Ay masallaaaahbayrağı seve seve devralabilirimKızçe tam yerine geldin hoş sefa geldin bende bugün mezun oldum 100.1 le temmuz 26 başlamıştım bugün 75le ayrılıyorum yerime seni aldım gitti kızzzzz
Helal olsun kız sana. 100 le mi başlamistin sen. Valla bravooKızçe tam yerine geldin hoş sefa geldin bende bugün mezun oldum 100.1 le temmuz 26 başlamıştım bugün 75le ayrılıyorum yerime seni aldım gitti kızzzzz
İnş kuzum seninde mezun oldugun günleri görürüz ya bahanelerin olur ya sonuçlarınAy masallaaaahbayrağı seve seve devralabilirim
İvittttt şimdi 100kiloda olanları görünce şok oluyom ama bi zamanlarda bende öyleydim ne çabuk unutmuşumHelal olsun kız sana. 100 le mi başlamistin sen. Valla bravoo
Hoş buldum canımCanım hoşgeldinbildigim kadariyla boş yerimiz var. 1. Sayfadaki kuralları oku cnm. Insallah hep birlikte kurtulacaz bu kilolardan
Seni yardımcılıktan alıyorum gulumse bi şey yapmıyon zatenİnş kuzum seninde mezun oldugun günleri görürüz ya bahanelerin olur ya sonuçların
Neyse çok güldüm gidim namazımı kılim de gelim ayrılmayın bi yere[/QUOTE
Nereye ekiycem kendimi bulamadım yardımcı olurmusunuz hanımlar
Hoşgeldin canım aynen burda bir birimizi kontrol ederek destek vererek zayıflıyoruz. Çok faydası oluyor takımların gerçekten ..Hoş buldum canımkuralları okudum bayağı hizaya getircek gibi duruyor beni.cünku benim kesinlikle birileri tarafından kontrol edilmem lazım.anca öyle hırs yapabiliyorum
Ewet cnm benim de öyle. Okumuşsundur ama yine de anlamadigin yer olursa sorabilirsinHoş buldum canımkuralları okudum bayağı hizaya getircek gibi duruyor beni.cünku benim kesinlikle birileri tarafından kontrol edilmem lazım.anca öyle hırs yapabiliyorum
Yardımcı derkene Aaaaa ben kaptan yardımcısı mıydım heç haberim yoggggSeni yardımcılıktan alıyorum gulumse bi şey yapmıyon zateneliff ve edebiyye olsun olur mu. Ama yaparım diyorsan kalabilirsin.
Boşver canım uğraşma takımdasın zaten kilı vermeye bak sen
Daha gitmeden yerim doldu gördünSeni yardımcılıktan alıyorum gulumse bi şey yapmıyon zateneliff ve edebiyye olsun olur mu. Ama yaparım diyorsan kalabilirsin.
Kaç haftadır aklımda da fırsat bulamadım söylemeye aradan çıkarayım dedim şimdiDaha gitmeden yerim doldu gördün
Kaptanım bu gidiyom diye bizi kücümseyip gidiyo bak hele şunaYardımcı derkene Aaaaa ben kaptan yardımcısı mıydım heç haberim yogggg
Hele sene tabiki olsunlar kapim ne demek ben takımın gülüyüm bikerem kaptan yardımcısı olamam tipim dellll
Dimiii bence de yok sana mezuniyet kepiKaptanım bu gidiyom diye bizi kücümseyip gidiyo bak hele şunaneymiş yardımcı olamazmiş da takımın gülüymüş de mezun etmeyin kaptanım bunu. Şimdiden havalara girdi
Dimiii bence de yok sana mezuniyet kepi
Gider ayak da kafasına vurduruyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?