;beyaz çay +6 badem
Su 2,5 lt
Aynen kuzum herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır muhakkak hamdolsun canımız sag yine olur inş Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin hayırlıysa nasip etsinAyy deme canim yaa off. Burda da simdi radikal hristiyan parti basta o yuzden kurtaji yasakladilar. Annenin veya cocugun sagligina bile zarar verecek derecede olsa yine de yasa. Tabi herkesin fikri bence cok sacma ailenin kendine birakilmasi lazim karar degilse kimse bile isteye kendi canina kiymak istemez.
Ve bu anti kurtaj olaylarindan dolayi resimler filan asiyorlar her yere ayy bir resim gordum off yaa gunlerce aylarca aklimdan cikmadi. Rabbim sana da o bayana da herkese sabir versin.
Ama boyle bir durumda demekki hayirlisi boyleymis demekten baska birsey gelmiyor canim kimsenin elinden.
Sabah kahvaltıyı ayak üstü yaptım krakeri evde çantama attım kuzum hastane beni mahvediyo bide migren tutuyo o yüzden kantinden almadım yaniCanim bir dahaki sefere disarda cubuk filan yediginde yanina bir de ayran alirsan daha uzun sure tok tutar. Afieyt olsun
Yok kuşum evde zencefil yoktu bugün getirdi eşim kaynattım az önce sabah başlıycam nasipseCanım sen küre basladinmi
Kuzum hafta sonu 2nişan vardı eve hiç elimi bile sürmedim dün hastanede geçti bugün evi baştan aşa temizledim yemek yaptım yeni müsait oldum biraz dinlenip duş alıcam az ayaklarımı uzattım dedim bakim millet nörüyoKız güli nerelerdesin ben seni hiç gormüyom yaaa... ben artı getirdim dalga bilem gecmedin ama olmuyo böyle
Pekisi dinlen bakalımKuzum hafta sonu 2nişan vardı eve hiç elimi bile sürmedim dün hastanede geçti bugün evi baştan aşa temizledim yemek yaptım yeni müsait oldum biraz dinlenip duş alıcam az ayaklarımı uzattım dedim bakim millet nörüyo
Bakim bi canoPekisi dinlen bakalımözletme kendini gir bak neler yedim sen yokken
Tamm canm teşekkürlerYok canım ben haber vermek amacıyla yazdım yani unutmayın zaman bulursanız yapın diye
Bi lahmacun var kaçamak olarak diger menüler gayet iyi bacı sorun yok olur o kadar 3fazla olmuş ama neyse nazar boncuğu olsun oda hepimizin o dönemleri mutlaka olmuşturPekisi dinlen bakalımözletme kendini gir bak neler yedim sen yokken
Kahvaltıyı tam yapınca baya tokluk oldu canm. SagolÖğleyin de yemek yeseydin ya keşke sütün azalmasın.
bizde onu seyrediyoruzShow tv de muzice var ona bakim çok seviyorum bu filmi sinemada izlemiştim muhteşem bişey yaaa
Hemen ekliyorum bugünkü sporumuBU HAFTA HİÇ SPOR YAPMAYANLAR VEYA ÇOK ÇOK AZ YAPANLAR
soffty
Gulumse24
@florence_N
B bibliyofil_k
@DeryaOnDiet
tomrs
DÜN MENÜSÜNÜ DİĞER LİNKE YAZMAYI UNUTAN GÜZELLER
@soffty
@deyno
hallederiz yaparız bişeyler bende isterim çokkızım küçük olmasaydı beraber eminonu ne giderdik en son hamileyken gitmistim du bakalım belki olur yazın filan kiz biraz daha buyurde
Ya bende zencefil bulamadım çarşıya cikacam sırf onun için mecbur.degisiklik var mı yok mu haberdar et biziYok kuşum evde zencefil yoktu bugün getirdi eşim kaynattım az önce sabah başlıycam nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?