Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız yok annesi mevzu bile değil. Ben onu her zaman söylerim ona evladimin sevdiği başımın tacidir diye.ne kadar söylesem boş bunu yaşayan anlar baci.yanımızda olsan misal döner ona yuh artık dersin

Neden banlandın sen yahu

Kız çocuğum olmadığı dönem bu kv min yapmadigi kalmadı. Anlatmakla bitmez.birgün toplum içinde oğlumun suyu (suyu dediği sipermi)buna gitmiyor dur.dedikendi kizininda 7 sene çocuğu olmadı. Yaw bunları Anlatmakla bitmez.bugünkü mevzuda şu. Kayinbabam benimde eltininde çocukların i hep elestirir.kilo lu olsa niye kilolu zayıf olsa niye zayıf konussa konuşuyor konusmasa bak elinki konuşuyor bu niye konuşmuyor.kahvaltı da dedi babam diyo bu niye konuşmuyor bizim oğlan için. Dedim konuşuyor anne baba nene dede benim falan diyo.gülümseyerek dedim babanda bizim çocukları eleştiriyor vay ben nasıl böyle dermisim evi başına geçirdi. Bardağı tepsiye fırlattı.ben ağlayarak kalktım.

Sevgili mrv2855 ,

562. etap raporunda senin için bir notum var. Ancak defalarca uğraşmama karşın adını etiketlemeyi başaramadım.
Haber vermek istedim.
Etap raporuna bi'göz atar mısın lütfen?
Dün sonuç listesinde ben de çok uğraştım etiketleyemedim. Ameliyat oldu arkadaşımız gelince paylaşır teşekkür ederim ilgin için

Eşin mi yaptı. Sadece bu sebeple yaptığına emin misin? Durup dururken sadece bu kadarcık şeyden yaptıysa hasta demek ki . Senin baban hayatta mıydı?

Eşin mi yaptı. Sadece bu sebeple yaptığına emin misin? Durup dururken sadece bu kadarcık şeyden yaptıysa hasta demek ki . Senin baban hayatta mıydı?
Hayır canım sadece bu sebep...ve tebessüm ediyordum söylerken.şaka yollu söyledim zaten.babam oleli 6 sene oldu

Hayır canım sadece bu sebep...ve tebessüm ediyordum söylerken.şaka yollu söyledim zaten.babam oleli 6 sene oldu
O zaman ben senin dediğini anlamadım. Senin baban da eleştiriyor diye o dedi sandım. Çok özür dilerim. Neyse takma artık boşver. Benim eşim de ailesini görünce bi aslana dönüşürdü.geçen sene Ramazanda iftara gittik üstüme yürüdü düşün yani. Bi daha senle o eve gitmem değişiyorsun orda bi dedim artık bayramdan bayrama giderim 1 saat oturur gelirim.

Hepsi aynıen iyisini yapıyon bacım helal

24 mart cumartesi menü

Kahvaltı saat 12.00

1 avuç ceviz
2 avuc leblebi
1 kase nohut salatası

Ara 15.10

1 kara bitter çikolata

Akşam saat 18.00

1 kase şehriyeli corba
2 yumurtadan çılbır

Su 2lt

kızlar bizim eski kızlar bilir beni.ben öğretmenim normalde de formasyon olmadığı için asil öğretmenlik yapamıyorum.sözleşmeli de asgari ücret veriyor eve biri geip çocuğa baksa 1000 lira istiyor.o yüzden mecburen evde oturmak zorunda kalıyorum.bugün karar aldım kpss ye hazırlanıcam.yaza da formasyon için başvuru yapıcam.o okulu boşa bitirmedim.o sırada beyefendinin askerliği biter.o da düzenli bir işe girer.çocuğuma bir gelecek hazırlayabilirim bari.o boynu bükük kalsın istemiyorum.hemde annesini zavallı görsün istemiyorum

Cok güzel düşünmüşsün abla sanada iyi gelir bence meşguliyet. İnşallah güzel olur herşey:)

Helal kızçaliş inşallah da kazanırsın bacımvazgeçme amaformasyon alırken aynı anda kpss ye de çalışırsınkız madem okudun ettin sakın bırakma.herkesin çenesi nasıl kapanıyor gör bak o zmn

ooo senin iş hazirmis biraz zaman ve caba gerekli

24 Mart menü ;

Kahvaltı 10.30;
beyaz peynirli 1 yumurta
1 zeytin
1 biber
Yarım dilim çavdar ekmek

Ara ;1 kuru kayısı ,sade türk kahvesi

Öğlen 14.00;ton balıklı yeşil salata küçük kase

Ara 17.30 ;beyaz çay

Akşam 19.30;
Yarım kase ıspanak çorbası
2 parça tavuk eti
2 yk kırmızı lahana salata sade
1 yk acılı ezme

Ara 21.30; yeşil çay ,5 badem

2,5 lt su
Uyku 01.30

Bu menümün azaltılmış hali
Hala çok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…