Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben daha öncede yazmıştım yine yazayım. Hangi yöntem olursa olsun dolunay epilasyon tarihlerine göre yapın inanılmaz azalıyor. Bakalım bir yıl sonunda lazer etkisi olacak bence
Ben anlamadim. Yani epilasyonun dolunay oldugunda mi yapilmasi lazim?

Canim bence bir dahaki bagirisa polisi ara soyle. Isim vermek zorunda degilsin. Bu ne ya bu erkekler kendilerini ne saniyor? Hayvan herif. Ve o kizla gunduz konus o adamdan ne baba olur ne koca. Bugun karisinin ustune yuruyen yarin cocugunun ustune yurur.
Kolaysa bagirsin, kotu soz soylesin benimki hele ki birsey alip kiracak ayy hayali bile beni cileden cikariyor. Allahim kimselere yasatmasin.

Yarın oğlan aburcubur doldurur gelir. Komşular da pişi yağdırır
Demin parkta da pişi dağıttılar yemedim inşallah yarın da yemem
Ayy o da kotuymus ya sicak sicak veriyorlardir. Yazin gittigimizde biri lokma dokturmustu yemisti sicak sicak ayy ne lezzetliydi

Merhaba bende katılmak istiyorum?

MERHABA. 2016 yılında sıkı bir spor diyetle 64 kilodan 48 kiloya düştüm. 3 sene regl olamadığım için o kiloya ulaşmıştım. Ocak ayında 55 kiloyken geçirdiğim domuz gribi yüzünden 1,5 ay yerimden kalkamadım hep yedim yattım we 1,5 ay dışarıda çıkamadım. Şuan 64 kiloyum. 9 kilo aldım. Mayıs ayının başında 55 kilo olucam iddiaya girip geçen hafta mideyi küçültmeye başladım. İddianın yanı sıra zayıflayıp bir an önce bebek düşünüyorum. Kilolu hamile kalmak istemiyorum. Çok azimliyim akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum. 3 litre su içiyorum. 1 saat tempolu yürüyorum. Günde 1-2 bardak yeşil çay tüketiyorum. Herşeyden önce beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim. Daha sağlıklı daha az yağlı besinler tüketiyorum. Bazen 1 günde hiç ekmek ağzıma sürmüyorum. Arada kahwaltıda çawdar ekmeği yerim 1 dilim onuda tostmakinesinde ısıtırım. Desteklerinizi bekliyorum. 33 yaşındayım anne oşmak istiyorum artık

21 Mart menum
sabah9:00
Ilık limonlu şu
10:00
1 adet haşlanmış yumura
1 dilim b.peynir
1 dilim ekmek
1 Fincan şekersiz çay
ara:
1 adet elma
1 Fincan yeşil çay
Öğlen 15;30
1 kase yogurt çorbası
5 kaşık pirasa yemeği
aksam19:00
1 kase yogurt çorbası
1 dilim ekmek
salata
3 lt su

21.MART
SABAH00 kahwaltı
1 dilim kızarmış çawdar ekmek
4 adet sele zeytin
Bir siwri biber
Bir y.k lor peyniri.
Bir fincan yeşil çay.

Öğlen30
Mecburiyetden bir adet kızartılmış biber we küçük dilim patlıcan
5-6 adet patates
Türk kahwesi

Akşam:18:00
5 y.k fasulye yemeği
Yarım porsiyon salata yağsız tuzsuz

2,5 su. 2 bitki çayı. 1 saat tempolu yürüyüş.

Ay cok sinirlendimm yaaa böyle olunca soğuyorum bütün erkeklerden
Allah bildiği gibi yapsın o adamı.
Abla kızla bi önce konuşsan bence daha iyi olur neymiş işin aslı bi öğrensen ona göre elinden geleni yapmaya çalışırsın.

Normal bildiğimiz epilasyon aleti dimi evde kazer epilasyon falan değil
Evet canım normal alet.
İki sene önce evde lazer mkinasından almıştım parama kıyıp ama işe yaramadı bende
Beyaz tenzli ve açık renk tüylerde cok etkili değilmiş zaten bilmiyordum. O yüzden bi merkezede gitmedim sonrasında..
Bide o kadar cok yer varki nereye güveneceğimi şaştım. Sen gittiğin yerden memnunmusun hangi çeşidini yaptırıyosun ?

Yarın oğlan aburcubur doldurur gelir. Komşular da pişi yağdırır
Demin parkta da pişi dağıttılar yemedim inşallah yarın da yemem

Yeme kaptanım yemeee sakın:)

Ben de bazı mesajları alıntılardan görüyorum. Benimki de brawn son modellerden kaç bilmiyorum ama hiç sevmedim. Çoğalttı resmen çok batık yaptı.

Hmmm anladım kaptanım dolunaya göre deneyeyim bide.
Arkadaşımda philips tavsiye etti.

Çok tüylü değilim..sadece ağdayla alınmayan tüyler canımı sıkıyor eldivenle uğraşıyorum.
Makina gercekten cok kısa olanlarıda alıyosa ondan alayım diye düşündüm markasını bulursan sevinirim canım.

Ben daha öncede yazmıştım yine yazayım. Hangi yöntem olursa olsun dolunay epilasyon tarihlerine göre yapın inanılmaz azalıyor. Bakalım bir yıl sonunda lazer etkisi olacak bence

Tamam sağol kaptanım:)

Cümleten hayırlı akşamlar kızçeler bugün genel cerraha gittim totomun üzerine oturamıyodum agrıyo eliptik bisiklete oturunca daha çok agrıyodu kas gevşetici ve jel verdi gelirken de eltim çaya çagırdı oraya gittim geldim diziye daldım gelemedim siz nörüyonuz bakem

Akşam 18:00 uymaya çalışsan daha çok werim alırsın. Erkeklerde 19:00 bayanlarda 18:00 diye biliyorum

21 mart çarşamba menüm
Sabah kahvaltım saat 11.00
2dilim çavdar ekmegi arası peynirli tost
1bardak şekersiz çay

Öglen yemegi hastaneden geldim saat 15.30
2dilim peynir
7tane zeytin
El kadar lavaş
2bardak çay içtim

Akşam yemegi saat 18.30
2kaşık yogurtlu bulgur köftesi
2çk bulgur pilavı
2çk patlıcan oturtma
2kaşık karışık salata
1kaşık yogurt

2litre su

Abla geçmiş olsun..
Senin hedefin 75 mi devam edecekmisin daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…