- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Evet kuzum 75 devam edicem ama takımda degil kuzum artık gr larla savaşıyorum sporumda yok o yüzden takıma katkım yok bu hafta yolcuyum sanırım kendimi toparlayamadım hala motivem yok azim sıfır sadece diyet olarak devam sporu tamamen bıraktım koşu bandında Ayagım agrıyo eliptik te oturamıyom totom batıyo bu evde zatin işim bitmiyo spora fırsatım kalmıyo kendime zamanım yok yani bilmiyorum hayattan sogudum resmenAbla geçmiş olsun..
Senin hedefin 75 mi devam edecekmisin daha?
Evet kuzum 75 devam edicem ama takımda degil kuzum artık gr larla savaşıyorum sporumda yok o yüzden takıma katkım yok bu hafta yolcuyum sanırım kendimi toparlayamadım hala motivem yok azim sıfır sadece diyet olarak devam sporu tamamen bıraktım koşu bandında Ayagım agrıyo eliptik te oturamıyom totom batıyo bu evde zatin işim bitmiyo spora fırsatım kalmıyo kendime zamanım yok yani bilmiyorum hayattan sogudum resmen
Sen karnıyarık yapınca benide çağır çok severimbulutungokyuzu karni yarik ve imam bayildi farkliymis ya baktim simdi nette. Himm o demek oluyir ki ben hic imam bayildi yapmamisim .Karni yarik yapmisim bir de saksuka ve patlican oturtma isimlerine resimlerine baktim
Yaa abla ne çok şey üst üste gelmiş. Eliptikte oturulmuyor ki. O sadece bisiklet yada şu rliptik ve bisiklet birlikte olanlardan mı. Yani hem eliptik hem bisiklet olarak kullanılanlardan. Yine oturmadan yapılıyor eliptik. Ama senin başka dertlerinde var.Evet kuzum 75 devam edicem ama takımda degil kuzum artık gr larla savaşıyorum sporumda yok o yüzden takıma katkım yok bu hafta yolcuyum sanırım kendimi toparlayamadım hala motivem yok azim sıfır sadece diyet olarak devam sporu tamamen bıraktım koşu bandında Ayagım agrıyo eliptik te oturamıyom totom batıyo bu evde zatin işim bitmiyo spora fırsatım kalmıyo kendime zamanım yok yani bilmiyorum hayattan sogudum resmen
elifff_9595 ben esmerim tüylerim kalın ve siyah hormon bozukluğum varmış tüm vücudum o şekilde. Bende iki sene araştırdım heryere gidilmiyor sakın sende rastgele bir yere gitme. Çevremde çok mağdur olan var. Allah korusun.
Zaten ne güzel ihtiyacında yokmuş.
Benim braun silkepil 1 yazıyor pembe düğmeli kendisi beyaz. 60 lirayamı ne almıştım
Söylerim tabi sende istanbuldaymışsın.Teşekkürler canım..evet aşırı ihtiyacım yok ama bi süre sonra insan bıkıyor uğraşmaktan.
Sakıncası yoksa güvendiğin yeri söyleyebilirmisin ilerde düşünebilirim şu anda zaten maddi yönden ona harcama yapamam.
Canim hoşgeldin. Takimda yer var bildigim kadariyla. Oncelikle 1. Sayfadaki kurallarimizi okuyarak başla işe. 15 gün deneme süren var bebeeem. Bu süreçte duzenli menu ve spor paylaşimi +katilim yapmalisin.günaydın takımda yer var mı acaba? ben 27 yaşındayım ve 75.9 kiloyum. Her zaman balık etliydim ama son 5 aydır ilaç kullanıyorum(kaygı bozukluğu) ve 10 kilo aldım bu dönemde. hedefim 56 kilo ya dönebilmek.
Amin canım sana da hayirli kandiller bebişim. Allahım sana da gönlüne göre versinKızlar günaydın
Hayırlı kandiller demeye geldim
Rabbim hepinize herşeyi gönlüne göre en hayırlısından versin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun
afiyet olsun:) mikrodalga da nasıl oluyo21.03.2018 çarşamba
Sabah 13.30 (hastaneden anca geldik)
1 mikrodalgada patates
2-3 keçi peyniri
2-3 çatal çökelek
1 tatlı kaşığı kadar böğürtlen marmelat (bu ne kadar kalorilidir)
1 tatlı kaşığı kadar tereyağı
8-9 zeytin
Akşam (19.00)
3yk türlü
2yk prinç pilavı
1 kase mercimek çorbası
Ara 20.30/21.30
5-6 küçük fincan bitki çayı( kırmızı bir ot adını unuttum)
Bir avuç kadar antep fıstığı
3lt su içmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?