- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ok beybi sagolasincuma zayıflama yarışmasının paylaşım alanı diye bi yer var orda
canım lütfen hazır yoğurtları evine sokma. bak bende nefret ederim kaymaktan. ama şöyle yapıyorum sütü kaynatıyorum soğurken bütün kaymakları yüzeye çıkıyor. onları toplayıp kahvaltılık ayırıyorum. sonra mayalıyorum o yüzden hiiiç kaymaklı olmuyor. kaymaklı seven varsa mesela ben kavanozlarda yapıyorum. 1-2 kavonaza o kaymağı bölüştür sonra mayalanmış sütü ekle. onlar daha yağlı ve kaymaklı yoğurt olur. 1 tüyo daha. mayalanınca dolaba kaldırmadan önce kağıt havlu koyup kapaklarını kapıyorum. 1-2 günde 1 kağıt havluları değiştirmeye çalışıyorum. o zaman yoğurdum taş gibi oluyorYa kızlar yaa ben ew yogurdu yemeyi sewmiyorum. Kaymak geliyor agzima midem bulaniyor. Mecbur sıpaya yapiyorum ama. Hazır yoğurt aldiracam artik. Valla yogurt yiyemez oldum bu yüzdenSiz yogurtlarinizi hazir mi aliyorsunuz,kendiniz mi yapiyorsunuz?
evet canım ister sütun kaynağından yap ister yogurdunAyy kaymaktan yağ mi yapiliyor hemen araştirayim da ben de oyle yapiyim bacim
buzlukta mı biriktiriyorsun onları canımevet canım ister sütun kaynağından yap ister yogurdun
Aldigim sutten midir nedir son iki seferdir cıvık oluyo benim yogurtlarcanım lütfen hazır yoğurtları evine sokma. bak bende nefret ederim kaymaktan. ama şöyle yapıyorum sütü kaynatıyorum soğurken bütün kaymakları yüzeye çıkıyor. onları toplayıp kahvaltılık ayırıyorum. sonra mayalıyorum o yüzden hiiiç kaymaklı olmuyor. kaymaklı seven varsa mesela ben kavanozlarda yapıyorum. 1-2 kavonaza o kaymağı bölüştür sonra mayalanmış sütü ekle. onlar daha yağlı ve kaymaklı yoğurt olur. 1 tüyo daha. mayalanınca dolaba kaldırmadan önce kağıt havlu koyup kapaklarını kapıyorum. 1-2 günde 1 kağıt havluları değiştirmeye çalışıyorum. o zaman yoğurdum taş gibi oluyor
evet hafta bir süt aldığım için riske girmemek adına plastik bi saklama kabında buzluktabuzlukta mı biriktiriyorsun onları canım
Ya kızlar yaa ben ew yogurdu yemeyi sewmiyorum. Kaymak geliyor agzima midem bulaniyor. Mecbur sıpaya yapiyorum ama. Hazır yoğurt aldiracam artik. Valla yogurt yiyemez oldum bu yüzdenSiz yogurtlarinizi hazir mi aliyorsunuz,kendiniz mi yapiyorsunuz?
tamam canim dokeyim.meyvenin üzerine tarçın dök ye canım krizi keser biraz da olsa
biz de mayalamaya calisiyourz benimki bazen guzel tutuyor bazen hic sulu oluyor. Ben anane usulu yapiyorum geceden. Esim firinda yapiyor onunki hep guzel tutuyor ama bugun bitirdim hepsini sut alayim da aksam isten gelince yapsin yorgun degilse. Olmadi ben kendi usulumle yaparimBende kendim mayaların S shameless35 in dediği gibi pişince soğuyana kadar kaymak birikiyor o kaymağı süzüp mayalıyorum. Ben de hiç sevmem kaymak.DeryaOnDiet
Canim benim de arada oyle oluyordu. Internette var ornekleri firinda dene bbenim esim firinda yapiyor ve cok iyi tutuyorAldigim sutten midir nedir son iki seferdir cıvık oluyo benim yogurtlar
aa canim bir de orda sutun icindeki yag oranlari nasildi hatirlamiyorum. Ama burda yuzde 0.5, 0.2 ve 3.2 var. En iyi yogurt 3.2 ile oluyor. Ve kesinlikle karton kutu yani UHT sutu alma gunluk sise sut al.Aldigim sutten midir nedir son iki seferdir cıvık oluyo benim yogurtlar
Ben de fırında yapıyorum kolay oluyor.biz de mayalamaya calisiyourz benimki bazen guzel tutuyor bazen hic sulu oluyor. Ben anane usulu yapiyorum geceden. Esim firinda yapiyor onunki hep guzel tutuyor ama bugun bitirdim hepsini sut alayim da aksam isten gelince yapsin yorgun degilse. Olmadi ben kendi usulumle yaparim
Ben normal sütcüden açık alıyorum oran falan yazmıyoraa canim bir de orda sutun icindeki yag oranlari nasildi hatirlamiyorum. Ama burda yuzde 0.5, 0.2 ve 3.2 var. En iyi yogurt 3.2 ile oluyor. Ve kesinlikle karton kutu yani UHT sutu alma gunluk sise sut al.
perşembe dikkat edin dediniz ama ben kandil simidi yedimpişanım ama yine olsa yine yerim galba
akşam yemeğini erken yemeyi planladım sadece birde sadece salata yemeyiYarın cuma ne planladın eksiye geçmek için
ben de bayılıyorum dayanamadım . başka şeylerden kısıcam artık meyve ve 5teki ara öğünümü yapmıcam akşam çorba ve ekmekte yemem sebze yerim kurtarırım heraldekandil simidi miiii bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?