- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
annem yapıyor beim kaymağa bayıldığım için sorun olmuyor bizimYa kızlar yaa ben ew yogurdu yemeyi sewmiyorum. Kaymak geliyor agzima midem bulaniyor. Mecbur sıpaya yapiyorum ama. Hazır yoğurt aldiracam artik. Valla yogurt yiyemez oldum bu yüzdenSiz yogurtlarinizi hazir mi aliyorsunuz,kendiniz mi yapiyorsunuz?
sabit çıksam iyiKızzz nettin bacıyarın kaptan oyar bak bizi yarina kadar dikkat et bakalım farkeder yine de biraz da olsa diyene bak
aaa nasıl ooluyorki öyle taş gibi annem hep dert yanıyor süzüyor en son katı olmuyor çok. e ne kadar doğal olsada su katıyorlar sütecanım lütfen hazır yoğurtları evine sokma. bak bende nefret ederim kaymaktan. ama şöyle yapıyorum sütü kaynatıyorum soğurken bütün kaymakları yüzeye çıkıyor. onları toplayıp kahvaltılık ayırıyorum. sonra mayalıyorum o yüzden hiiiç kaymaklı olmuyor. kaymaklı seven varsa mesela ben kavanozlarda yapıyorum. 1-2 kavonaza o kaymağı bölüştür sonra mayalanmış sütü ekle. onlar daha yağlı ve kaymaklı yoğurt olur. 1 tüyo daha. mayalanınca dolaba kaldırmadan önce kağıt havlu koyup kapaklarını kapıyorum. 1-2 günde 1 kağıt havluları değiştirmeye çalışıyorum. o zaman yoğurdum taş gibi oluyor
alla bacım bizimkinde yağ orani fln yazmiyor. Ögrenciler getiriyo bana o yuzden bilemiyorum. Şu firinda nSil yapiyorsunuz onu merak ettim bi bakiyim internettenaa canim bir de orda sutun icindeki yag oranlari nasildi hatirlamiyorum. Ama burda yuzde 0.5, 0.2 ve 3.2 var. En iyi yogurt 3.2 ile oluyor. Ve kesinlikle karton kutu yani UHT sutu alma gunluk sise sut al.
Ewet ya su katma olayı yüzunden duzgun tutmuyor yogurtlaraaa nasıl ooluyorki öyle taş gibi annem hep dert yanıyor süzüyor en son katı olmuyor çok. e ne kadar doğal olsada su katıyorlar süte
Olsun bacım bakarsın biri geri döner kabul eder. Boyle şeylerde torpil işliyor ya biraz da. Insallah bulursun tez zamanda. Çeyizini rahat rahat dizersinkafam ağrıyor. sabahtan beri bulduğum tüm sitelere cv hazırladım. umut işte
Ohhhh afiyet olsun bacım. Ben bir şey yapmadim sırf yemeyim diye. Kandil simiti fln da veren olmadi zatenperşembe dikkat edin dediniz ama ben kandil simidi yedimpişanım ama yine olsa yine yerim galba
Ewet ya su katma olayı yüzunden duzgun tutmuyor yogurtlar
Ben normal sütcüden açık alıyorum oran falan yazmıyor
kandil simidi kucukoluyo rya ne bileyim birsey olmaz gibi ama. Ben de 1 dilim kek yedimperşembe dikkat edin dediniz ama ben kandil simidi yedimpişanım ama yine olsa yine yerim galba
Haklsiin canim kacta yiyeceksin erken? Ayy tartiya cikmaya korkar oldum valla hele simdi de regly oldum. Ben de erken yiyeyim aksamiakşam yemeğini erken yemeyi planladım sadece birde sadece salata yemeyi
Bak bakalim firinda iyi tutuyor. Ne guzel ogrencilerin varmis oyleV
alla bacım bizimkinde yağ orani fln yazmiyor. Ögrenciler getiriyo bana o yuzden bilemiyorum. Şu firinda nSil yapiyorsunuz onu merak ettim bi bakiyim internetten
Canim CV ni nasil hazirladigin da cok onemli. Calistigin pozisyonlari bir kelimeyle birakma altina gorevlerini nelerden sorumlu oldugunu tek tek yaz. Ve gecen de soylemistim sana Linkedln e uyeligin var mi? Yoksa ona uye ol ucretsiz. Cok is ilani geliyor ordankafam ağrıyor. sabahtan beri bulduğum tüm sitelere cv hazırladım. umut işte
Pzartesi gunu benim de is gorusmem var. Ayy rabbim herkesin gonlune gore ve hayirlisini versinn (amiin)kafam ağrıyor. sabahtan beri bulduğum tüm sitelere cv hazırladım. umut işte
Insallah mutlu huzurlu olacagin maddi manevi yonden sana hitap edecek guzel bir ise baslarsin en yakin zamanda canimkafam ağrıyor. sabahtan beri bulduğum tüm sitelere cv hazırladım. umut işte
Yoğurt olunca dolaba kat, ertesi gün kaymağını kalın tabaka al. Al sana mı kaymak.Ya kızlar yaa ben ew yogurdu yemeyi sewmiyorum. Kaymak geliyor agzima midem bulaniyor. Mecbur sıpaya yapiyorum ama. Hazır yoğurt aldiracam artik. Valla yogurt yiyemez oldum bu yüzdenSiz yogurtlarinizi hazir mi aliyorsunuz,kendiniz mi yapiyorsunuz?
Akşama ne yaptın floYoğurt olunca dolaba kat, ertesi gün kaymağını kalın tabaka al. Al sana mı kaymak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?