teşekkür ederim:) evet gidiyorum ama dün tam listeye uymadım bunlarla doydum normal de sabah 2dilim ekmek ve akşam 4 köfte olması gerekiyorduAfiyet olsun.. Güzel menü diyetisyene gidiyor musun ?
Tmm kuzu ederim tabi ama bu kürü yaparken diyet yapmana gerek yok cır cır ediyormuş yedikleri içerde kalmıyomuş istedigini ye dediler ayarımla oynuyorlar bunlar benimYa bende zencefil bulamadım çarşıya cikacam sırf onun için mecbur.degisiklik var mı yok mu haberdar et bizi
O şansa bizi bulmaz demi millet yer kilo verir biz yemeyiz kilo alırızOlsun biz yine tedbirli olalımşans ya bu
oo gülümse tekrar dönmüşsünTmm kuzu w
Tmm kuzu ederim tabi ama bu kürü yaparken diyet yapmana gerek yok cır cır ediyormuş yedikleri içerde kalmıyomuş istedigini ye dediler ayarımla oynuyorlar bunlar benim
O şansa bizi bulmaz demi millet yer kilo verir biz yemeyiz kilo alırız
Anam mmm kimleri görüyorum kimler gelmiş kızçemmmmslm kızlar nasılsınız
sabah kahvaltısı çok güzel de sonrası az değil mi bana hayatta yetmezdi bayılır kalırdım bi tarafta:)
Hee kız aynı hafta döndüm sen yoksun çok özledim yaaa sen niye gittinki baktım sana uzun zamandır girmemiştin napıyon neydiyon bacıoo gülümse tekrar dönmüşsün
Evet karatay da kitaplarında uzun uzun anlatıyor öneminikızlar değerleriniz çok düşük bence sağlıklı bir bireyin ort-60-80 civarında olması lazım. kilolu ve obezite hastalarında d vitamini düşüktür. d vitamini düşüklüğü kilo vermeyi engeller. doğru kaynak ve makalelerden araştırın kızlar. ben bununla ilgili bir çok prof. yazısını okudum. google amcadan bakınca hep haber kanallarının yazdığı dandik yazılar çıkıyor ama biraz uğraşırsanız o makaleleri bulursunuz. ben denk gelirsem size gene yollarım. aslında ne kadar çok yanlış yaptığımızı, eksikliğinde neler olduğunu, özellikle gebelik düşünen annelerin çok daha dikkatli olması geretiğini, çünkü çocukların d vitaminini annesinden karşıladığını ve annesinin oranının ancak % 80 nini alabildiğini, eğer yeterli d vitamini yoksa çocukların kemik gelişiminin sıkıntılı olacağını vs. vs. o kadar çok şey var ki... benim 12 çıkmış geçen hafta baktırdım. onkoloğum dun 2 adet 3 lü ampul yazmış. akşam gidicem bakalım nasıl kullanmam gerektiğini söyler. bence en acil şekilde takviye almalısınız. şunu da belirtmeliyim. bazı doktorlar kendini güncellemediği için hiç bir önemi yok diyecektir. bana kalırsa dinlemeyin. değerleriniz normale çıkana kadar takviye alın (doktor kontrolü altında).
O kadar etkiliyse probiyotik de kullan bağırsak düzenini bozarsın canımTmm kuzu w
Tmm kuzu ederim tabi ama bu kürü yaparken diyet yapmana gerek yok cır cır ediyormuş yedikleri içerde kalmıyomuş istedigini ye dediler ayarımla oynuyorlar bunlar benim
O şansa bizi bulmaz demi millet yer kilo verir biz yemeyiz kilo alırız
kızlar değerleriniz çok düşük bence sağlıklı bir bireyin ort-60-80 civarında olması lazım. kilolu ve obezite hastalarında d vitamini düşüktür. d vitamini düşüklüğü kilo vermeyi engeller. doğru kaynak ve makalelerden araştırın kızlar. ben bununla ilgili bir çok prof. yazısını okudum. google amcadan bakınca hep haber kanallarının yazdığı dandik yazılar çıkıyor ama biraz uğraşırsanız o makaleleri bulursunuz. ben denk gelirsem size gene yollarım. aslında ne kadar çok yanlış yaptığımızı, eksikliğinde neler olduğunu, özellikle gebelik düşünen annelerin çok daha dikkatli olması geretiğini, çünkü çocukların d vitaminini annesinden karşıladığını ve annesinin oranının ancak % 80 nini alabildiğini, eğer yeterli d vitamini yoksa çocukların kemik gelişiminin sıkıntılı olacağını vs. vs. o kadar çok şey var ki... benim 12 çıkmış geçen hafta baktırdım. onkoloğum dun 2 adet 3 lü ampul yazmış. akşam gidicem bakalım nasıl kullanmam gerektiğini söyler. bence en acil şekilde takviye almalısınız. şunu da belirtmeliyim. bazı doktorlar kendini güncellemediği için hiç bir önemi yok diyecektir. bana kalırsa dinlemeyin. değerleriniz normale çıkana kadar takviye alın (doktor kontrolü altında).
sen habersiz gidince bende gittim çok tenhalamıştı buralar sıkıldım zaten son bir kilo kalmıştı gram gram gidiyodu takımada zarar vermeyim dedimHee kız aynı hafta döndüm sen yoksun çok özledim yaaa sen niye gittinki baktım sana uzun zamandır girmemiştin napıyon neydiyon bacı
Olabilir canım ihmal etme inşallah faydası olurhaklısın canım çok teşekkürler. bende normal çıkana kadar takviyeye devam edeceğim. ben de bayağı araştırdım bu konuyu. o kadar çok etkisi var ki eksikliğinin. belki benim bebek istediğim halde olmamasının sebeplerinden biri de budur. yumurta kalitesini ve rezervini düşürüyormuş.
sen habersiz gidince bende gittim çok tenhalamıştı buralar sıkıldım zaten son bir kilo kalmıştı gram gram gidiyodu takımada zarar vermeyim dedim
senin adına sevindim Rabbim yolunuzu açık etsin bol başarılar bol kilo vermeler hoşçakalınÇok şükür bırakmayan arkadaşlarla kurtardık yeni gelen arkadaşlarımızın desteğiyle de iyi gidiyoruz. Neyse ki takımı sahiplenenler var
Güle gülesenin adına sevindim Rabbim yolunuzu açık etsin bol başarılar bol kilo vermeler hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?