Ben kilomun az çok gitmesi ve 60şara düşmenin şımarıklığıyla bu gün +çıktım
Evet alıyorum veriyorum bakalım. Ramazan bayramına 55 koydum hedef yavaş yavaş veririm yine 7 kilo var :))
Sen karnıyarık yapınca benide çağır çok severim
Hangi liste canım diyetisyenin listesi mi?ben çok kötü oldum dün akşamdan beri
bu liste beni baya zorluyor bu hafta haslanmış sebze yiyecek mide kalmadı açıkcası
mercimek çorbası yapıyım diyorum öğlene akşama ama size soracaktım bilirsiniz mercimek çorbasını soğansız yapsam nasıl olur?
bende kizi yikadim simdi ayagimda salliyorumSelam kızlarokuldan geldim sıpayı uyutamadim pinekliyoruz bakalım.
olur canim soyle yapabilirsin soğanı bütün atıp pislikten sonra cikartabilirsin lezzetini bırakır corbayaben çok kötü oldum dün akşamdan beri
bu liste beni baya zorluyor bu hafta haslanmış sebze yiyecek mide kalmadı açıkcası
mercimek çorbası yapıyım diyorum öğlene akşama ama size soracaktım bilirsiniz mercimek çorbasını soğansız yapsam nasıl olur?
ben çok kötü oldum dün akşamdan beri
Gözünaydın cnm ,kafadan 2 kg düşersinBende 35 günün sonunda adet olabildim şükür.
İnşallah yarın tartıda + çıkmam
Hangi liste canım diyetisyenin listesi mi?
olur canim soyle yapabilirsin soğanı bütün atıp pislikten sonra cikartabilirsin lezzetini bırakır corbaya
Öyle şey mi olur ya hiç duymadım böyle diyetisyen. Sen yanlış anlamış olma canım atar mısın bana listeni. Değişim listesi de vermiştir ordan değişim yapabilirsin. Sebze yemeği falan yap. Sebzeyi haşlama ben de çok sevmemevet akşam haşlama sebze, çorba ve salata var protein sadece kahvaltıda. çorba falan içemedim midem bulandı sebzeyi sade yemekten.
Canım senin menüler biraz az gibi dayanabiliyorsan sorun yok da ,tavuk, balık, et, çorba da ekle bazen bence . Halsiz kalacaksın
Mercimek çorbana soğan da koy çok sağlıklı bir yiyecek o .
Öyle şey mi olur ya hiç duymadım böyle diyetisyen. Sen yanlış anlamış olma canım atar mısın bana listeni. Değişim listesi de vermiştir ordan değişim yapabilirsin. Sebze yemeği falan yap. Sebzeyi haşlama ben de çok sevmem
Anladım canım. Bu gün değişiklik yap ama saldırma bişeye nolur yarın listedesin çok umutluyum senden çok iyi gidiyordunnormalde böyle değil bu hafta böyle verdi gecen haftada protein agırlıklıydı
ben severdim aslında ama ctesiden beri olunca insana fenalık geliyo
İyiyiz canım işler var evde ben boş oturuyorumkızlar napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?