Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben çok kötü oldum dün akşamdan beri
bu liste beni baya zorluyor bu hafta haslanmış sebze yiyecek mide kalmadı açıkcası
mercimek çorbası yapıyım diyorum öğlene akşama ama size soracaktım bilirsiniz mercimek çorbasını soğansız yapsam nasıl olur?

Hangi liste canım diyetisyenin listesi mi?

olur canim soyle yapabilirsin soğanı bütün atıp pislikten sonra cikartabilirsin lezzetini bırakır corbaya

Canım senin menüler biraz az gibi dayanabiliyorsan sorun yok da ,tavuk, balık, et, çorba da ekle bazen bence . Halsiz kalacaksın
Mercimek çorbana soğan da koy çok sağlıklı bir yiyecek o .

evet akşam haşlama sebze, çorba ve salata var protein sadece kahvaltıda. çorba falan içemedim midem bulandı sebzeyi sade yemekten.
Öyle şey mi olur ya hiç duymadım böyle diyetisyen. Sen yanlış anlamış olma canım atar mısın bana listeni. Değişim listesi de vermiştir ordan değişim yapabilirsin. Sebze yemeği falan yap. Sebzeyi haşlama ben de çok sevmem

Canım senin menüler biraz az gibi dayanabiliyorsan sorun yok da ,tavuk, balık, et, çorba da ekle bazen bence . Halsiz kalacaksın
Mercimek çorbana soğan da koy çok sağlıklı bir yiyecek o .

bu hafta çok fena oldu dün akşama kadar iyiydim aslında ama bugun baya modum düştü
soğanın kokusuna dayanamıyorum çorbada ondan koymicam galiba

normalde böyle değil bu hafta böyle verdi gecen haftada protein agırlıklıydı
ben severdim aslında ama ctesiden beri olunca insana fenalık geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…