- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
20 mart menum;
Sabah:
1 yumurta omlet, beyaz peynir, 1 dilim tb ekmeği, ekmekten 1 lokmasina kaymak ve reçel koyup yedim
Ara: şekersiz türk kahvesi
Öğlen: acılı adana, avuç içi kadar lavaş, 2 kasım bulgur pilavı
Ara: filtre kahve, 1 hurma, 1 gün kuruşu 5 badem
Aksam: zeytinyagli barbunya yemegi, 2 kasım bulgur pilavı, salata
2lt şu
1 adet 7 otlu karışık bitki cayi
Kızlar çok mu yiyorumm. Aslında sağlıklı dimi
Leslie 3 mil de yaptım bugün. Belki yatmadan biraz daha spor yaparım diye artık sabah spor bildirimi yapacagim
İftara 2 saat kala spor oooo çok iddalıbenim o saatte dilim dışarda geziyor
Teşekkür ederimmmmmBence guzel olmus afiyet olsun canim
kiz yakin otursak seninle alisverise cikardim çok zevkli oluyorteşekkür ederim verdiğiniz engin bilgiler için. çeyizimi almaya başladığımda hep size sorucamşimdiden söyleyeyim sonra bu kız ne çok soru soruyor demeyin
Afiyet olsun. Öğle yemeğine bayıldım20 mart menum;
Sabah:
1 yumurta omlet, beyaz peynir, 1 dilim tb ekmeği, ekmekten 1 lokmasina kaymak ve reçel koyup yedim
2lt şu
Leslie 3 mil de yaptım bugün. Belki yatmadan biraz daha spor yaparım diye artık sabah spor bildirimi yapacagim
Regl gecikmesi çok lanet bi durum ya kilo vermen durmamıştır da regl olunca birden gidecektir20 mart menü
Sahur saat 5.00
Tavada yumurta (2tane)
Domates
1 avuç dolusu ceviz
İftar saat 19.30
1 büyük tabak yeşil mercimek çorbası
2 çatal taze fasulye
Yarım avuç beyaz leblebi
Su 2lt
Kilo vermem durdu hala adet olmadım cok fazlada yemiyorum sporda yapıyorum moralim bozuk
Size de maşşallah, ne kadar azimlisinizAfiyet olsun. Öğle yemeğine bayıldım
Nasıl güzel olurdu ben alışverişede tek çıkıyorum hep ne yapayımkiz yakin otursak seninle alisverise cikardim çok zevkli oluyor
Nişanım olmasa hiç böyle azimli biri değilim aslında mecburiyetSize de maşşallah, ne kadar azimlisiniz. Ben açlığa dayanamıyorum yaa
Evet doğru söylüyorsun kahvaltı biraz fazla olmuş.Sabah az yiyince gün içinde çok açıklıyorum.1 lt śu şişem var.Kendimi hergün onunla 3 defa içmeye zorluyorUm.sabah, öğlen ve akşam şeklinde.selam canim. Sabah biraz fazla kh olmus ama gun icinde khyi az aldigin icin denghelemissin bence. Sporuna ve suyuna masallah
duydum duydum valla mese odununu elime alicam simdiHııı geçen hafta senin yediklerini ben ömrümde yemedim daha ağlıyonzayıfla mezun ol sen de ye
Zaten mideme oturdu yemem bi daha..
bi de beşamel soslu fırındaydı
Ayysoffty duymasın
Aslında çok değil .sadece pilav ve lavaśi bır arada tuketmeyebilirsin.20 mart menum;
Sabah:
2lt şu
cuma tutmayacam kaptanim perşembeye kadarsoffty Perşembe cuma tutacaksan eğer Perşembe iftardan önce tartıl canım. Ramazanda öyle yapıyoruz çünkü.
kızım küçük olmasaydı beraber eminonu ne giderdik en son hamileyken gitmistim du bakalım belki olur yazın filan kiz biraz daha buyurdeNasıl güzel olurdu ben alışverişede tek çıkıyorum hep ne yapayım
Allah razı olsun canım sende hoş geldin bu aradaçok ama çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?