Ayyyy çok güzellll çok tşk ederim
Ohh ohh canıma deysin smileyiBi daha yapmiycam kaptanim elini ayagini öpemvalla zaten midemi berbat etti anlatamam. Çektigim ağrı yetiyo bana şu an merak etme
Gelin olmuş gidiyorsun gibi olduAyyyy çok güzellll çok tşk ederim
Bu günleride gördüm ya inanamıyorum
Bu kitap bana bi yerden tanıdık geliyyyy
Çok haklısın çoook.bir daha yapmayacam. Yine komşu sabote etti beniOhh ohh canıma deysin smileyi
Çok kaçamak yapıyorsun bak bayrama ne kaldı istediğin gibi giremeyeceksin
Oysa dikkat edersen her yerde nasıl zayıfladığını soracaklar
Yaaa nerden acabaBu kitap bana bi yerden tanıdık geliyyyy
Tabiki hayırrrr gitmem gidemem insan ailesi olmadan yaşaya bilirmi hayır olmaz gidemem
Yaw nereye yaaaa daha karpuz kesecektikAyyyy çok güzellll çok tşk ederim
Bu günleride gördüm ya inanamıyorum
Karpuz olmaz çok şekerliYaw nereye yaaaa daha karpuz kesecektik
Bundan sonrada karatayla devam edim olmazsaYaaa nerden acaba
Seninki daha güzel okunmuş kitap
Karpuz olmaz çok şekerli
Karatay kaçtı yine içime
Sakla karpuzları 65 görünce keserizYaw nereye yaaaa daha karpuz kesecektik
İlla bişey kesecez yani tm gı keselim anasını satim bugün bendensiniz istediginizi yiyin gariüff kaptanımm... tmm tmm daha yeşil elma kesecektik
Kızçe tam yerine geldin hoş sefa geldin bende bugün mezun oldum 100.1 le temmuz 26 başlamıştım bugün 75le ayrılıyorum yerime seni aldım gitti kızzzzzMerhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum...zayıflamak ümidiyle siteye üye oldum.son 1 yıldır sürekli kilo alıyorum ve artık canıma tak etti.tartida hiç görmediğim kiloları görmeye başladım.moralim çok bozukyaşım 31, boyum 1.73, kilom 76.kabul ederseniz araniza katılmak ve desteğinize kilolarımdan kurtulmak istoyorum
Teşekkür ederimCanım kendini ekleyebilirsin listenin alt kısmına. Kaptanimiz ismi olmayanlar eklesin demişti yeni üyeler kısmına
Canım hoşgeldinMerhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum...zayıflamak ümidiyle siteye üye oldum.son 1 yıldır sürekli kilo alıyorum ve artık canıma tak etti.tartida hiç görmediğim kiloları görmeye başladım.moralim çok bozukyaşım 31, boyum 1.73, kilom 76.kabul ederseniz araniza katılmak ve desteğinize kilolarımdan kurtulmak istoyorum
Kızçe tam yerine geldin hoş sefa geldin bende bugün mezun oldum 100.1 le temmuz 26 başlamıştım bugün 75le ayrılıyorum yerime seni aldım gitti kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?