He vallaBak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin
Nefesimi tuttum okudum ne yemiş kız be 1 dilim revani. Yakar onu o sen kendi yediklerini döküllll
Umarım hepimiz şeke tatlıya düşman oluruz
O zaman şanslıyız. Her gün Nutellayı görüp tatlı krizine girerdi bayanlar :))Yok canım kendi yediklerini sormayalım diye dikkat dağıtmaya çalışıyor bakma sen ona
Nickle ilgili allahtan karamel de turta da sevmiyom yoksa takıma almazdım bu linkle
Geçenlerde katılmak isteyenlere nutella diye biri yazmış kırk dua okudum bizi seçmesin diye
Çok reklam kokmuş kızArkadaşlar LİFE DİAMOND SLİM kullanmayı düşünüyorum. En azından yağ yakımımda yardımcı olsun. 15 günde 5 kilo weren insanlarla tanıştım. İyi bir diyetle iyi bir sporla tabiki deNisan ayı itibaren mayıs sonuna kadar kullanmaya karar werdim. Tek korkum 54 olayım derken 50 kg düşmek !!!
Benim bütün kilolarımın sebebi nutellaO zaman şanslıyız. Her gün Nutellayı görüp tatlı krizine girerdi bayanlar :))
Reklam yok sadece fikir sormak istedim. Aslı astarı warmı tam bilemem ama deniycem. Bitki çayı içmekten bitki çıkıcak bir taraflarımdan :))Çok reklam kokmuş kız
Ay ben severim de canım karamel de istemiyor, turta da.Yok canım kendi yediklerini sormayalım diye dikkat dağıtmaya çalışıyor bakma sen ona
Nickle ilgili allahtan karamel de turta da sevmiyom yoksa takıma almazdım bu linkle
Geçenlerde katılmak isteyenlere nutella diye biri yazmış kırk dua okudum bizi seçmesin diye
Biri bana bedduamı etti anlamadım gitti. Nutelladan çikolatadan tatlılardan soğudum :))) bal hariç :))Benim bütün kilolarımın sebebi nutella
Hiç duymadım ben. karışım çok kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum canım. Tabii son karar kendinizin.Reklam yok sadece fikir sormak istedim. Aslı astarı warmı tam bilemem ama deniycem. Bitki çayı içmekten bitki çıkıcak bir taraflarımdan :))
Takımın yarısı çalışıyor yarısı evde sanırım.Ay ben severim de canım karamel de istemiyor, turta da.
Ya şerbetli olsun ya bitter
İşin şakası tabii biraz ödül verdim kendime ,tam 4.5 kilo oldu 20 günde. Benim için çok büyük bir adım bu ..
Tabi çalışıyor olmam da etkili ,az çok hareket var yani .
Başka çalışan varmı aramızda?
Ha haBiri bana bedduamı etti anlamadım gitti. Nutelladan çikolatadan tatlılardan soğudum :))) bal hariç :))
Ben sınawlardan sonra düşünüyorum kısmetse. 2 3 farklı sektör war teklif eden ama ctesi pazar olmasın ewe yakında olsun yeterli benim içinAy ben severim de canım karamel de istemiyor, turta da.
Ya şerbetli olsun ya bitter
İşin şakası tabii biraz ödül verdim kendime ,tam 4.5 kilo oldu 20 günde. Benim için çok büyük bir adım bu ..
Tabi çalışıyor olmam da etkili ,az çok hareket var yani .
Başka çalışan varmı aramızda?
Nutella da yemem benBenim bütün kilolarımın sebebi nutella
Yada kaçamak yapıyorlar. Eritilmiş bitter çikolataya batırılmış çilekleri çubuklara geçiriyorlardır kesin:))Takımın yarısı çalışıyor yarısı evde sanırım.
Oooo şartlara bak.. inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canımBen sınawlardan sonra düşünüyorum kısmetse. 2 3 farklı sektör war teklif eden ama ctesi pazar olmasın ewe yakında olsun yeterli benim için
Reklam yok sadece fikir sormak istedim. Aslı astarı warmı tam bilemem ama deniycem. Bitki çayı içmekten bitki çıkıcak bir taraflarımdan :))
Huh yapmıyorlarsa da canları çekecek kavgada edilmez bu laflarYada kaçamak yapıyorlar. Eritilmiş bitter çikolataya batırılmış çilekleri çubuklara geçiriyorlardır kesin:))
Çok eskiden poğaçayı ortadan ikiye ayırıp içine sürerdim kahwaltıda. O günleri hiç özlemedim :))Nutella da yemem ben
Yada kaçamak yapıyorlar. Eritilmiş bitter çikolataya batırılmış çilekleri çubuklara geçiriyorlardır kesin:))
Diimi ama yaHuh yapmıyorlarsa da canları çekecek kavgada edilmez bu laflar
Ben meyve sevmiyorum allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?