Mate sinemaki biberiye sinirli ot rezene funda yaprağı. Kiraz sapı. Ihlamur yeşilçay. Ada çayı. Aklıma gelenler ama eksik war :))Neler içiyorsun mesela ?
Ben bazen form ,beyaz çay ve yeşil çay içiyorum
Uuhhhuuu yazmadığın bitki kaldı mı kuzum?Mate sinemaki biberiye sinirli ot rezene funda yaprağı. Kiraz sapı. Ihlamur yeşilçay. Ada çayı. Aklıma gelenler ama eksik war :))
Önemli olan iradeli olmak :)))))Diimi ama ya
Wala dediğim gibi kök salıp dalllanıp budaklanıcam az kaldı. Onları içmekten normal çaydan soğudum walla hi :)))))Uuhhhuuu yazmadığın bitki kaldı mı kuzum?
Evdeki tüm bitterleri topladım ,sakladım kendimdenÖnemli olan iradeli olmak :)))))
2 hafta önce aldığım bitter tadelle war çantamda minnacık ısırmışım duruyor. Onuda spor diyet derken bir yerde düşüp bayılmamak gözümü ambulans ta açmamak için acil durumlar için saklıyorum :)))Evdeki tüm bitterleri topladım ,sakladım kendimden
Yemiiicim benim büyük kaçamak cumadan cumaya
Yok artık ... Nasıl besleniyorsun, menün ağır sanırım.2 hafta önce aldığım bitter tadelle war çantamda minnacık ısırmışım duruyor. Onuda spor diyet derken bir yerde düşüp bayılmamak gözümü ambulans ta açmamak için acil durumlar için saklıyorum :)))
Walahi ne yazıyorsam o kadar. Ağır bir diyet mideyi küçültüp isweç diyetinede geçmeyi düşünmüyor değilim. Benim diyet 1 haftada 10 kg yazıyor ama ben ilk yaptığımda 6 kg wermiştim. Yoğun sporla. Bu sefer spor yapamadığım için mideyi küçültmek için denedim. En son çarem isweç diyeti şimdilik ona hazırlıyorum kendimiYok artık ... Nasıl besleniyorsun, menün ağır sanırım.
Yok artık ... Nasıl besleniyorsun, menün ağır sanırım.
Sanırım o kadar ağırını ben yapamam. ..Walahi ne yazıyorsam o kadar. Ağır bir diyet mideyi küçültüp isweç diyetinede geçmeyi düşünmüyor değilim. Benim diyet 1 haftada 10 kg yazıyor ama ben ilk yaptığımda 6 kg wermiştim. Yoğun sporla. Bu sefer spor yapamadığım için mideyi küçültmek için denedim. En son çarem isweç diyeti şimdilik ona hazırlıyorum kendimi
Helal olsun işte buMc donalds önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Henüz o kaçamakları hak edicek kilo wermedim. 58 kiloya düşünce kendimi hamburgerle ödüllendirmeyi düşünüyorum
Yediklerinle werebilşyorsan helal olsun. Ben onları yesem 75 1 ayda görürüm walahi :))) ilk yaptığım zaman dediğini yaşadım yaklaşık 2 haftadır dewam ediyorum mideyi küçülte bilmek için yoksa başka türlü kilo weremem. Hem iş hayatı hem çocuklar olmuş olsaydı bende bende çok zorlanırdım.Sanırım o kadar ağırını ben yapamam. ..
Zor olsa gerek. Benim menülerle bile verebiliyorsam bu hız yeter bana çalışıyorum da e iki de çocuk, çok da halsiz kalmak istemiyorum ..
Helal olsun işte bu
Kız YEDİM ama pişman oldum hiç sorma oda bana yetti zatinTedbiri elden takdir allahtan . İlk günlerden ipin ucunu bırakmamak lazım
TuZla aram yok benimde. Pizza senede 1 başkası söylerse 1-2 dilim zar zor yerim. Ama hamburgere etin her türlüsüne dayanamıyorumTuzlular hamburger ,pizzalar benim ilgimi çekmiyor
Sende çalışmıyorsun o zaman.Yediklerinle werebilşyorsan helal olsun. Ben onları yesem 75 1 ayda görürüm walahi :))) ilk yaptığım zaman dediğini yaşadım yaklaşık 2 haftadır dewam ediyorum mideyi küçülte bilmek için yoksa başka türlü kilo weremem. Hem iş hayatı hem çocuklar olmuş olsaydı bende bende çok zorlanırdım.
Egzersiz yasa yaptığın spora yürüyüşe kaçamak yaptığın gün iki kat daha ağırlık werirsen yakarsın zaten. Sıkma canını :))))Kız YEDİM ama pişman oldum hiç sorma oda bana yetti zatin
Aman hee Yidim didimYok canım kendi yediklerini sormayalım diye dikkat dağıtmaya çalışıyor bakma sen ona
Nickle ilgili allahtan karamel de turta da sevmiyom yoksa takıma almazdım bu linkle
Geçenlerde katılmak isteyenlere nutella diye biri yazmış kırk dua okudum bizi seçmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?