- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Yediklerin fazla değil canım bence..bulutungokyuzu güncel kilom 72,7
Çarşambadan bu yana 400 gram vermişim.
Kızlar bir de bugün çok kaçırdım bi fikrinizi alabilir miyim?
Kahvaltıda peynir, domates ve haşlanmış yumurta yedim. Ama kardeşim bi muhallebi yapmış 2 gün kendimi tuttum yememek için ama en son bu sabah dayanamadım ve sanırım yarım porsiyon filan yedim
Öğlen de mercimek çorba, yoğurtlu köfte ve ıspanak haşlama yedim.
Şu anda da badem ve kuru üzüm karışımından yiyorum.
Ama sanki çok yemişim gibi, sanırım tatlıyı hiç yemeyecektim ama aklım hep ondaydı.
kızımın diyetisyeni hafta bi bir porsiyon sutlu tatli yemesini hatta kilo bildirimden sonraki bi iki gun içerisinde bunu yapmasını söylemişti diğer yediklerin fazla değil canim
Tatlıyı yiyince vicdan yaptım herhalde kızlar.Yediklerin fazla değil canım bence..
Tüm gün değil de, şöyle bir bitter olsa da yesem dediğim çok oluyor.. Muz ,armut ,kayısı ile geçiştiriyorum .Tatlıyı yiyince vicdan yaptım herhalde kızlar.
Bir de sizde de şey oluyo mu bi tatlı yeyince tüm gün tatlı yeme isteği
bende bugün bi tane küçük baklava yedim aklım yiyemediklerimdeTatlıyı yiyince vicdan yaptım herhalde kızlar.
Bir de sizde de şey oluyo mu bi tatlı yeyince tüm gün tatlı yeme isteği
Yemediklerini unut canım ,yedin saybende bugün bi tane küçük baklava yedim aklım yiyemediklerimde
Yenildim ya sebep ariyorum. Ama sen oglenleri yuruyorsun ama amaaaniye az yemişim gayet de çok yedim sadece 2 gün oruç tuttum canımcımm :)))
Ayy önümde de bitter var, bir kare yiyicem galibaTüm gün değil de, şöyle bir bitter olsa da yesem dediğim çok oluyor.. Muz ,armut ,kayısı ile geçiştiriyorum .
Ayyy ne güzel bi cuma günü geçiriyoz ama yaabende bugün bi tane küçük baklava yedim aklım yiyemediklerimde
aynensabahtan beri gözümün önünde ki çikolatalı gofreti yememek için zor tutuyorum kendini bende hurmayla bastiriyorumTüm gün değil de, şöyle bir bitter olsa da yesem dediğim çok oluyor.. Muz ,armut ,kayısı ile geçiştiriyorum .
Benim de 15 yaşında oğlum var diyetisyen e ikna edemiyorum doktor neler önerdi bir iki tüyo verir misinkızımın diyetisyeni hafta bi bir porsiyon sutlu tatli yemesini hatta kilo bildirimden sonraki bi iki gun içerisinde bunu yapmasını söylemişti diğer yediklerin fazla değil canim
deyno senin porlarını hesaplama zorluk çekiyorum. istersen sen yorulma dereecene göre puanlama yapabilirsin. Çünkü ben bilmiyorum hakkınada girmek istemyorum
yedim ama içim rahat değil yarın diyetisyen kontrolümde var bu akşam sağlam bi spor yapıp arayı kapatmalıyımAyy önümde de bitter var, bir kare yiyicem galiba
Ayyy ne güzel bi cuma günü geçiriyoz ama yaa
Eyvaahh o zaman neyse ki spor yaparak kapanacak bi şeyyedim ama içim rahat değil yarın diyetisyen kontrolümde var bu akşam sağlam bi spor yapıp arayı kapatmalıyım
biraz da akşam yediklerimi azaltarım tamamlarım heralde bi kaç gram daha verebilseydim iyidi ama zor artık hafta daha sıkı tutucamEyvaahh o zaman neyse ki spor yaparak kapanacak bi şey
Nasıl oldun canım geçmiş olsun . Bu da ödemden olmuştur sanırım . Sen iyi olda gerisi önemli değilKizlar hepinizden cok ozurdiliyorumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?