Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bence güzel afiyet olsun

Aynen öyle yapıcam baci.bugünden başladım hatta hemen.

Merhabalar, bugün diyetimin ilk günüydü ve çok şükür iyi geçti.icimde acayip güzel bir vicdan rahatlıgı
Sabah:
Uyandığımda 1 bardak su
2 dilim tb ekmeği
Avuç içi kadar tuzsuz peynir
6tane yeşil zeytin
Bol maydonoz

Öglen:
1 kase yayla çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara:
Türk kahvesi

Aksam:
2 yk nesfit
1kase yogurt
Su:12 bardak
spor yapamadim

Sabah güzel ama öğlen hem yayla çorbası hem pilav olmamış. Akşam zaten olmaz nesfitlerde çok fazla şeker var. Güzelce yemeğini yoğurdunu ye canım gerek yok öyle şeylere

Afiyet olsunn canım. Hadi nesfite olur diyim 2 yk zaten. Ama yayla çorbasiyla pilav bir arada olmamiş cnm. Pilav yerine sebze ya da et tavuk olabilirdi. Menün protein açisindan eksik. Bu sekilde dewam etme halsiz kalırsın...diyetten çabuk sıkılırsın bu sekilde haberin olaaaa

bugun çok fena menum özür dilerim

sabah-yok
öğlen
1 küçük kase kepekli makarna
3 köfte (domates sosluydu ama ev yapımı)

akşam
2 yumurtalı peynirli omlet
küçük yeşillik salatası

24 mart ctesi menüm
08.00
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir

11.00
5 yk tavuklu bulgur pilavı

14.00
1 elma
Diyet büskivi(180 kaloriymiş)

16.00
1 sütlü turk kahvesi

18.00
Bir şey yemedim diyebilirim. Sadece 1 kaşık zeytinyagli barbunya
(Meyve yerim belki ya da kahve içerim)

Sağ ol canım yorumun için.haklisin hem pirinç hem bulgur olmamış.ilk gün acemiliği diyelim..yarın daha düzgün olacak insallah

bugun çok fena menum özür dilerim

sabah-yok
öğlen
1 küçük kase kepekli makarna
3 köfte (domates sosluydu ama ev yapımı)

akşam
2 yumurtalı peynirli omlet
küçük yeşillik salatası
Kız neyi var menünün. Gayet guzel ekmek yememişssin onun yerine kücuk kase makarna yemişssin. Az bile buldum ben şahsen. Yawrum diyettesin açlık grevinde değilsin minişim

Menün protein açisindan eksik. Bu sekilde dewam etme halsiz kalırsın...diyetten çabuk sıkılırsın bu sekilde haberin olaaaa

Menüne yorum üstteki alıntıda

Kpss süreci insanı perişan ediyor ama atanınca her şeyi de unutturuyor.sen elinden geleni yap canım ve sakın vazgeçme asıl iyice.bransın nedir?
Biliyorum zorlu ama zaman im var.bu sene geçti çok geç kaldım. Ama seneye kadar tüm eksigimi kapar im. Felsefe grubu öğretmenliği bitirdim.formasyon a da başvuru yapıcam yazın. Temmuzdaymis oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…