24 Mart menü ;
Kahvaltı 10.30;
beyaz peynirli 1 yumurta
1 zeytin
1 biber
Yarım dilim çavdar ekmek
Ara ;1 kuru kayısı ,sade türk kahvesi
Öğlen 14.00;ton balıklı yeşil salata küçük kase
Ara 17.30 ;beyaz çay
Akşam 19.30;
Yarım kase ıspanak çorbası
2 parça tavuk eti
2 yk kırmızı lahana salata sade
1 yk acılı ezme
Ara 21.30; yeşil çay ,5 badem
2,5 lt su
Uyku 01.30
Bu menümün azaltılmış hali
Hala çok mu ?
Aynen öyle yapıcam baci.bugünden başladım hatta hemen.Helal kızçaliş inşallah da kazanırsın bacım vazgeçme ama formasyon alırken aynı anda kpss ye de çalışırsın kız madem okudun ettin sakın bırakma.herkesin çenesi nasıl kapanıyor gör bak o zmn
Torpilli olanlar önden gidiyor da baci.şu kpss ye asilsam atama çıkar belkiooo senin iş hazirmis biraz zaman ve caba gerekli
Kpss süreci insanı perişan ediyor ama atanınca her şeyi de unutturuyor.sen elinden geleni yap canım ve sakın vazgeçme asıl iyice.bransın nedir?Torpilli olanlar önden gidiyor da baci.şu kpss ye asilsam atama çıkar belki
Arkadaşlar olmuş mu sizce? Yani ilk gün için en azından?
Evet canım kulaklarından çekelim bakalım belki yaptırırız.Anka kaptanım spor yapmayanların hepsini yazıcam demi? Yenilerde dahil yani
Sabah güzel ama öğlen hem yayla çorbası hem pilav olmamış. Akşam zaten olmaz nesfitlerde çok fazla şeker var. Güzelce yemeğini yoğurdunu ye canım gerek yok öyle şeylereMerhabalar, bugün diyetimin ilk günüydü ve çok şükür iyi geçti.icimde acayip güzel bir vicdan rahatlıgı
Sabah:
Uyandığımda 1 bardak su
2 dilim tb ekmeği
Avuç içi kadar tuzsuz peynir
6tane yeşil zeytin
Bol maydonoz
Öglen:
1 kase yayla çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara:
Türk kahvesi
Aksam:
2 yk nesfit
1kase yogurt
Su:12 bardak
spor yapamadim
Bu korku bana yeterEvet canım kulaklarından çekelim bakalım belki yaptırırız.
Zorla zayıflatıyoruz yahu
Afiyet olsunn canım. Hadi nesfite olur diyim 2 yk zaten. Ama yayla çorbasiyla pilav bir arada olmamiş cnm. Pilav yerine sebze ya da et tavuk olabilirdi. Menün protein açisindan eksik. Bu sekilde dewam etme halsiz kalırsın...diyetten çabuk sıkılırsın bu sekilde haberin olaaaaMerhabalar, bugün diyetimin ilk günüydü ve çok şükür iyi geçti.icimde acayip güzel bir vicdan rahatlıgı
Sabah:
Uyandığımda 1 bardak su
2 dilim tb ekmeği
Avuç içi kadar tuzsuz peynir
6tane yeşil zeytin
Bol maydonoz
Öglen:
1 kase yayla çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara:
Türk kahvesi
Aksam:
2 yk nesfit
1kase yogurt
Su:12 bardak
spor yapamadim
Sağ ol canım yorumun için.haklisin hem pirinç hem bulgur olmamış.ilk gün acemiliği diyelim..yarın daha düzgün olacak insallahAfiyet olsunn canım. Hadi nesfite olur diyim 2 yk zaten. Ama yayla çorbasiyla pilav bir arada olmamiş cnm. Pilav yerine sebze ya da et tavuk olabilirdi. Menün protein açisindan eksik. Bu sekilde dewam etme halsiz kalırsın...diyetten çabuk sıkılırsın bu sekilde haberin olaaaa
Kız neyi var menünün. Gayet guzel ekmek yememişssin onun yerine kücuk kase makarna yemişssin. Az bile buldum ben şahsen. Yawrum diyettesin açlık grevinde değilsin minişimbugun çok fena menum özür dilerim
sabah-yok
öğlen
1 küçük kase kepekli makarna
3 köfte (domates sosluydu ama ev yapımı)
akşam
2 yumurtalı peynirli omlet
küçük yeşillik salatası
Menün protein açisindan eksik. Bu sekilde dewam etme halsiz kalırsın...diyetten çabuk sıkılırsın bu sekilde haberin olaaaa
24 mart ctesi menüm
08.00
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
11.00
5 yk tavuklu bulgur pilavı
14.00
1 elma
Diyet büskivi(180 kaloriymiş)
16.00
1 sütlü turk kahvesi
18.00
Bir şey yemedim diyebilirim. Sadece 1 kaşık zeytinyagli barbunya
(Meyve yerim belki ya da kahve içerim)
Bu korku bana yeterhemen telefonuma program indirip sabah başlıyorum insallah
Biliyorum zorlu ama zaman im var.bu sene geçti çok geç kaldım. Ama seneye kadar tüm eksigimi kapar im. Felsefe grubu öğretmenliği bitirdim.formasyon a da başvuru yapıcam yazın. Temmuzdaymis odaKpss süreci insanı perişan ediyor ama atanınca her şeyi de unutturuyor.sen elinden geleni yap canım ve sakın vazgeçme asıl iyice.bransın nedir?
Kız neyi var menünün. Gayet guzel ekmek yememişssin onun yerine kücuk kase makarna yemişssin. Az bile buldum ben şahsen. Yawrum diyettesin açlık grevinde değilsin minişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?