Kız yok annesi mevzu bile değil. Ben onu her zaman söylerim ona evladimin sevdiği başımın tacidir diye.ne kadar söylesem boş bunu yaşayan anlar baci.yanımızda olsan misal döner ona yuh artık dersinİşte neden taraf tutmak zorunda ki. Sen mi söylüyorsun annesi mi. Aslında insanlar duygusaldır hep mağduru savunur. Sen sürekli şikayet edip söyleniyorsan o da annesini tutar. Sen sorun yokmuş gibi davran annesini sevdiğini saydığını hissettir. Valla bilmiyorum bizim de oğlanlarımız var bakalım ilerde nasıl olacağız.
Bize yazmayacaksın canım başka başlıkta anlatacaksın mecburen:)))
Neden banlandın sen yahuKuzum benim öyle deme bize bu dünyada rahatlık yok ama hamdolsun Rabbim den gelen herşeye isyan etme demekki sevilen kullarızki Rabbim bizi her şekilde imtihan ediyo varsın imtihanımız bu dünyada olsun ahiretimiz güzel olur inş burda yaşadığımız her sıkıntı günahlarımıza kefarettir unutma Allah var gam yok inş Allah bol bol dua et
bende merak ettim sen ogrenemiyon muNeden banlandın sen yahu
Haberi yokmuş benden duydubende merak ettim sen ogrenemiyon mu
Kız çocuğum olmadığı dönem bu kv min yapmadigi kalmadı. Anlatmakla bitmez.birgün toplum içinde oğlumun suyu (suyu dediği sipermi)buna gitmiyor dur.dediAh cnm sıkma cnını bunlara inan hepimiz öyle şeyler yasıyoruz ki. Allah daha büyük dert tasa vermesin diyorum yaşadıklarimdan sonra ben de. Çalısmak bir kadın için en iyisi bence aileler böyleyken. Kimseye eyvallahın olmuyor kendi paranı kazanınca. Tavsiyem hele ki ewde çocugunun yanında yapabilecğin iş varsa hiç kaçırma. Zaten onlar senin özgürlügünü kazanmandan korkarlar en çok. Çalış bacım ewde de olsa çalış onlara hesap vermek canını sıkmak zorunda kalmazsın. Eşin de bakacak ki kendi ayaklarinin üzerinde duruyorsun o da sana saygı duyacak. Tabi her erkek böyle değil. Çalışıp ewine barkına güzelce bakan herkesin yerini bilen ona göre davrananlar da var. Ama bir adam eğer verdigi paranin lafini ediyorsa ve ailesinin önüne başkalarini koyuyorsa o zmn iş başa düştü demektir. Vallaa ben de kaynanamdan resmen iğreniyorumsoffty nin dedigi gibi nefes alsa gıcık oluyorum. Ama eşimin(Allhtan onlarin yaninda büyümemiş) onlarla alakası yok.temizlikle alakalası yok mesela kaynanamın iğrençlik diz boyu. Ewlerine kokudan girilmez düsün. 5 tane kızı var ustelik. 5 kızın gelin olduğu ewin yüzüne bakılmıyor. Güya ew yaptiracaklar ben gitmek istemiyorum diye. Ben de saray yaptırsanız sarayı da aynı hale getirir bu dedim eşime. Valla neyse o hiç çekinmeden her bi haltı söylüyom artık. Ewlendigim zaman ses çıkarmiyodum da inan şu anda her şwyi pat pat söylüyom. Eşim de yanımda duruyor tabi. Bu çok onemli bacım.Allah kolaylık versin ama sen gereğinı yapmadan dewam edersen bunlar daha senin tepene çikar tepene
Serbest meslek bacioda anlıycak senin kiymetinide iste o anlayana kadar sen yıpranacan napıcan bacım idare etcen ne is yapıyor esin
ilahi gulumse ...sende yazdın bacimHaberi yokmuş benden duydu
Üç harfliler yazmış ondan galiba
Dün sonuç listesinde ben de çok uğraştım etiketleyemedim. Ameliyat oldu arkadaşımız gelince paylaşır teşekkür ederim ilgin içinSevgilimrv2855 ,
562. etap raporunda senin için bir notum var. Ancak defalarca uğraşmama karşın adını etiketlemeyi başaramadım.
Haber vermek istedim.
Etap raporuna bi'göz atar mısın lütfen?
Eşin mi yaptı. Sadece bu sebeple yaptığına emin misin? Durup dururken sadece bu kadarcık şeyden yaptıysa hasta demek ki . Senin baban hayatta mıydı?Kız çocuğum olmadığı dönem bu kv min yapmadigi kalmadı. Anlatmakla bitmez.birgün toplum içinde oğlumun suyu (suyu dediği sipermi)buna gitmiyor dur.dedikendi kizininda 7 sene çocuğu olmadı. Yaw bunları Anlatmakla bitmez.bugünkü mevzuda şu. Kayinbabam benimde eltininde çocukların i hep elestirir.kilo lu olsa niye kilolu zayıf olsa niye zayıf konussa konuşuyor konusmasa bak elinki konuşuyor bu niye konuşmuyor.kahvaltı da dedi babam diyo bu niye konuşmuyor bizim oğlan için. Dedim konuşuyor anne baba nene dede benim falan diyo.gülümseyerek dedim babanda bizim çocukları eleştiriyor vay ben nasıl böyle dermisim evi başına geçirdi. Bardağı tepsiye fırlattı.ben ağlayarak kalktım.
Hayır canım sadece bu sebep...ve tebessüm ediyordum söylerken.şaka yollu söyledim zaten.babam oleli 6 sene olduEşin mi yaptı. Sadece bu sebeple yaptığına emin misin? Durup dururken sadece bu kadarcık şeyden yaptıysa hasta demek ki . Senin baban hayatta mıydı?
O zaman ben senin dediğini anlamadım. Senin baban da eleştiriyor diye o dedi sandım. Çok özür dilerim. Neyse takma artık boşver. Benim eşim de ailesini görünce bi aslana dönüşürdü.geçen sene Ramazanda iftara gittik üstüme yürüdü düşün yani. Bi daha senle o eve gitmem değişiyorsun orda bi dedim artık bayramdan bayrama giderim 1 saat oturur gelirim.Hayır canım sadece bu sebep...ve tebessüm ediyordum söylerken.şaka yollu söyledim zaten.babam oleli 6 sene oldu
Hepsi aynıO zaman ben senin dediğini anlamadım. Senin baban da eleştiriyor diye o dedi sandım. Çok özür dilerim. Neyse takma artık boşver. Benim eşim de ailesini görünce bi aslana dönüşürdü.geçen sene Ramazanda iftara gittik üstüme yürüdü düşün yani. Bi daha senle o eve gitmem değişiyorsun orda bi dedim artık bayramdan bayrama giderim 1 saat oturur gelirim.
Çok yipratici ya büyük haksızlık yani.Hepsi aynıen iyisini yapıyon bacım helal
kızlar bizim eski kızlar bilir beni.ben öğretmenim normalde de formasyon olmadığı için asil öğretmenlik yapamıyorum.sözleşmeli de asgari ücret veriyor eve biri geip çocuğa baksa 1000 lira istiyor.o yüzden mecburen evde oturmak zorunda kalıyorum.bugün karar aldım kpss ye hazırlanıcam.yaza da formasyon için başvuru yapıcam.o okulu boşa bitirmedim.o sırada beyefendinin askerliği biter.o da düzenli bir işe girer.çocuğuma bir gelecek hazırlayabilirim bari.o boynu bükük kalsın istemiyorum.hemde annesini zavallı görsün istemiyorum
Helal kızkızlar bizim eski kızlar bilir beni.ben öğretmenim normalde de formasyon olmadığı için asil öğretmenlik yapamıyorum.sözleşmeli de asgari ücret veriyor eve biri geip çocuğa baksa 1000 lira istiyor.o yüzden mecburen evde oturmak zorunda kalıyorum.bugün karar aldım kpss ye hazırlanıcam.yaza da formasyon için başvuru yapıcam.o okulu boşa bitirmedim.o sırada beyefendinin askerliği biter.o da düzenli bir işe girer.çocuğuma bir gelecek hazırlayabilirim bari.o boynu bükük kalsın istemiyorum.hemde annesini zavallı görsün istemiyorum
ooo senin iş hazirmis biraz zaman ve caba gereklikızlar bizim eski kızlar bilir beni.ben öğretmenim normalde de formasyon olmadığı için asil öğretmenlik yapamıyorum.sözleşmeli de asgari ücret veriyor eve biri geip çocuğa baksa 1000 lira istiyor.o yüzden mecburen evde oturmak zorunda kalıyorum.bugün karar aldım kpss ye hazırlanıcam.yaza da formasyon için başvuru yapıcam.o okulu boşa bitirmedim.o sırada beyefendinin askerliği biter.o da düzenli bir işe girer.çocuğuma bir gelecek hazırlayabilirim bari.o boynu bükük kalsın istemiyorum.hemde annesini zavallı görsün istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?