- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben Karatay böreği yaptım.kızlar akşama ne yapayım çok kararsızım pirasa yemegim şehrine çorbası pilavım var ama hepsi az 3 kişiye yetmez ne yapayim ek olarak
Ha ha aynı andakızlar akşama ne yapayım çok kararsızım pirasa yemegim şehrine çorbası pilavım var ama hepsi az 3 kişiye yetmez ne yapayim ek olarak
Evdekilerde yiyecek miBen Karatay böreği yaptım.
aslında cok kafama takmam ama hep ciislar geliyor aklimaHa ha aynı andaben de kara kara düşünüyorum her gün aynı dert ya
Benim hiç gelmiyor. Hiç yemek yapasım yokaslında cok kafama takmam ama hep ciislar geliyor aklima
Pirinçli pırasa yemegi yaptım. Kendime de pırasa böreği.Akşama ne yaptın flo
bi kere yaptim adam yemediBen Karatay böreği yaptım.
Ben yemeği kahvaltı sofrasını topladıktan hemen sonra yapıyorum. Yoksa benim de yapasım gelmiyor.Benim hiç gelmiyor. Hiç yemek yapasım yokçok tembelim yaa
Bu sefer bir sap pırasa, 1 küçük yumurta, 2 YK lor, 2 YK yulaf unu (ben çektim robotta), dereotu ve maydanoz ile yaptım. İnşallah güzel olacak.bi kere yaptim adam yemedi
kaybetme canım cuma yi hiç aklından çıkarma frenlersin kendini yemek istediğini ne varsa ciss olarak bi çatal al ve bol şu icyarın cuma ve ben orucluyum umarım kendimi kaybetmem iftarda
yarın cuma ve ben orucluyum umarım kendimi kaybetmem iftarda
İftardan önce tartılabilirsin canım. Ramazanda öyle yapıyoruzyarın cuma ve ben orucluyum umarım kendimi kaybetmem iftarda
İnsallah canım. Hiç torpilim yok malesef. Kısmetimde varsa olur insallah.Olsun bacım bakarsın biri geri döner kabul eder. Boyle şeylerde torpil işliyor ya biraz da. Insallah bulursun tez zamanda. Çeyizini rahat rahat dizersin
Hayır değil.Karatayda yulaf serbest mi?
Manda yoğurdu çok yoğun olmuyomu ya. Tadıda çok güzel oluyormuş diyoollaarr ama pahalıben ilk yaptıgımda manda yoğurdu kullanmıştım 2. yapışımda baya iyi tuttu hatta çevirince falan kımıldamadı öyle diyim ama belki süttendir. iyice kaynatıyorum bide kaynatırken havalandırıyorum etkisi var mı bilemem
Şimdi yiyim. İp atliyim 500 plates yapiyim yarım saat 40 squat 50 mekik çeksem 40sn de plank yapsam süper olur akşamki planım. Sen üzme kendini sonuç önemli benim 10günüm var keşke bende şiş olsaydıııımmHaklsiin canim kacta yiyeceksin erken? Ayy tartiya cikmaya korkar oldum valla hele simdi de regly oldum. Ben de erken yiyeyim aksami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?