Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Güzel menü fakat benim gibi aç olduğunu düsünuyorumkız akşam yemek yiseydin yawru bu ne

Afiyetler olsun cnm güzel menü 3 mücver (ayyy çok seweriiiimm) kısmina özellikle bayildim. Umarim çok yağlı degildi

Aynen kuzum herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır muhakkak hamdolsun canımız sag yine olur inş Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin hayırlıysa nasip etsin

Canim bir dahaki sefere disarda cubuk filan yediginde yanina bir de ayran alirsan daha uzun sure tok tutar. Afieyt olsun
Sabah kahvaltıyı ayak üstü yaptım krakeri evde çantama attım kuzum hastane beni mahvediyo bide migren tutuyo o yüzden kantinden almadım yani

Kız güli nerelerdesin ben seni hiç gormüyom yaaa... ben artı getirdim dalga bilem gecmedin ama olmuyo böyle
Kuzum hafta sonu 2nişan vardı eve hiç elimi bile sürmedim dün hastanede geçti bugün evi baştan aşa temizledim yemek yaptım yeni müsait oldum biraz dinlenip duş alıcam az ayaklarımı uzattım dedim bakim millet nörüyo

Show tv de muzice var ona bakim çok seviyorum bu filmi sinemada izlemiştim muhteşem bişey yaaa

Pekisi dinlen bakalımözletme kendini gir bak neler yedim sen yokken

20 mart menü
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim ince bazlama
5 zeytin
1 dilim peynir

Öğle
2 adet orta boy köfte(firinda)
1 kase iskembe corbasi

Ara
1 kucuk kase yoğurt

Aksam
3 yk domatesli bulgur pilavı
1 kucuk kase patatesli et haslama

Aksam biraz karbonhidrat kacti isten gelince yetistiremedim yemegi esim orucluydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…