- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Hm anladım canım . Et seviyorsun sendeTuZla aram yok benimde. Pizza senede 1 başkası söylerse 1-2 dilim zar zor yerim. Ama hamburgere etin her türlüsüne dayanamıyorum
Benim diyetin isweçten bir farkı yok resmen. Menüleri karşılaştırınca onu kolaylıkla yapabilirim diye düşünüyorumSanırım o kadar ağırını ben yapamam. ..
Zor olsa gerek. Benim menülerle bile verebiliyorsam bu hız yeter bana çalışıyorum da e iki de çocuk, çok da halsiz kalmak istemiyorum ..
Tam adamına dedin spor yapmayalı 2.5ay oldu kuzum ya yedigim yanıma kar kaldı anlıycanEgzersiz yasa yaptığın spora yürüyüşe kaçamak yaptığın gün iki kat daha ağırlık werirsen yakarsın zaten. Sıkma canını :))))
Aman hee Yidim didiminkar etmiyom ama ede bilirdimde delmiii
Sanada helal olsun tebrik ediyorum seni. O kadar kalorili yiceklerle kilo werebildiğin için. Takdire şayan wala hiSende çalışmıyorsun o zaman.
İş hayatı, ev,çocuklar derken yoğun geçiyor günler bende . O kadar ağır diyetler herkese göre değil tabi helal olsun sana
1 kuzuyu çewirseler yarısını yerim. 1 kg eti tek başıma yerim. 7 köy yumurtası kırmışlığım wardır kahwaltıda :)))Hm anladım canım . Et seviyorsun sende
Benim için olmasa da fark etmez . Baklagilleri tercih ederim aslında kırmızı ete .
Tuzu çok çok az tüketiyorum neredeyse sıfıra yakın.
Bizim kaptan bi gece nutella kavanozunun dibini görene kadar yedigi için nutella ya karşı alerjisi var halaO zaman şanslıyız. Her gün Nutellayı görüp tatlı krizine girerdi bayanlar :))
İp alıcam ben bu hafta en azından ip atlayalım. Yürüyüş spor yapamadığımız günlerde. Tawsiye ederimTam adamına dedin spor yapmayalı 2.5ay oldu kuzum ya yedigim yanıma kar kaldı anlıycan
Benim menü çok kalorili dimi canım yaSanada helal olsun tebrik ediyorum seni. O kadar kalorili yiceklerle kilo werebildiğin için. Takdire şayan wala hi
Bacım ben senden tırstım bu ne iştah1 kuzuyu çewirseler yarısını yerim. 1 kg eti tek başıma yerim. 7 köy yumurtası kırmışlığım wardır kahwaltıda :)))
Bizim kaptan bi gece nutella kavanozunun dibini görene kadar yedigi için nutella ya karşı alerjisi var hala
Bugün Bende revani Yidim hemde haşhaşlıBenim menü çok kalorili dimi canım yahaklısın.
Şerbetli tatlı en son 15 gün önce yedim ama
Dünya bir yana et yumurta rakı bir yana :))) yarın ki kaçamağımda 3 duble rakı 1000 kalori :)))Bacım ben senden tırstım bu ne iştah
Gördüğün gibi girmedi hala tepemizdeWawwww şeker komasına girmediyse şimdiye kadar çok şanslı
Benim menü çok kalorili dimi canım yahaklısın.
Şerbetli tatlı en son 15 gün önce yedim ama
Gördüğün gibi girmedi hala tepemizde
Sondaki ni hiç sevmedim canına yazık valla bacım hele bu aylarda hiç yaklaşma bileDünya bir yana et yumurta rakı bir yana :))) yarın ki kaçamağımda 3 duble rakı 1000 kalori :)))
Bugün Bende revani Yidim hemde haşhaşlı
Yook artık1 kuzuyu çewirseler yarısını yerim. 1 kg eti tek başıma yerim. 7 köy yumurtası kırmışlığım wardır kahwaltıda :)))
Bende istiyorum netten sipariş edeceğimİp alıcam ben bu hafta en azından ip atlayalım. Yürüyüş spor yapamadığımız günlerde. Tawsiye ederim
Wala yerim billa yerim. Taze miss gibi oğlak. Odun ateşinde. Lokum gibi missss :))))Yook artık
Kızz neettin sen o kadar et yenir mi yarım koca kuzu ,1 kg et hehehe
Bende istiyorum netten sipariş edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?