Zaten bi evlenen pişman bi de evlenmeyenoyyy oyyu sokakta düğün var davullar çalıyor işin garibi hüzünlü bi şey caliyor gelin kiz niye evleniyon dermiş gibi
adamına denk gelirsen guzel bişey ya bacim ama kavun degil ki koklayalimZaten bi evlenen pişman bi de evlenmeyen
mervem gelmis hoş gelmişKilo veren arkadaslari tebrik ediyorum..@deyno bacim dereceye girmissin supersin...
Anammm kendimi ilk defa etap sonuncusu olarak gordum..ama ismim bu paylasimda oyle boyle gecmis
Vallahi billahi gulsemmi aglasammi..
Ama artik dahada iyiyim..dunden beri agrim azaldi hamdolsun..sadece sag tarafim ufak tefekte olsa agriyo normal sanirim..
İns toparlaniyorum...bu gidisin donusu varrrr...hobbaa
İnceden mesaj veriyosa davulcu...oyyy oyyu sokakta düğün var davullar çalıyor işin garibi hüzünlü bi şey caliyor gelin kiz niye evleniyon dermiş gibi
Saollll canimmm benimm.hosbuldum...mervem gelmis hoş gelmiş
şimdi damatdan yana çalıyor ohh olsun kaynana kızını alıp gidiyom diyorİnceden mesaj veriyosa davulcu...
Vur vur davul inlesun davulu kim dinlesun bak bu adami alma sonra sende inlersunn
kız ne mevzu olsa ailesini tutuyor şiddet sadece dayak atmak mı?hayır psikolojik şiddet var ki ona hiç dayanılmıyor.senin her haklı olduğun konuda ben sana haksızsın desem ve aşırı aşırı tepkiler versem bir yerden sonra patlarsın bacı ya.aratmasın tabi o konuda haklısın ama herşey üst üste geldi patladım galiba.Ne dayanılacak gibi değil canım. Niye herşeyin olumsuz tarafından bakıyorsun. rabbim bu günlerini aratmasın.
Etap sonuncusu olarak basarimi sizlerle paylasmak istiyorum..CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 561. ETAP
TAKIM DERECELERI
1....%1,215......... 1.TAKIM
2......%1,073........6. TAKIM
3......%1.065....... 5.TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......%2,91..... @LAydLiNe ( 13. Takim)
2.....%2,79....deyno ( 12. Takim)
3....%2,63.... @06Derya (14. Takim)
ETAP SONUNCUSU
.....-2,87...... @mrv2855 (12. Takım)
gitmez mi aynıyız bak.benim ailem yanımda askere gidecek dye bana arka çıkıyorlar ama onun ailesi oturup yövmiyesini hesaplıyor.kendi ters düştümü ailesiyle söylüyor altım da dünya para vvar sanıyolar diyor.göz leri hep üzerimizde ama demiyorlar torunum küçük bu askere gidecek hiç bilmem nelerinde dğilo parasizligi çok iyi bilirim seninkinin belki yoktu da yoktur benimkinin var ama yoktu niye babasinin borcunu oduyordu ama benim arkamda ailem vardi sağolsunlar delirecek noktaya getirtmediler beni ama hep agrıma gidiyor onlardan para almak
Etap sonuncusu olarak basarimi sizlerle paylasmak istiyorum..
Bir adet ameliyat olup uc koca torba serum yiyorsuniz...
Agri kesici serumlari saymiyorum onlar kuccuktu...
İmmm narkozda alirsaniz benim gibi bu basariya daha cabuk ulasabilirsiniz...
benim ki yok olanlardan işte...ya bari gönlümü hoş tutsa..körü körüne milleti savunuyorbide bisey diyim bacim parası olanda boşanıyor olmayan da tamam evlilikte önemli bişey ama rabbim bizi geçim ehli eylesin kanaatkar eylesin yoksa elinde paran olsada bişey fark etmez
Canııım. .sen iyi ol da iyileşirsin ..Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum..@deyno bacim dereceye girmissin supersin...
Anammm kendimi ilk defa etap sonuncusu olarak gordum..ama ismim bu paylasimda oyle boyle gecmis
Vallahi billahi gulsemmi aglasammi..
Ama artik dahada iyiyim..dunden beri agrim azaldi hamdolsun..sadece sag tarafim ufak tefekte olsa agriyo normal sanirim..
İns toparlaniyorum...bu gidisin donusu varrrr...hobbaa
oda anlıycak senin kiymetinide iste o anlayana kadar sen yıpranacan napıcan bacım idare etcen ne is yapıyor esingitmez mi aynıyız bak.benim ailem yanımda askere gidecek dye bana arka çıkıyorlar ama onun ailesi oturup yövmiyesini hesaplıyor.kendi ters düştümü ailesiyle söylüyor altım da dünya para vvar sanıyolar diyor.göz leri hep üzerimizde ama demiyorlar torunum küçük bu askere gidecek hiç bilmem nelerinde dğilçok kızıyorum ya zoruma gidiyor.kıt kanaat geçiniyorum hep onun kafasızlığından.
kız ne mevzu olsa ailesini tutuyor şiddet sadece dayak atmak mı?hayır psikolojik şiddet var ki ona hiç dayanılmıyor.senin her haklı olduğun konuda ben sana haksızsın desem ve aşırı aşırı tepkiler versem bir yerden sonra patlarsın bacı ya.aratmasın tabi o konuda haklısın ama herşey üst üste geldi patladım galiba.
Etap sonuncusu olarak basarimi sizlerle paylasmak istiyorum..
Bir adet ameliyat olup uc koca torba serum yiyorsuniz...
Agri kesici serumlari saymiyorum onlar kuccuktu...
İmmm narkozda alirsaniz benim gibi bu basariya daha cabuk ulasabilirsiniz...
yok erkek adam yapmaz tukurdugunu yalamazbenim ki yok olanlardan işte...ya bari gönlümü hoş tutsa..körü körüne milleti savunuyor
iyi kaynana olun heeeee iyi yetiştirin oglanlarinizi anam sen erkekesin yaparsın demeyinİşte neden taraf tutmak zorunda ki. Sen mi söylüyorsun annesi mi. Aslında insanlar duygusaldır hep mağduru savunur. Sen sürekli şikayet edip söyleniyorsan o da annesini tutar. Sen sorun yokmuş gibi davran annesini sevdiğini saydığını hissettir. Valla bilmiyorum bizim de oğlanlarımız var bakalım ilerde nasıl olacağız.
Bize yazmayacaksın canım başka başlıkta anlatacaksın mecburen:)))
Ben genel olarak didim kapim ya hemen teşhis koymadımyaOlur mu soruna göredir. Ben bir sürü hormon ve kortizon kullandım mesela. Doğum kontrol hapları beni tamamen kesiyor
Kuzum benim öyle deme bize bu dünyada rahatlık yok ama hamdolsun Rabbim den gelen herşeye isyan etme demekki sevilen kullarızki Rabbim bizi her şekilde imtihan ediyo varsın imtihanımız bu dünyada olsun ahiretimiz güzel olur inş burda yaşadığımız her sıkıntı günahlarımıza kefarettir unutma Allah var gam yok inş Allah bol bol dua etAbla malesef yok iki sene önce baktırmıştım bütün değerlerim normaldi ama şimdi son zamanlarda şekerden şüpheleniyorum oda polikistik overle bağlantılıymış tekrardan hormanlara baktırmak istiyorum bu sefer bişey çıkabilir çünkü 35 günde adet oldum.
Bi tanıdığım var eşi polis ondan yararlanarak devlette yaptır istersen daha az tutar dedi bana ama oda aklıma yatmadı.
Muz ve ballı tarifler var abla denemedim ama denemek istiyorum..tabi puf puf olmuyodur ama en azından o isteği bastırmak adına yapılabilir bence.
Abla o bisküvilerde zarar işte üstünde ne yazarsa yazsın..ben etkisinden çıkamadım filmin düşünüyorum karar kara. Zaten nesil çürük geliyo baksana. Şimdi kime sorsan hasta yaşına bak cocuk...
Kaçabildiğimiz kardır elimizden geldiğince kaçmamız lazım sağlık için
Abla Allah korusun deme öyle..
Rabbim gönlüne ferahlık versin şu mübarek aylar hürmetine sıkıntılarını bir bir açsın.
70 inşirah oku kendine hafiflersin
Ah cnm sıkma cnını bunlara inan hepimiz öyle şeyler yasıyoruz ki. Allah daha büyük dert tasa vermesin diyorum yaşadıklarimdan sonra ben de. Çalısmak bir kadın için en iyisi bence aileler böyleyken. Kimseye eyvallahın olmuyor kendi paranı kazanınca. Tavsiyem hele ki ewde çocugunun yanında yapabilecğin iş varsa hiç kaçırma. Zaten onlar senin özgürlügünü kazanmandan korkarlar en çok. Çalış bacım ewde de olsa çalış onlara hesap vermek canını sıkmak zorunda kalmazsın. Eşin de bakacak ki kendi ayaklarinin üzerinde duruyorsun o da sana saygı duyacak. Tabi her erkek böyle değil. Çalışıp ewine barkına güzelce bakan herkesin yerini bilen ona göre davrananlar da var. Ama bir adam eğer verdigi paranin lafini ediyorsa ve ailesinin önüne başkalarini koyuyorsa o zmn iş başa düştü demektir. Vallaa ben de kaynanamdan resmen iğreniyorumgitmez mi aynıyız bak.benim ailem yanımda askere gidecek dye bana arka çıkıyorlar ama onun ailesi oturup yövmiyesini hesaplıyor.kendi ters düştümü ailesiyle söylüyor altım da dünya para vvar sanıyolar diyor.göz leri hep üzerimizde ama demiyorlar torunum küçük bu askere gidecek hiç bilmem nelerinde dğilçok kızıyorum ya zoruma gidiyor.kıt kanaat geçiniyorum hep onun kafasızlığından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?