Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet eliptik bisiklet kuzum dogru söylüyorsun eski hevesim kalmadı herşey üstüme üstüme geliyo sanki bilmiyorum ama dünya imtihanım çok agır geliyo artık

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır Kandilimiz Mübarek olsun canlar bu gece dualarda buluşalım inş beni duanızdan eksik etmeyin olurmu hepinizi çok seviyorum

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun öncelikle. 1. Sayfayı okuyalım önce sonra sohbet muhabbet alışır öğrenirsin

kızlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller. bugün çok dua etmek lazım. binlerce kez şükürler olsun rabbime dün onkoloji sonuçlarımı aldım. ilk 3 aylık kontrollerim tertemiz çıktı. pis kanser vucudumu terk etmiş daha güzel ne olabilir

21 mart menüm;
sabah;
1 büyük tam buğday ekmeğinden bol peynirli yağsız tost yaptım,

ara:
1 adet gün kurusu

öğlen:
yarım porsiyon barbunya yemeği zeytinyağlı
salata

akşam;
1 küçük dilim ekmek atıştırdım

gece;
3 bira içtim, 1 kase patlamış mısır, 1 avuç çerez
ama en az 1 saat dans ettim

Geçmiş olsun canımda mübarek günün akşamını biraylamı kutladın ne güzel haber almışsın kanser vücudunu terk etmiş keşke onun yerine secdeye vara bilseydin çok daha güzel olurdu herkesin kendi tercihi tabi ama olmamış malesef tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım ne güzel bir haber buu
Menüde bira da var
Arada eğlence olacak tabi ,keyifli bir akşam olmuş belliki
Akşam çorba /salata/ayran gibi de olabilirmiş belki

Son düzenleme:
Gulumse24 sen imanı güçlü bir kadınsın. Biliyorsunki imtihanın ne kadar ağır olsada daha ağırını yaşayan elbet vardır dünyada. Lütfen şükret olumlu yanlarını düşün herşeyin pollyanacılık diye bir terim vardır ne hep olucaksın nede hiç olmicaksın. Biraz dene iyi gelicek umuyorum

Yaaa ne güzel bir haber bu rabbim bir daha göstermesin inşallah canım

afiyet olsun:) mikrodalga da nasıl oluyo merak ettim
Yuvarlak yuvarlak serçe parmağım kalınlığında kesiyorum. Geniş bir tabağı yağlıyorum üstüne patatesleri diziyorum. Azıcıkta fırçayla üstlerine sürüyorum yağ pulbiber birde kekik tuz serpiyorum üstüne. Mikrodalga kapağını tabağın üstünekapatıyorum birazda buharıyla pişsin kurumasın diye. 6-7dk pişiriyorum. Patatesine cinsine göre pişmesi değişiyor

Günaydın kızlar nerdesiniz biz kalktık bebişle şeker topladık geldik. Büyük oğlan gitti biz eve geri geldik. Bir sürü aburcuburumuz oldu
günaydın günaydın ooo nasıl mutlu olmuşlardır hazine bulmuş gibi sevindiler simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…