Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım lütfen hazır yoğurtları evine sokma. bak bende nefret ederim kaymaktan. ama şöyle yapıyorum sütü kaynatıyorum soğurken bütün kaymakları yüzeye çıkıyor. onları toplayıp kahvaltılık ayırıyorum. sonra mayalıyorum o yüzden hiiiç kaymaklı olmuyor. kaymaklı seven varsa mesela ben kavanozlarda yapıyorum. 1-2 kavonaza o kaymağı bölüştür sonra mayalanmış sütü ekle. onlar daha yağlı ve kaymaklı yoğurt olur. 1 tüyo daha. mayalanınca dolaba kaldırmadan önce kağıt havlu koyup kapaklarını kapıyorum. 1-2 günde 1 kağıt havluları değiştirmeye çalışıyorum. o zaman yoğurdum taş gibi oluyor

Aldigim sutten midir nedir son iki seferdir cıvık oluyo benim yogurtlar

Bizde mayalıyoruz hazır yoğurtlar hiç sağlıklı değilmiş zaten hemde paradan tasarruf:))
Ablaların dediği gibi kaymağı ayır önceden sonra yerken sıkıntı çekmezsin:)
Bende kaymak sevmiyorum hiç yiyemiyorum malesef..kaymaktan yağ yapılıyor evet arastır bencede annem yapıyodu bi ara sonradan zor geldi uğraşması bıraktı..

Bende kendim mayaların S shameless35 in dediği gibi pişince soğuyana kadar kaymak birikiyor o kaymağı süzüp mayalıyorum. Ben de hiç sevmem kaymak. DeryaOnDiet
biz de mayalamaya calisiyourz benimki bazen guzel tutuyor bazen hic sulu oluyor. Ben anane usulu yapiyorum geceden. Esim firinda yapiyor onunki hep guzel tutuyor ama bugun bitirdim hepsini sut alayim da aksam isten gelince yapsin yorgun degilse. Olmadi ben kendi usulumle yaparim

Bugun evden calisiyorum. Ama cok telekonferansim var ondan kizimi krese biraktim da erken alacam insallah saat 14:30 gibi almayi planliyprum. Ben evden calisirken, kulagimda telefon elimde bez veya vileda :) temizlik yapiyorum. Yok olmadi elimde utu yine kulak toplantida yani aslinda evden calisirken cifte calismis gibi oluyorum :) ayy rabbim ne guzel yaratmis kiz biz kadinlari ayni anda yapamacagimiz is yok

Bir su gluten tolerans testini yaptiramadim, cok pahali degil baktim fiyatina. Insallah olmadi yarin veya yarin isim cok olursa cumartesi gidip kan vereyim artik kendim de merak ediyorum sonucunu. Yakin zamanda o kadar cok arkadasim gluten free yemeye basladi ki benim de dikkatimi ceker oldu.

Aldigim sutten midir nedir son iki seferdir cıvık oluyo benim yogurtlar
aa canim bir de orda sutun icindeki yag oranlari nasildi hatirlamiyorum. Ama burda yuzde 0.5, 0.2 ve 3.2 var. En iyi yogurt 3.2 ile oluyor. Ve kesinlikle karton kutu yani UHT sutu alma gunluk sise sut al.

Ben de fırında yapıyorum kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…