- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben anlamadim. Yani epilasyonun dolunay oldugunda mi yapilmasi lazim?Ben daha öncede yazmıştım yine yazayım. Hangi yöntem olursa olsun dolunay epilasyon tarihlerine göre yapın inanılmaz azalıyor. Bakalım bir yıl sonunda lazer etkisi olacak bence
Bir de imam bayildi zeytiyagliymisEtli olunca karnı yarık etsiz olunca imam bayıldı sanırım ben de fırında yaparım.
Sivlilik ne kaptanim?Yarın da şivlilik var aabah 8 de şeker toplamaya gideceğiz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dolunay-epilasyonu.592422/page-717Ben anlamadim. Yani epilasyonun dolunay oldugunda mi yapilmasi lazim?
Konyanın adeti. Üç ayların ilk perşembesi çocuklar şeker topluyor:))Sivlilik ne kaptanim?
Ben bütün yemekleri zeytinyağlı yapıyorum.Bir de imam bayildi zeytiyagliymis
Canim bence bir dahaki bagirisa polisi ara soyle. Isim vermek zorunda degilsin. Bu ne ya bu erkekler kendilerini ne saniyor? Hayvan herif. Ve o kizla gunduz konus o adamdan ne baba olur ne koca. Bugun karisinin ustune yuruyen yarin cocugunun ustune yurur.Ya kızlaaar yaaa aşıŕı canım sıkıldı.ya bizim bu alta yeni bi gelin geldi ben doğum yapinca.7 aylık evliler. Kıź iki aylik hamile şimdi. Durum şu ki bunun hayvan kocası sürekli bagirip çagirip bir seyleri fırlatiyor hamile kadına. Biraz önce yine buyuk bir kavga ettiler kız hungur hungur agliyor, üstune de yurudu sanirim bu sefer. Çildiracam ya gidip agzini burnunu kırasım geliyor ya.bi görseniz küçücuk zayifcacik bir şey. Bu ses ondan cikiyo demzsiniz yani.disardanngören ne ladar mülayim bir adam der. Ama tam bir hayvan.bağırma sesi duyunca elim ayagima dolasiyor benim bi acayip oldum ya. Bir dahakine kızın annesine söylesem mi napsam? Bu damadınız böyle hayvanliklar yapiyo diye? Yoksa hiç karismayim mi?
Aa ilk defa duydum. Lazer yaptirmistim eskiden ama dogumdan sonra bir kismi geri donduhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dolunay-epilasyonu.592422/page-717
Burda tarihler veriyorlar. O tarihlerde alıyorum ben çok faydasını gördüm.
Aa ilk defa duydum. Ne guzel. Cocuklar icin yapilan onlari mutlu eden hersey guzel.Konyanın adeti. Üç ayların ilk perşembesi çocuklar şeker topluyor:))
Ayy o da kotuymus ya sicak sicak veriyorlardir. Yazin gittigimizde biri lokma dokturmustu yemisti sicak sicak ayy ne lezzetliydiYarın oğlan aburcubur doldurur gelir. Komşular da pişi yağdırır
Demin parkta da pişi dağıttılar yemedim inşallah yarın da yemem
Cok kotuymus derken dayanmasi zor olur. Guzel kokar sicak sicak demek istedim.Yarın oğlan aburcubur doldurur gelir. Komşular da pişi yağdırır
Ya kızlaaar yaaa aşıŕı canım sıkıldı.ya bizim bu alta yeni bi gelin geldi ben doğum yapinca.7 aylık evliler. Kıź iki aylik hamile şimdi. Durum şu ki bunun hayvan kocası sürekli bagirip çagirip bir seyleri fırlatiyor hamile kadına. Biraz önce yine buyuk bir kavga ettiler kız hungur hungur agliyor, üstune de yurudu sanirim bu sefer. Çildiracam ya gidip agzini burnunu kırasım geliyor ya.bi görseniz küçücuk zayifcacik bir şey. Bu ses ondan cikiyo demzsiniz yani.disardanngören ne ladar mülayim bir adam der. Ama tam bir hayvan.bağırma sesi duyunca elim ayagima dolasiyor benim bi acayip oldum ya. Bir dahakine kızın annesine söylesem mi napsam? Bu damadınız böyle hayvanliklar yapiyo diye? Yoksa hiç karismayim mi?
Evet canım normal alet.Normal bildiğimiz epilasyon aleti dimi evde kazer epilasyon falan değil
Yarın oğlan aburcubur doldurur gelir. Komşular da pişi yağdırır
Ben de bazı mesajları alıntılardan görüyorum. Benimki de brawn son modellerden kaç bilmiyorum ama hiç sevmedim. Çoğalttı resmen çok batık yaptı.
elifff_9595 ben uzun zamandır 7-8 senedir kullanıyorum bir bakayım markasına. Tüylerin çok sa bacakta acısına dayanamazsın tabiki zamanla insan alışıyor ama alışana kadar ne çekiceksin o ayrı.
Kolumda kol altımda kullanıyodum kaptanda gibi batık kolda oluyordu çok iz yara oluyordu. kol altında kararma yaptı benim ama artma olmadı. Lazer epilasyona gidiyorum bu zamana kadar neden gitmemişim diye başımı taşlara vuruyorum.
Ben daha öncede yazmıştım yine yazayım. Hangi yöntem olursa olsun dolunay epilasyon tarihlerine göre yapın inanılmaz azalıyor. Bakalım bir yıl sonunda lazer etkisi olacak bence
21 Mart menum
sabah9:00
Ilık limonlu şu
10:00
1 adet haşlanmış yumura
1 dilim b.peynir
1 dilim ekmek
1 Fincan şekersiz çay
ara:
1 adet elma
1 Fincan yeşil çay
Öğlen 15;30
1 kase yogurt çorbası
5 kaşık pirasa yemeği
aksam19:00
1 kase yogurt çorbası
1 dilim ekmek
salata
3 lt su
21 mart çarşamba menüm
Sabah kahvaltım saat 11.00
2dilim çavdar ekmegi arası peynirli tost
1bardak şekersiz çay
Öglen yemegi hastaneden geldim saat 15.30
2dilim peynir
7tane zeytin
El kadar lavaş
2bardak çay içtim
Akşam yemegi saat 18.30
2kaşık yogurtlu bulgur köftesi
2çk bulgur pilavı
2çk patlıcan oturtma
2kaşık karışık salata
1kaşık yogurt
2litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?