- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Himm simdi gordum taylan kumeli detoksuymus.23 mart menü
Kahvaltı saat 12.00
1 tabak kinoalı yoğurt (içinde salatalık-nane-dereotu-pul biber)
Ara saat 15.10
1 salatalık
Akşam saat 17.45
1 tabak kinoalı yoğurt (içinde salatalık-nane-dereotu-pul biber)
Su 2lt
Kinoa bi porsiyana üç kaşık kadar koydum.
Bi arkadaşım taylan kümeliyi izlemiş detoks porpgramk vermiş yapalımmı dedi ona eşlik etmek için yaptım bende. Tarifin aslında karabuğday vardı ben markette kinoa bulduğum için mecbur onu kullandım.
Karataya göre yasakmı oda bilmiyorum ama bugünlük böyle oldu
Tok tutuyo gercekten bi öğün yemeği olarak tavsiye edebilirim çok kaçırdığınız zaman dengelemek için :)
Biraz kh fazla olmus gibi ama cuma bugun ins 1 haftaya eksi gelirsin23 mart cuma menüm
08.00
1 kepekli ekmek
1 kk beyZ peynir/2 çeri domates
12.30
1 dilim kepekli ekmek
1 kk betaz peynir
1 çiçek(kaşık)karnıbahar
15.00
1 pprsiyon un helvası
1kk beyaz peynir
18.00
1 porsiyon mantarli tavuk sote
4 kaşik bulgur pilavı
Bugün toplam 4 kupa kahve ićtim(şekersiz)
1.5 lt su
Himm simdi gordum taylan kumeli detoksuymus.
Ayyy başıma gelmeyen kalmadı sabahtan beri bi dışarı çıkalım dedik mahvolduk bir daha mı 3 çocukla dışarı çıkmak tövbeeeAnka kaptanım sen olmayınca burda öksüz kaldık nerlerdesinn :)
Himm Denemek lazim. Ama regly bitince guzel eksi gorursun.Evet abla güya bir günde değişimi tartıda görüyomuşuz
Arkadaşım cok faydasını görmüş baya wcye çıkarmış.
Ben aman aman bişey hissetmedim zaten adet olduğum için normal gidip geldim..tartıdaki ekside adetten dolayı olur muhtemelen.
ya benim bugün başıma gelenler kollarım cok agriyor hiç halim kalmadı bide bugün benim için günlerden kacamakAyyy başıma gelmeyen kalmadı sabahtan beri bi dışarı çıkalım dedik mahvolduk bir daha mı 3 çocukla dışarı çıkmak tövbeee
Ins yarin daha iyi bir gununuz olsun canim. Guzel uykusun pasaİyi Akşamlar kızlar.çok zor bir gündü ya.paşa durmadı hiç. Dünün yorgunluğu bir yandan.yarına toparlarim inşallah
Off baci suan evi altını üstüne getiriyor 12 yi bulur uyumasiIns yarin daha iyi bir gununuz olsun canim. Guzel uykusun pasa
Bununla başla canım sonra kafana yatarsa diğerlerini de alırsınAnka kaptanım üç cocukla valla hayal bile edemedim haliniii:)
Sana karatay hocanın hangi kitabını tavsiye edersin diye sorcaktım baya bilgin var maşallah:)
Alayım bi tane ama hangisinden yararlancaksam en cok onu alayım diye düşündüm:)
Bi daha yapmiycam kaptanim elini ayagini öpem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?