Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

buldum ne yapacağımı yumurtalı semizotu yada fasulye

Olsun bacım bakarsın biri geri döner kabul eder. Boyle şeylerde torpil işliyor ya biraz da. Insallah bulursun tez zamanda. Çeyizini rahat rahat dizersin
İnsallah canım. Hiç torpilim yok malesef. Kısmetimde varsa olur insallah.
Kız çeyizede öyle meraklı değilim değişken benim beğenilerim bugün beğenirim yarın beğenmem. Ama bari nişanımı güzel yapabilseydim iki para biriktirseydim yunusta iş bulamadı tamam babası ben destek olurum ev almanız için dedi ama onunla olucak iş değil. Bizim birikimimizde yok birde ailevi bir mesele yüzünden borcumuz çıktı 25-30bine yakın. Belki daha fazla. Üzülüyorum zaman çok çabuk geçiyor

Manda yoğurdu çok yoğun olmuyomu ya. Tadıda çok güzel oluyormuş diyoollaarr ama pahalı

Haklsiin canim kacta yiyeceksin erken? Ayy tartiya cikmaya korkar oldum valla hele simdi de regly oldum. Ben de erken yiyeyim aksami
Şimdi yiyim. İp atliyim 500 plates yapiyim yarım saat 40 squat 50 mekik çeksem 40sn de plank yapsam süper olur akşamki planım. Sen üzme kendini sonuç önemli benim 10günüm var keşke bende şiş olsaydıııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…