Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım hoşgeldinbildigim kadariyla boş yerimiz var. 1. Sayfadaki kuralları oku cnm. Insallah hep birlikte kurtulacaz bu kilolardan
Hoş buldum canımkuralları okudum bayağı hizaya getircek gibi duruyor beni.cünku benim kesinlikle birileri tarafından kontrol edilmem lazım.anca öyle hırs yapabiliyorum

Hoş buldum canımkuralları okudum bayağı hizaya getircek gibi duruyor beni.cünku benim kesinlikle birileri tarafından kontrol edilmem lazım.anca öyle hırs yapabiliyorum
Hoşgeldin canım aynen burda bir birimizi kontrol ederek destek vererek zayıflıyoruz. Çok faydası oluyor takımların gerçekten ..

Ewet cnm benim de öyle. Okumuşsundur ama yine de anlamadigin yer olursa sorabilirsin hizaya getireceğinden emin olabilirsinkızlar sagolsunlar yardimlarini hiç esirgemiyorlar.
Son olarak hedef kilonu da soyler misin canım? Kaptana bildiriyorum da onları

Seni yardımcılıktan alıyorum gulumse bi şey yapmıyon zaten eliff ve edebiyye olsun olur mu. Ama yaparım diyorsan kalabilirsin.
Yardımcı derkene Aaaaa ben kaptan yardımcısı mıydım heç haberim yogggg
Hele sene tabiki olsunlar kapim ne demek ben takımın gülüyüm bikerem kaptan yardımcısı olamam tipim dellll

Yardımcı derkene Aaaaa ben kaptan yardımcısı mıydım heç haberim yogggg
Hele sene tabiki olsunlar kapim ne demek ben takımın gülüyüm bikerem kaptan yardımcısı olamam tipim dellll
Kaptanım bu gidiyom diye bizi kücümseyip gidiyo bak hele şunaneymiş yardımcı olamazmiş da takımın gülüymüş demezun etmeyin kaptanım bunu. Şimdiden havalara girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…