kız boş durana kadar spor yapaydın bacı.bende annem için bişeyler yaptım dağıttım konu komşuya.şimdi bitti.evi toparlamam lazım akşamda annemin 52 si için kuran okutacaz akşamla yatsı arasında okunması gerekmiş.birazdan evi toparlicam az soluklanayım.şekersiz 21 güne başladım bacoİyiyiz canım işler var evde ben boş oturuyorum
Ben sabah yazacaktım saati kaçırdım diye yazmadım.
çamaşır koydum makineye simdi de koruyanlar katliyorumkızlar napıyorsunuz?
kolay gelsin canımçamaşır koydum makineye simdi de koruyanlar katliyorum
Olmaz canım ne çıkarsan onu yazarız. Sağlık olsun nolcak. Sabit yazarsak haksızlık olur.Anka beni yarin sabit yazssan olur mu canim..cunku odemim var..ister istemez..
Arti cikiyorum ...haftaya veririm insaallah bu ofemide atarim en azindan
İp atladım 500 tane yeter bu günlük. Allah kabul etsin ellerine sağlık canımkız boş durana kadar spor yapaydın bacı.bende annem için bişeyler yaptım dağıttım konu komşuya.şimdi bitti.evi toparlamam lazım akşamda annemin 52 si için kuran okutacaz akşamla yatsı arasında okunması gerekmiş.birazdan evi toparlicam az soluklanayım.şekersiz 21 güne başladım bacoama sağlıklı bir şekilde yapıcam geçenki gibi değil bir kaç öğün az az yicem ki saldırmayayım diye.21 güne bakalım ne sonuç çıkacak.ayın 1 ine 1 ay olacak diyete başlayalı o zamana kadar bir kaç kilo vereydim iyiydi.şimdiye kadar 3 kilo vermiş oldum birde badirelere rağmen nasıl sence
Anladım canım. Bu gün değişiklik yap ama saldırma bişeye nolur yarın listedesin çok umutluyum senden çok iyi gidiyordun
off ya ben de regly oldum canim surekli meyve yemek istiyorBen kilomun az çok gitmesi ve 60şara düşmenin şımarıklığıyla bu gün +çıktım
Ohh kaptanin masallahi var. Ben hic ip atlayamiyorum ama biraz squat ve JJ yapayim bari. Kaptan durmuyor biz de durmayalim kizlaarİp atladım 500 tane yeter bu günlük. Allah kabul etsin ellerine sağlık canım
meyvenin üzerine tarçın dök ye canım krizi keser biraz da olsaoff ya ben de regly oldum canim surekli meyve yemek istiyor
duzenle tertip alkasi yok yasiyoruz kirleniyoruz ve sonucu olarak temizleyecez bu kadar basit haaa cok detaya iniyorum diyorsan o başka ben kendini yormuyorum sartim surtum yerinde olsun dağınık olmasın beni idare ediyor hergün silip supurmuyorum yapamıyorum çünkü vaktim olmuyorkolay gelsin canımev işi bitmiyor bitmiyor yada ben mi çok düzen tertip istiyorum bilmiyorum
evet elmali tarcin yap kendine yanina yogurt yada kuruyemişmeyvenin üzerine tarçın dök ye canım krizi keser biraz da olsa
hergün illa süpürmem gerek paşa 1 buçuk yaşında çok küçük eline ne geçse döküp saçıyor ufalıyor.yapcaz başka çare yokduzenle tertip alkasi yok yasiyoruz kirleniyoruz ve sonucu olarak temizleyecez bu kadar basit haaa cok detaya iniyorum diyorsan o başka ben kendini yormuyorum sartim surtum yerinde olsun dağınık olmasın beni idare ediyor hergün silip supurmuyorum yapamıyorum çünkü vaktim olmuyor
Kızzz nettin bacıBen kilomun az çok gitmesi ve 60şara düşmenin şımarıklığıyla bu gün +çıktım
Bu paylaşım nere oluyo ki bacıkoKızlar paylaşımda benim kilo grafiğimi yaptı seabahar belki bakmak istersiniz link kopyalamadım.
ben kendim yapiyorum mayalanduktan sonra hemen dolaba atiyorum soguduktan sonrada ustundeki kaymağı aliyorum bi kapta biriktiyorum annemde geldiginde ondan yağ yapiyor yani yetken agzima kaymak filan gelmiuorYa kızlar yaa ben ew yogurdu yemeyi sewmiyorum. Kaymak geliyor agzima midem bulaniyor. Mecbur sıpaya yapiyorum ama. Hazır yoğurt aldiracam artik. Valla yogurt yiyemez oldum bu yüzdenSiz yogurtlarinizi hazir mi aliyorsunuz,kendiniz mi yapiyorsunuz?
cuma zayıflama yarışmasının paylaşım alanı diye bi yer var ordaBu paylaşım nere oluyo ki bacıko
Ayy kaymaktan yağ mi yapiliyor hemen araştirayim da ben de oyle yapiyim bacimben kendim yapiyorum mayalanduktan sonra hemen dolaba atiyorum soguduktan sonrada ustundeki kaymağı aliyorum bi kapta biriktiyorum annemde geldiginde ondan yağ yapiyor yani yetken agzima kaymak filan gelmiuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?