Al bendende o kadar kaçamak dedigi lolipop şekerAfiyet olsun cnm. Kaçamak günün benim normal diyet menümden daha güzelyawrum insan kacamak gununde hamburger yer pizza yer ranch sosa banar patates yer. Yer de yer
Al bendende o kadar kaçamak dedigi lolipop şeker
Benim bugün yedigimi kimse duymasın o zaman bak menü bilem yazmadım canınız çekmesin diye bende mezun olmadan erken kutlama yaptım
Tatlı tüketen biri değilim. Bana baya abartı geldi. Çok canım tatlı isterse tiramisu tercih ederim. Kırk yılda birde 2 tane küçük tulumba ancak yerim. Senede 1 ağzıma bir tane baklava ya sürerim ya sürmem. Tatlıdan soğudum. Senin sanırım tatlıyla aran baya iyiBana ç normal geldi canım
Bak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin23 Mart menü ;
Kahvaltı 10.00;1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmek
Biraz roka
Bir kk beyaz peynir
4 zeytin
Bir küçük domates
Bol çörek otu
Ara 12.30;bir sade türk kahvesi
Sade soda, 2 ceviz, 2 kayısı
Öğlen 14.30; 4 yemek kaş mercimek yemeği
Ara 17.30;1 beyaz çay ,1 elma
Akşam 19.30;2 kadınbudu köfte
3 yk zeytinyağlı sebze
4 yk lahanalı yoğurt
Bir dilim revani
Ara 21.30;6 badem ,yeşil çay
2.5 lt su
Mc donalds önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Henüz o kaçamakları hak edicek kilo wermedim. 58 kiloya düşünce kendimi hamburgerle ödüllendirmeyi düşünüyorumAfiyet olsun cnm. Kaçamak günün benim normal diyet menümden daha güzelyawrum insan kacamak gununde hamburger yer pizza yer ranch sosa banar patates yer. Yer de yer
Nefesimi tuttum okudum ne yemiş kız be 1 dilim revani. Yakar onu o sen kendi yediklerini döküllllBak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin
Yaptın mı jumping jack ben 75 yaptım bıraktım kollarım yorulmuş bu gün çocuktan.Mc donalds önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Henüz o kaçamakları hak edicek kilo wermedim. 58 kiloya düşünce kendimi hamburgerle ödüllendirmeyi düşünüyorum
Evet canım. Bu haftaki görev daha zor spor yapmayan herkesi yaz
Yapabilir misin
Ay ne güzel. .Tatlı tüketen biri değilim. Bana baya abartı geldi. Çok canım tatlı isterse tiramisu tercih ederim. Kırk yılda birde 2 tane küçük tulumba ancak yerim. Senede 1 ağzıma bir tane baklava ya sürerim ya sürmem. Tatlıdan soğudum. Senin sanırım tatlıyla aran baya iyi
Bak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin
Tedbiri elden takdir allahtan . İlk günlerden ipin ucunu bırakmamak lazımbelki mezun olamıcan belki haftaya da listeye gircen niye acele ediyon
Ay ne güzel. .
Çok imrendim valla ..
Heheh
Onun nicki şekerdenUmarım hepimiz şeke tatlıya düşman oluruz
Maşallah wallahiBak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin
Kaçamak yapmadan bir temizlik olsunBen kaçtım mutfağa bi gireyim toplayayım
Çok mu yemişim kaptanım yaaNefesimi tuttum okudum ne yemiş kız be 1 dilim revani. Yakar onu o sen kendi yediklerini döküllll
Onun nicki şekerden
Çok mu yemişim kaptanım yaa
Kalkamıyorum ki bi kalkanilsemKaçamak yapmadan bir temizlik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?