Abla bi kopamıyosun şu pilavdan heee
Kaptanın yorumu harika :)
Anladım canım. Benim senelerdir düzensiz. İki sene önce gittim bişey çıkmadı. Geçen sene tekrar gittim detaylı bi ultrasona ordada şükür bişey çıkmadı.
Bu senede şekerden şüphelenince üstüne bide yine düzensiz adet moralim bozuldu.
Bide diyette zorlanıyorum eskiden bu kadar yemekle cok iyi dayanırdım alışırdım hemen ama bir bucuk ay oldu aklım hep yemekte sanki zor doyuyorum hep açmışım gibi.
Bugün aradım sordum hormon testi nin fiyatları uçuyor..460 lira dedi. Bende düşündüm taşındım önce kan şekeri insülin ona baktırcam o temiz çıkarsa zaten pcos da yoktur demektir. Pzt gidicem bakalım nolcak.
Kız ölü derilerden dedimdi yanlış anladın :Kaptanııımçok kırıldım
Artık sağlık ocaklarında çoğu tahlil yapılıyor sen uzun uzun anlat doktoruna canım.Abla bi kopamıyosun şu pilavdan heee
Kaptanın yorumu harika :)
Anladım canım. Benim senelerdir düzensiz. İki sene önce gittim bişey çıkmadı. Geçen sene tekrar gittim detaylı bi ultrasona ordada şükür bişey çıkmadı.
Bu senede şekerden şüphelenince üstüne bide yine düzensiz adet moralim bozuldu.
Bide diyette zorlanıyorum eskiden bu kadar yemekle cok iyi dayanırdım alışırdım hemen ama bir bucuk ay oldu aklım hep yemekte sanki zor doyuyorum hep açmışım gibi.
Bugün aradım sordum hormon testi nin fiyatları uçuyor..460 lira dedi. Bende düşündüm taşındım önce kan şekeri insülin ona baktırcam o temiz çıkarsa zaten pcos da yoktur demektir. Pzt gidicem bakalım nolcak.
Ayy pek severim kendisini ...HmmYarın çiğ köfte yiyecemmmm yeteeeerrfena canım çektiii afiyet olsun cnm
Yorumuna koptum kaptanDeneme süren bitip listeye girmek isteyince ben de sanayapcam
Hiç adını duymadığım firmalarhttps://www.tarim.gov.tr/Lists/Duyuru/Attachments/606/Ifsa.pdf
İncelemenizi tavsiye ederim. Tarım bakanlığının açıkladığı yiyceklere hile kattığı ortaya çıkan firmalardan sadece 173ü
Bazen rastgeliyor gel şuraya girelim diyoruz mesela zaten mide bulamdırıcı gelir hep şimdi bide isimleri gördükçe daha kötü oldum.Hiç adını duymadığım firmalar
Tabikii hemmen bakiyorumSevgilimrv2855 ,
562. etap raporunda senin için bir notum var. Ancak defalarca uğraşmama karşın adını etiketlemeyi başaramadım.
Haber vermek istedim.
Etap raporuna bi'göz atar mısın lütfen?
24 Mart menü ;
Kahvaltı 10.30;
beyaz peynirli 1 yumurta
1 zeytin
1 biber
Yarım dilim çavdar ekmek
Ara ;1 kuru kayısı ,sade türk kahvesi
Öğlen 14.00;ton balıklı yeşil salata küçük kase
Ara 17.30 ;beyaz çay
Akşam 19.30;
Yarım kase ıspanak çorbası
2 parça tavuk eti
2 yk kırmızı lahana salata sade
1 yk acılı ezme
Ara 21.30; yeşil çay ,5 badem
2,5 lt su
Uyku 01.30
24 mart cumartesi
Sabah 9.30
1 kase salata
2 küçük haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 YK bal
Öğlen 13 1 dilim ıslak kek
Akşam 19
6 YK bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1 ince dilim çavdar ekmeği
24 Mart Cumartesi
Sabah 07:00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 5-6 çatal peynir, 2 ince dilim tam buğday ekmek.
Ara 11:00
1 elma+2 ceviz+1 kase yoğurt
Öğle 14:00
3 kaşık bulgur pilavı, tavuklu salata ve 1 dilim tahıllı ekmek.
Ara 15:00
yarım porsiyon dondurma (banana split)
Akşam 19:00
sahlep + yarım elma
Ara 20:00
1 kare bitter
24mart menü
Sabah8.30
1 domates kavurması az peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğlrn 13:00 2 parça tavuk bonfile ızgara. Ve ızgara sebze
Ayran
Ara17.00 1dilim kek
Akşam19.30
1 peynirli omlet
1dilim ekmek
Ara Yeşilçay süt
2.5lt su
Ah kıyamam ya benim de canım istiyor ama kendimi kaybederim diye henüz yemedimArkadaşlar ben bugün bir kare bitter çikolatayı tam 10 ısırıkta yedim damağımda erite erite
Sen durumunu anlat o yazar zaten canım. Özellikle şu şu dersen arada kşanlar olur. Ama en son şunları yazdınız değil mi dersin. O dediğin 3 aylık şeker mi bilmiyorum onu ben. Yarın hatırlat karatayın mutlaka istediği testlere bi bakayım.
Sen durumunu anlat o yazar zaten canım. Özellikle şu şu dersen arada kşanlar olur. Ama en son şunları yazdınız değil mi dersin. O dediğin 3 aylık şeker mi bilmiyorum onu ben. Yarın hatırlat karatayın mutlaka istediği testlere bi bakayım.
Ah kıyamam ya benim de canım istiyor ama kendimi kaybederim diye henüz yemedim
Önceki gece uyumayınca dün erkenden yatmıştım.
Canım daha çok katılman lazım aramıza24mart menü
Sabah8.30
1 domates kavurması az peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğlrn 13:00 2 parça tavuk bonfile ızgara. Ve ızgara sebze
Ayran
Ara17.00 1dilim kek
Akşam19.30
1 peynirli omlet
1dilim ekmek
Ara Yeşilçay süt
2.5lt su
40dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?