Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

20 mart menü
sahur
2 has yumurta
2 dilim ekmek
5 6 küp kaşar
2 dilim peynir
domates salatalık
iftar 19.30
1 kase çorba
8yk mercimekli ıspanak
1 kase yoğurt
1buçuk dilim ekmek
ara 21
1 portakal 2 tam ceviz
ara 24
1 kase tarçın yoğurt 5 hurma

Yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldinizz..
Bol bol eksiler diliyorum motivasyonunuz hiç gitmesin inşallah :)))

günaydın herkese
20mart menüm:
sabah : aç karınla ılık sirkelli ve limonlu su

08:00 = 1dilim kepekli ekmek
1 yumurta
söğüş
4 zeytin
şekersiz çay
maydanoz

ara öüğün 10.30=yeşilçay

öğle 12:00= ıspnak yemeği
yoğurt ve bir dilim ekmek

ara öğün 15:30= aktivia ve kakaolu yarım muz

17:30=sade türk kahvesi ve 1 hurma

akşam 19:30= 1 kepçe yayla çorbası
2 köfte ve 1 domates

ara öğün 21:30=yeşil çay
22:00=tarçınlı süt

Sibell16
leslie 22.5
ip 40
egzersiz 200
bölgesel 120
toplam=398.5
3.5lt su

çok sevdim özellikle sabah kahvaltısı otlu yumurta ben işte yaptıgım için değişik bişeyler yapamıyorum

sabah kahvaltısı çok güzel de sonrası az değil mi bana hayatta yetmezdi bayılır kalırdım bi tarafta:)

Afiyet olsun.. Güzel menü diyetisyene gidiyor musun ?

25-Hidroksi Vitamin D 7.4 yazıyor

Benim de 7 cikmisti kuzum

kızlar değerleriniz çok düşük bence sağlıklı bir bireyin ort-60-80 civarında olması lazım. kilolu ve obezite hastalarında d vitamini düşüktür. d vitamini düşüklüğü kilo vermeyi engeller. doğru kaynak ve makalelerden araştırın kızlar. ben bununla ilgili bir çok prof. yazısını okudum. google amcadan bakınca hep haber kanallarının yazdığı dandik yazılar çıkıyor ama biraz uğraşırsanız o makaleleri bulursunuz. ben denk gelirsem size gene yollarım. aslında ne kadar çok yanlış yaptığımızı, eksikliğinde neler olduğunu, özellikle gebelik düşünen annelerin çok daha dikkatli olması geretiğini, çünkü çocukların d vitaminini annesinden karşıladığını ve annesinin oranının ancak % 80 nini alabildiğini, eğer yeterli d vitamini yoksa çocukların kemik gelişiminin sıkıntılı olacağını vs. vs. o kadar çok şey var ki... benim 12 çıkmış geçen hafta baktırdım. onkoloğum dun 2 adet 3 lü ampul yazmış. akşam gidicem bakalım nasıl kullanmam gerektiğini söyler. bence en acil şekilde takviye almalısınız. şunu da belirtmeliyim. bazı doktorlar kendini güncellemediği için hiç bir önemi yok diyecektir. bana kalırsa dinlemeyin. değerleriniz normale çıkana kadar takviye alın (doktor kontrolü altında).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…