hayırlı kandiller canım sağol ugradagin için günün bol ibadet li feyizli geçsin insKızlar günaydın
Hayırlı kandiller demeye geldim
Rabbim hepinize herşeyi gönlüne göre en hayırlısından versin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun
Günaydın kızlar.
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Günaydın kizlarhepinizin kandili mübarek olsun
canlarim hepinzin kandili mübarek olsun bu geceyi rabbimiz razı olduğu şekilde ihya etmeyi nasip etsinGünaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun.. .
Günaydınlaaarr
günaydın
günaydın hatunlarGunaydin
allah kabul etsin canimgünaydın kızlar hayırlı kandiller.bugün annemin 52 sikandile denk geldi rüyamda gördüm onu sabah sabah çok duygusalım yaa bugün bişeyler yapıp dağıtıcam erkenciyim o yüzden
gunaydin canim benim hep aklimdasin hep sohbetlere gityigimde sana ve compenge dua ediyorum tabi gercek isimlerinizi bilmiyorum nicklerinizleGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır Kandilimiz Mübarek olsun canlar bu gece dualarda buluşalım inş beni duanızdan eksik etmeyin olurmu hepinizi çok seviyorum
Allah razı olsun kuzum benim müminin mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş adım gülseren dua olduktan sonra niyet olur nasip olur yol olur hal olur Allahın izniyle kuzum Rabbim seninde ne muradın varsa versin inş canım benimgunaydin canim benim hep aklimdasin hep sohbetlere gityigimde sana ve compenge dua ediyorum tabi gercek isimlerinizi bilmiyorum nicklerinizle
keske sağlığın için o biraları icmeseydin çok büyük bi hastalıktan çıktın ben olsam kiri kırk yarardim cok dikkat ederdim neyse bundan sonra biraz daha dikkat et canim sagligin icinkızlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller. bugün çok dua etmek lazım. binlerce kez şükürler olsun rabbime dün onkoloji sonuçlarımı aldım. ilk 3 aylık kontrollerim tertemiz çıktı. pis kanser vucudumu terk etmiş daha güzel ne olabilir
21 mart menüm;
sabah;
1 büyük tam buğday ekmeğinden bol peynirli yağsız tost yaptım,
ara:
1 adet gün kurusu
öğlen:
yarım porsiyon barbunya yemeği zeytinyağlı
salata
akşam;
1 küçük dilim ekmek atıştırdım
gece;
3 bira içtim, 1 kase patlamış mısır, 1 avuç çerez
ama en az 1 saat dans ettim
canım benimAllah razı olsun kuzum benim müminin mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş adım gülseren dua olduktan sonra niyet olur nasip olur yol olur hal olur Allahın izniyle kuzum Rabbim seninde ne muradın varsa versin inş canım benim
Söylerim tabi sende istanbuldaymışsın.
Şimdi senin tüylerinin durumunu bilmiyorum sende biliyosun cihazdan cihaza değişiyor. Kaptanın dediği gibi günüde çok önemli.
Özlem ateş altunizade şubesine yarım kol kol altı ve tüm bacak için gidiyorum. Alexandrite cihaz epicare olması lazım modelide. Her biri 2şer seans gittim ciddi anlamda incelme var. Ücretler değişiyor ama yarım kol 80 koltuk altı 20 tüm bacak 200 tl bunlar bir seans ücreti. Pakette alınabilir daha ucuz olsun diye ama tavsiye etmem parayı alana kadar ayıya dayı diyor her yer.
Yüzüm boynum için de zeynep polat iğneli epilasyona gidiyorum. Oda dakikası 3tl.
Gitmek ister karar verirsen burası nasıl vs diye veya cihaz sormak istersen yazabilirsin özelden bilgi sahibiyim az biraz
Kızlar günaydın
Hayırlı kandiller demeye geldim
Rabbim hepinize herşeyi gönlüne göre en hayırlısından versin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun
Kaptanım o ne öylee 49 kiloyken ne hissediyodun çok merak ettimKızlar paylaşımda benim kilo grafiğimi yaptı seabahar belki bakmak istersiniz link kopyalamadım.
aynen 49 kilo olmak..birden evlendiğim zamana gittimKaptanım o ne öylee 49 kiloyken ne hissediyodun çok merak ettim
Kaptanııımm çok iyi ya 20kilo ne demek yine azcık aldın ama sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kalKızlar paylaşımda benim kilo grafiğimi yaptı seabahar belki bakmak istersiniz link kopyalamadım.
Dukana başlamıştım kendimi zor durdurdumKaptanım o ne öylee 49 kiloyken ne hissediyodun çok merak ettim
Evet alıyorum veriyorum bakalım. Ramazan bayramına 55 koydum hedef yavaş yavaş veririm yine 7 kilo var :))Kaptanııımm çok iyi ya 20kilo ne demek yine azcık aldın ama sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kal
Oo hayli hayli giderEvet alıyorum veriyorum bakalım. Ramazan bayramına 55 koydum hedef yavaş yavaş veririm yine 7 kilo var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?