Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar günaydın
Hayırlı kandiller demeye geldim
Rabbim hepinize herşeyi gönlüne göre en hayırlısından versin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun
hayırlı kandiller canım sağol ugradagin için günün bol ibadet li feyizli geçsin ins

gunaydin canim benim hep aklimdasin hep sohbetlere gityigimde sana ve compenge dua ediyorum tabi gercek isimlerinizi bilmiyorum nicklerinizle

gunaydin canim benim hep aklimdasin hep sohbetlere gityigimde sana ve compenge dua ediyorum tabi gercek isimlerinizi bilmiyorum nicklerinizle
Allah razı olsun kuzum benim müminin mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş adım gülseren dua olduktan sonra niyet olur nasip olur yol olur hal olur Allahın izniyle kuzum Rabbim seninde ne muradın varsa versin inş canım benim

keske sağlığın için o biraları icmeseydin çok büyük bi hastalıktan çıktın ben olsam kiri kırk yarardim cok dikkat ederdim neyse bundan sonra biraz daha dikkat et canim sagligin icin

canım benim

Çok sağol canım teşekkür ederim bilgiler için ben avrupa yakasındayım ama güzel sonuç almak için neresi iyise oraya giderim tabiiki.
Evet paketli alıpta memnun kalmayan cok arkadaşım var aynı dediğin gibi yapıyolar mlesef.

Kızlar günaydın
Hayırlı kandiller demeye geldim
Rabbim hepinize herşeyi gönlüne göre en hayırlısından versin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun

Sanada günaydın..amiiin seninde kandilin mübarek olsun

Herkesin kandili mübarek olsun bütün hayırlı istekleriniz kabul olsun inşallah bu gece..
Burasıda bi aile gibi oldu cok mutluyum iyiki gelmişim buraya :)
Hepinize dua edicem bende sizlerden dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…