Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka beni yarin sabit yazssan olur mu canim..cunku odemim var..ister istemez..
Arti cikiyorum ...haftaya veririm insaallah bu ofemide atarim en azindan

İyiyiz canım işler var evde ben boş oturuyorum
kız boş durana kadar spor yapaydın bacı.bende annem için bişeyler yaptım dağıttım konu komşuya.şimdi bitti.evi toparlamam lazım akşamda annemin 52 si için kuran okutacaz akşamla yatsı arasında okunması gerekmiş.birazdan evi toparlicam az soluklanayım.şekersiz 21 güne başladım bacoama sağlıklı bir şekilde yapıcam geçenki gibi değil bir kaç öğün az az yicem ki saldırmayayım diye.21 güne bakalım ne sonuç çıkacak.ayın 1 ine 1 ay olacak diyete başlayalı o zamana kadar bir kaç kilo vereydim iyiydi.şimdiye kadar 3 kilo vermiş oldum birde badirelere rağmennasıl sence

İp atladım 500 tane yeter bu günlük. Allah kabul etsin ellerine sağlık canım

kolay gelsin canımev işi bitmiyor bitmiyor yada ben mi çok düzen tertip istiyorum bilmiyorum
duzenle tertip alkasi yok yasiyoruz kirleniyoruz ve sonucu olarak temizleyecez bu kadar basit haaa cok detaya iniyorum diyorsan o başka ben kendini yormuyorum sartim surtum yerinde olsun dağınık olmasın beni idare ediyor hergün silip supurmuyorum yapamıyorum çünkü vaktim olmuyor

hergün illa süpürmem gerek paşa 1 buçuk yaşında çok küçük eline ne geçse döküp saçıyor ufalıyor.yapcaz başka çare yok

Ya kızlar yaa ben ew yogurdu yemeyi sewmiyorum. Kaymak geliyor agzima midem bulaniyor. Mecbur sıpaya yapiyorum ama. Hazır yoğurt aldiracam artik. Valla yogurt yiyemez oldum bu yüzden Siz yogurtlarinizi hazir mi aliyorsunuz,kendiniz mi yapiyorsunuz?

ben kendim yapiyorum mayalanduktan sonra hemen dolaba atiyorum soguduktan sonrada ustundeki kaymağı aliyorum bi kapta biriktiyorum annemde geldiginde ondan yağ yapiyor yani yetken agzima kaymak filan gelmiuor

ben kendim yapiyorum mayalanduktan sonra hemen dolaba atiyorum soguduktan sonrada ustundeki kaymağı aliyorum bi kapta biriktiyorum annemde geldiginde ondan yağ yapiyor yani yetken agzima kaymak filan gelmiuor
Ayy kaymaktan yağ mi yapiliyor hemen araştirayim da ben de oyle yapiyim bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…