Gunaydim cnm. Yeni mi geldin sen ben seni ilk defa goruyorumgünaydın
Ha ha ha ilk ve tek mesajı o zatenGunaydim cnm. Yeni mi geldin sen ben seni ilk defa goruyorum
Evet eliptik bisiklet kuzum dogru söylüyorsun eski hevesim kalmadı herşey üstüme üstüme geliyo sanki bilmiyorum ama dünya imtihanım çok agır geliyo artıkYaa abla ne çok şey üst üste gelmiş. Eliptikte oturulmuyor ki. O sadece bisiklet yada şu rliptik ve bisiklet birlikte olanlardan mı. Yani hem eliptik hem bisiklet olarak kullanılanlardan. Yine oturmadan yapılıyor eliptik. Ama senin başka dertlerinde var.
Savaş gramlarla ne olacak bu kadar düşürme moralini yediklerinde diyetlik birşey olmadığı için gram gram gidiyor olabilirmi bak önceden nasıl sıkı sıkı diyet yapardın
Allah kabul etsin canımgünaydın kızlar hayırlı kandiller.bugün annemin 52 sikandile denk geldi rüyamda gördüm onu sabah sabah çok duygusalım yaa bugün bişeyler yapıp dağıtıcam erkenciyim o yüzden
Günaydın bebeeem. Hayirli kandillergünaydın kızlar hayırlı kandiller.bugün annemin 52 sikandile denk geldi rüyamda gördüm onu sabah sabah çok duygusalım yaa bugün bişeyler yapıp dağıtıcam erkenciyim o yüzden
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun öncelikle. 1. Sayfayı okuyalım önce sonra sohbet muhabbet alışır öğrenirsingünaydın takımda yer var mı acaba? ben 27 yaşındayım ve 75.9 kiloyum. Her zaman balık etliydim ama son 5 aydır ilaç kullanıyorum(kaygı bozukluğu) ve 10 kilo aldım bu dönemde. hedefim 56 kilo ya dönebilmek.
Geçmiş olsun canımda mübarek günün akşamını biraylamı kutladın ne güzel haber almışsın kanser vücudunu terk etmiş keşke onun yerine secdeye vara bilseydin çok daha güzel olurdu herkesin kendi tercihi tabi ama olmamış malesef tekrar geçmiş olsunkızlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller. bugün çok dua etmek lazım. binlerce kez şükürler olsun rabbime dün onkoloji sonuçlarımı aldım. ilk 3 aylık kontrollerim tertemiz çıktı. pis kanser vucudumu terk etmiş daha güzel ne olabilir
21 mart menüm;
sabah;
1 büyük tam buğday ekmeğinden bol peynirli yağsız tost yaptım,
ara:
1 adet gün kurusu
öğlen:
yarım porsiyon barbunya yemeği zeytinyağlı
salata
akşam;
1 küçük dilim ekmek atıştırdım
gece;
3 bira içtim, 1 kase patlamış mısır, 1 avuç çerez
ama en az 1 saat dans ettim
Çok geçmiş olsun canım ne güzel bir haber buukızlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller. bugün çok dua etmek lazım. binlerce kez şükürler olsun rabbime dün onkoloji sonuçlarımı aldım. ilk 3 aylık kontrollerim tertemiz çıktı. pis kanser vucudumu terk etmiş daha güzel ne olabilir
21 mart menüm;
sabah;
ara:
1 adet gün kurusu
öğlen:
salata
akşam;
gece;
Yaaa ne güzel bir haber bu rabbim bir daha göstermesin inşallah canımkızlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller. bugün çok dua etmek lazım. binlerce kez şükürler olsun rabbime dün onkoloji sonuçlarımı aldım. ilk 3 aylık kontrollerim tertemiz çıktı. pis kanser vucudumu terk etmiş daha güzel ne olabilir
21 mart menüm;
sabah;
ara:
1 adet gün kurusu
öğlen:
salata
akşam;
gece;
Yuvarlak yuvarlak serçe parmağım kalınlığında kesiyorum. Geniş bir tabağı yağlıyorum üstüne patatesleri diziyorum. Azıcıkta fırçayla üstlerine sürüyorum yağ pulbiber birde kekik tuz serpiyorum üstüne. Mikrodalga kapağını tabağın üstünekapatıyorum birazda buharıyla pişsin kurumasın diye. 6-7dk pişiriyorum. Patatesine cinsine göre pişmesi değişiyorafiyet olsun:) mikrodalga da nasıl oluyomerak ettim
günaydın günaydın ooo nasıl mutlu olmuşlardır hazine bulmuş gibi sevindiler simdiGünaydın kızlar nerdesiniz biz kalktık bebişle şeker topladık geldik. Büyük oğlan gitti biz eve geri geldik. Bir sürü aburcuburumuz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?