Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evdeki tüm bitterleri topladım ,sakladım kendimden
Yemiiicim benim büyük kaçamak cumadan cumaya
2 hafta önce aldığım bitter tadelle war çantamda minnacık ısırmışım duruyor. Onuda spor diyet derken bir yerde düşüp bayılmamak gözümü ambulans ta açmamak için acil durumlar için saklıyorum :)))

Yok artık ... Nasıl besleniyorsun, menün ağır sanırım.

Yok artık ... Nasıl besleniyorsun, menün ağır sanırım.
Walahi ne yazıyorsam o kadar. Ağır bir diyet mideyi küçültüp isweç diyetinede geçmeyi düşünmüyor değilim. Benim diyet 1 haftada 10 kg yazıyor ama ben ilk yaptığımda 6 kg wermiştim. Yoğun sporla. Bu sefer spor yapamadığım için mideyi küçültmek için denedim. En son çarem isweç diyeti şimdilik ona hazırlıyorum kendimi

Sanırım o kadar ağırını ben yapamam. ..
Zor olsa gerek. Benim menülerle bile verebiliyorsam bu hız yeter bana çalışıyorum da e iki de çocuk, çok da halsiz kalmak istemiyorum ..

Sanırım o kadar ağırını ben yapamam. ..
Zor olsa gerek. Benim menülerle bile verebiliyorsam bu hız yeter bana çalışıyorum da e iki de çocuk, çok da halsiz kalmak istemiyorum ..
Yediklerinle werebilşyorsan helal olsun. Ben onları yesem 75 1 ayda görürüm walahi :))) ilk yaptığım zaman dediğini yaşadım yaklaşık 2 haftadır dewam ediyorum mideyi küçülte bilmek için yoksa başka türlü kilo weremem. Hem iş hayatı hem çocuklar olmuş olsaydı bende bende çok zorlanırdım.

Sende çalışmıyorsun o zaman.
İş hayatı, ev,çocuklar derken yoğun geçiyor günler bende . O kadar ağır diyetler herkese göre değil tabi helal olsun sana

Aman hee Yidim didim inkar etmiyom ama ede bilirdimde delmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…