Kızın sesi gelmiyor mu ki.Ya kızlaaar yaaa aşıŕı canım sıkıldı.ya bizim bu alta yeni bi gelin geldi ben doğum yapinca.7 aylık evliler. Kıź iki aylik hamile şimdi. Durum şu ki bunun hayvan kocası sürekli bagirip çagirip bir seyleri fırlatiyor hamile kadına. Biraz önce yine buyuk bir kavga ettiler kız hungur hungur agliyor, üstune de yurudu sanirim bu sefer. Çildiracam ya gidip agzini burnunu kırasım geliyor ya.bi görseniz küçücuk zayifcacik bir şey. Bu ses ondan cikiyo demzsiniz yani.disardanngören ne ladar mülayim bir adam der. Ama tam bir hayvan.bağırma sesi duyunca elim ayagima dolasiyor benim bi acayip oldum ya. Bir dahakine kızın annesine söylesem mi napsam? Bu damadınız böyle hayvanliklar yapiyo diye? Yoksa hiç karismayim mi?
Al sana iş. Sırayla yika şimdi hepsiniSelam kızlar burda fener alayı vardı çocukları dışarı çıkardım. Lastik yaktılar simsiyah olduk geldik...
Ya kızın da normalde bagiriş sesleri geliyordu ama bu sefer çok ağladi hüngür hüngür.sanki üstüne yürüdü de kız çok korktu gibimize geldiKızın sesi gelmiyor mu ki.
Aynen yıkadım yatırdım. Ben de girdim. Bebek uyusun mutfağa girişicemAl sana iş. Sırayla yika şimdi hepsini
Abla sen karnı yarığı tarif ettin sankiCanim ben kizartmadan yapiyorum. Benim esim hic sevmez kizartma. Firina patlicanlari hazirlayip koyuyorum yagli kagidin ustune.yumusayana pisine kadar duruyor. Sonra firindan alip onlari borcama koyuyorum. Tavada kiymali icini hazirlayip patlicanlarin ustune ekliyorum ve tekrar kisasureli firina veriyorum. Cok lezzetli veazkalorili oluyor
Yani bilemedim bi ara in konuş istersen canım. Yemek kokusu gelen komşun değil mi bu.Ya kızın da normalde bagiriş sesleri geliyordu ama bu sefer çok ağladi hüngür hüngür.sanki üstüne yürüdü de kız çok korktu gibimize geldi
Etli olunca karnı yarık etsiz olunca imam bayıldı sanırım ben de fırında yaparım.Abla sen karnı yarığı tarif ettin sanki
Normal bildiğimiz epilasyon aleti dimi evde kazer epilasyon falan değilAblalar arkadaşlar size bişey danışıcam yine:)
Bu istenmeyen tüyler için braun epilatörleri araştırdım biraz..silk epil 9 modeli şu anda gündemde.
Cok övmüşler tabi ama size sormak istedim bide. Ben makina kullanmadım hiç..hep ağda yaptım.
Gercekten anlatıldığı gibi ağdanın bile alamadığı tüyleri alıyormu?
Birde batık sorunu epilatörde dahamı az oluyor?
İlk sınavı gectın kaptanım yarın da cumayı dusunYarın oğlan aburcubur doldurur gelir. Komşular da pişi yağdırır
Demin parkta da pişi dağıttılar yemedim inşallah yarın da yemem
Allah yardimcin olsun canim. Kuruyemisse hayir demek zoriftarı ettik te tatlı krizi bide esim kuruyemis almis gelmis ayyy fenalardayim daha bişey yemedim ama
Ac hissetmiyorsan ne guzel canim.
Cumada beni bağlayan bişey yok ki listenin kıymetini bilinİlk sınavı gectın kaptanım yarın da cumayı dusun
Imam bayildi hangisiydi kiAbla sen karnı yarığı tarif ettin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?