Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın kızlar daha yeni kalktim

Tmm kuzu w
Ya bende zencefil bulamadım çarşıya cikacam sırf onun için mecbur.degisiklik var mı yok mu haberdar et bizi
Tmm kuzu ederim tabi ama bu kürü yaparken diyet yapmana gerek yok cır cır ediyormuş yedikleri içerde kalmıyomuş istedigini ye dediler ayarımla oynuyorlar bunlar benim
Olsun biz yine tedbirli olalım şans ya bu
O şansa bizi bulmaz demi millet yer kilo verir biz yemeyiz kilo alırız

oo gülümse tekrar dönmüşsün

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet karatay da kitaplarında uzun uzun anlatıyor önemini

20mart salı
Sabah kahvaltısı
5tane ceviz atıştırdım

Öglen yemegi saat 15.30
1kase mercimek çorbası
1tahta kaşık pirinç pilavı
1kepçe kıymalı nohut
2kaşık yogurt

Ara ögün saat 17.00
2tane küçük portakal

Ara ögün saat 19.00
1fincan dibek kahvesi sütlü

Akşam yemegi yok acıkmadım

2litre su

O kadar etkiliyse probiyotik de kullan bağırsak düzenini bozarsın canım

haklısın canım çok teşekkürler. bende normal çıkana kadar takviyeye devam edeceğim. ben de bayağı araştırdım bu konuyu. o kadar çok etkisi var ki eksikliğinin. belki benim bebek istediğim halde olmamasının sebeplerinden biri de budur. yumurta kalitesini ve rezervini düşürüyormuş.

Hee kız aynı hafta döndüm sen yoksun çok özledim yaaa sen niye gittinki baktım sana uzun zamandır girmemiştin napıyon neydiyon bacı
sen habersiz gidince bende gittim çok tenhalamıştı buralar sıkıldım zaten son bir kilo kalmıştı gram gram gidiyodu takımada zarar vermeyim dedim

Olabilir canım ihmal etme inşallah faydası olur

sen habersiz gidince bende gittim çok tenhalamıştı buralar sıkıldım zaten son bir kilo kalmıştı gram gram gidiyodu takımada zarar vermeyim dedim

Çok şükür bırakmayan arkadaşlarla kurtardık yeni gelen arkadaşlarımızın desteğiyle de iyi gidiyoruz. Neyse ki takımı sahiplenenler var

Çok şükür bırakmayan arkadaşlarla kurtardık yeni gelen arkadaşlarımızın desteğiyle de iyi gidiyoruz. Neyse ki takımı sahiplenenler var
senin adına sevindim Rabbim yolunuzu açık etsin bol başarılar bol kilo vermeler hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…