Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

TuZla aram yok benimde. Pizza senede 1 başkası söylerse 1-2 dilim zar zor yerim. Ama hamburgere etin her türlüsüne dayanamıyorum
Hm anladım canım . Et seviyorsun sende
Benim için olmasa da fark etmez . Baklagilleri tercih ederim aslında kırmızı ete .

Tuzu çok çok az tüketiyorum neredeyse sıfıra yakın.

Sanırım o kadar ağırını ben yapamam. ..
Zor olsa gerek. Benim menülerle bile verebiliyorsam bu hız yeter bana çalışıyorum da e iki de çocuk, çok da halsiz kalmak istemiyorum ..
Benim diyetin isweçten bir farkı yok resmen. Menüleri karşılaştırınca onu kolaylıkla yapabilirim diye düşünüyorum

Egzersiz yasa yaptığın spora yürüyüşe kaçamak yaptığın gün iki kat daha ağırlık werirsen yakarsın zaten. Sıkma canını :))))
Tam adamına dedin spor yapmayalı 2.5ay oldu kuzum ya yedigim yanıma kar kaldı anlıycan

Sende çalışmıyorsun o zaman.
İş hayatı, ev,çocuklar derken yoğun geçiyor günler bende . O kadar ağır diyetler herkese göre değil tabi helal olsun sana
Sanada helal olsun tebrik ediyorum seni. O kadar kalorili yiceklerle kilo werebildiğin için. Takdire şayan wala hi

Hm anladım canım . Et seviyorsun sende
Benim için olmasa da fark etmez . Baklagilleri tercih ederim aslında kırmızı ete .

Tuzu çok çok az tüketiyorum neredeyse sıfıra yakın.
1 kuzuyu çewirseler yarısını yerim. 1 kg eti tek başıma yerim. 7 köy yumurtası kırmışlığım wardır kahwaltıda :)))

1 kuzuyu çewirseler yarısını yerim. 1 kg eti tek başıma yerim. 7 köy yumurtası kırmışlığım wardır kahwaltıda :)))
Yook artık

Kızz neettin sen o kadar et yenir mi yarım koca kuzu ,1 kg et hehehe
İp alıcam ben bu hafta en azından ip atlayalım. Yürüyüş spor yapamadığımız günlerde. Tawsiye ederim
Bende istiyorum netten sipariş edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…