Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun cnm. Kaçamak günün benim normal diyet menümden daha güzelyawrum insan kacamak gununde hamburger yer pizza yer ranch sosa banar patates yer. Yer de yer
Al bendende o kadar kaçamak dedigi lolipop şeker
Benim bugün yedigimi kimse duymasın o zaman bak menü bilem yazmadım canınız çekmesin diye bende mezun olmadan erken kutlama yaptım

Bana ç normal geldi canım
Tatlı tüketen biri değilim. Bana baya abartı geldi. Çok canım tatlı isterse tiramisu tercih ederim. Kırk yılda birde 2 tane küçük tulumba ancak yerim. Senede 1 ağzıma bir tane baklava ya sürerim ya sürmem. Tatlıdan soğudum. Senin sanırım tatlıyla aran baya iyi

Bak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin

23 Mart Cuma menu
sabah 10:00
1 adet sosis
1 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara 13:00
1 adet mandalina
öğlen 15: 30
1 kase mısır gevreği
Ara :
1 adet elma
AkSam 18 :30
1 kase tarhana çorbası
9 kaşık yeşil fasulye
1 dilim ekmek
1 adet köfte
salata
20:30
1 bardak şekersiz çay
2,5 lt su

Afiyet olsun cnm. Kaçamak günün benim normal diyet menümden daha güzelyawrum insan kacamak gununde hamburger yer pizza yer ranch sosa banar patates yer. Yer de yer
Mc donalds önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Henüz o kaçamakları hak edicek kilo wermedim. 58 kiloya düşünce kendimi hamburgerle ödüllendirmeyi düşünüyorum

Mc donalds önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Henüz o kaçamakları hak edicek kilo wermedim. 58 kiloya düşünce kendimi hamburgerle ödüllendirmeyi düşünüyorum
Yaptın mı jumping jack ben 75 yaptım bıraktım kollarım yorulmuş bu gün çocuktan.

Ay ne güzel. .
Çok imrendim valla ..
Bak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin

Heheh

Çok mu yemişim kaptanım yaa

Yok canım kendi yediklerini sormayalım diye dikkat dağıtmaya çalışıyor bakma sen ona

Nickle ilgili allahtan karamel de turta da sevmiyom yoksa takıma almazdım bu linkle
Geçenlerde katılmak isteyenlere nutella diye biri yazmış kırk dua okudum bizi seçmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…