Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

21 Mart Çarşamba menüsü ;
Sabah kahvaltı 10.00 :
Üç dilim sucukla omlet
Bir parça beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmek
Maydanoz

Ara ;sade soda ,sade türk kahvesi ,2 ceviz ,2incir

Öğlen ;ton balıklı yeşil salata

Ara ;1 portakal
Bir bardak yeşil çay

Akşam 19.30;
Bir kase çorba
1 köfte

Ara ; beyaz çay ,6 çiğ badem

2,5 lt su

Abla geçmiş olsun..
Senin hedefin 75 mi devam edecekmisin daha?
Evet kuzum 75 devam edicem ama takımda degil kuzum artık gr larla savaşıyorum sporumda yok o yüzden takıma katkım yok bu hafta yolcuyum sanırım kendimi toparlayamadım hala motivem yok azim sıfır sadece diyet olarak devam sporu tamamen bıraktım koşu bandında Ayagım agrıyo eliptik te oturamıyom totom batıyo bu evde zatin işim bitmiyo spora fırsatım kalmıyo kendime zamanım yok yani bilmiyorum hayattan sogudum resmen

Anladım abla..Allah yardımcın olsun.
Ama ara ara gel yine iyi hissedersin tamamen bırakma :)

Yaa abla ne çok şey üst üste gelmiş. Eliptikte oturulmuyor ki. O sadece bisiklet yada şu rliptik ve bisiklet birlikte olanlardan mı. Yani hem eliptik hem bisiklet olarak kullanılanlardan. Yine oturmadan yapılıyor eliptik. Ama senin başka dertlerinde var.

Savaş gramlarla ne olacak bu kadar düşürme moralini yediklerinde diyetlik birşey olmadığı için gram gram gidiyor olabilirmi bak önceden nasıl sıkı sıkı diyet yapardın

elifff_9595 ben esmerim tüylerim kalın ve siyah hormon bozukluğum varmış tüm vücudum o şekilde. Bende iki sene araştırdım heryere gidilmiyor sakın sende rastgele bir yere gitme. Çevremde çok mağdur olan var. Allah korusun.
Zaten ne güzel ihtiyacında yokmuş.
Benim braun silkepil 1 yazıyor pembe düğmeli kendisi beyaz. 60 lirayamı ne almıştım

21.03.2018 çarşamba

Sabah 13.30 (hastaneden anca geldik)
1 mikrodalgada patates
2-3 keçi peyniri
2-3 çatal çökelek
1 tatlı kaşığı kadar böğürtlen marmelat (bu ne kadar kalorilidir)
1 tatlı kaşığı kadar tereyağı
8-9 zeytin

Akşam (19.00)
3yk türlü
2yk prinç pilavı
1 kase mercimek çorbası

Ara 20.30/21.30
5-6 küçük fincan bitki çayı( kırmızı bir ot adını unuttum)
Bir avuç kadar antep fıstığı

3lt su içmişimdir.

Teşekkürler canım..evet aşırı ihtiyacım yok ama bi süre sonra insan bıkıyor uğraşmaktan.
Sakıncası yoksa güvendiğin yeri söyleyebilirmisin ilerde düşünebilirim şu anda zaten maddi yönden ona harcama yapamam.

Söylerim tabi sende istanbuldaymışsın.
Şimdi senin tüylerinin durumunu bilmiyorum sende biliyosun cihazdan cihaza değişiyor. Kaptanın dediği gibi günüde çok önemli.
Özlem ateş altunizade şubesine yarım kol kol altı ve tüm bacak için gidiyorum. Alexandrite cihaz epicare olması lazım modelide. Her biri 2şer seans gittim ciddi anlamda incelme var. Ücretler değişiyor ama yarım kol 80 koltuk altı 20 tüm bacak 200 tl bunlar bir seans ücreti. Pakette alınabilir daha ucuz olsun diye ama tavsiye etmem parayı alana kadar ayıya dayı diyor her yer.
Yüzüm boynum için de zeynep polat iğneli epilasyona gidiyorum. Oda dakikası 3tl.
Gitmek ister karar verirsen burası nasıl vs diye veya cihaz sormak istersen yazabilirsin özelden bilgi sahibiyim az biraz

günaydın takımda yer var mı acaba? ben 27 yaşındayım ve 75.9 kiloyum. Her zaman balık etliydim ama son 5 aydır ilaç kullanıyorum(kaygı bozukluğu) ve 10 kilo aldım bu dönemde. hedefim 56 kilo ya dönebilmek.

Canim hoşgeldin. Takimda yer var bildigim kadariyla. Oncelikle 1. Sayfadaki kurallarimizi okuyarak başla işe. 15 gün deneme süren var bebeeem. Bu süreçte duzenli menu ve spor paylaşimi +katilim yapmalisin.
Bu arada guncel kilon
Hedef kilon
Boyun nedir?

günaydın hayırlı kandiller herkese
21 mart menüm
sabah 08:00 = 1 bardak sirkeli limonlu su
1dilim kepekli ekmek
1haşlanmış yumurta
söğüş
maydanoz
1küçük dilim light peynir
4zeytin

araöğün10:30=yeşilçay

öğlen 12:00= 1kepçe çorba
az cacık
1küçük dilim ekmek

araöğün 15:30= 3dilim ayva, yarım grisini
17:30 kahve ve 1hurma

akşam 19:30= az çorba
2köfte ve 2kaşık patates püresi

ara öüğün= 21:00 yeşil çay
21:30 tarçınlı süt

3,5lt su

egzersiz 400
evde değildim o yüzden leslie falan yapamadım yatmadan önce bişeyler yapmaya çalıştım. sanırım ben egzersiz puanlarını yanlış hesapları isimlerini bilmediğim için.

afiyet olsun:) mikrodalga da nasıl oluyo merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…