Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bi daha yapmiycam kaptanim elini ayagini öpemvalla zaten midemi berbat etti anlatamam. Çektigim ağrı yetiyo bana şu an merak etme
Ohh ohh canıma deysin smileyi
Çok kaçamak yapıyorsun bak bayrama ne kaldı istediğin gibi giremeyeceksin
Oysa dikkat edersen her yerde nasıl zayıfladığını soracaklar

Ohh ohh canıma deysin smileyi
Çok kaçamak yapıyorsun bak bayrama ne kaldı istediğin gibi giremeyeceksin
Oysa dikkat edersen her yerde nasıl zayıfladığını soracaklar
Çok haklısın çoook.bir daha yapmayacam. Yine komşu sabote etti beni Zaten eşim benden çok yiyip 8 kilo verdi çok moralim bozuk. Ne yiyon ben yokken diyip duruyo

Merhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum...zayıflamak ümidiyle siteye üye oldum.son 1 yıldır sürekli kilo alıyorum ve artık canıma tak etti.tartida hiç görmediğim kiloları görmeye başladım.moralim çok bozukyaşım 31, boyum 1.73, kilom 76.kabul ederseniz araniza katılmak ve desteğinize kilolarımdan kurtulmak istoyorum

Kızçe tam yerine geldin hoş sefa geldin bende bugün mezun oldum 100.1 le temmuz 26 başlamıştım bugün 75le ayrılıyorum yerime seni aldım gitti kızzzzz

Canım hoşgeldinbildigim kadariyla boş yerimiz var. 1. Sayfadaki kuralları oku cnm. Insallah hep birlikte kurtulacaz bu kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…