Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bugün tatil günümdü. Erkek arkadaşımla gezdik tozduk yedik de biraz.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 5-6 çatal peynir, 2 ince dilim tam buğday ekmek.
Ara: 1 elma+2 ceviz+1 kase yoğurt
Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı, tavuklu salata ve 1 dilim tahıllı ekmek.
Ara: yarım porsiyon dondurma (banana split)
Akşam: sahlep + yarım elma
Ara: 1 kare bitter

Sporum: yarım saat aerobik full body antrenmanı.

Bugün hep dışardaydım pek aktif olamadım, yarın da çalışacağım yine çok aktif olamayabilirim.

Kızlar başım catliyor yabugün diyet te patladı resmen bir tokatlayin beni

Menün güzel cnm. Dondurma tmm kaçamak olmuş ama salepin 1 su bardaginin 190 kalori oldugunu belirtmek isterimonun yerine çok daha doyurucu bi şey yiyebilirdin kuzumafiyetler olsun

Merhaba kızlar iyisiniz umarım.

Dün kuzenimin sevgilisinide kaldım gel bizde kal dedi. Dünkü menüme ek bitki çayı içtim 1küçük havuçlu kekler oluyor ya küçük top top ondan çeyrek mısır patlağımı herneyse gong yedim

Bugün ki menümde yazayım.

Bu günde sabah kalktık hadi hamama gidelim dedi gidelim kız dedim. Annem annesi ben o bir teyze girtik hamama herkese kese attım çok yoruldum.

Dünde fena spor yapmıştım 700puan ederdi yazamadım listeye ekleyemedim. Bu gün ki sporum kese

24.03.2018 cumartesi

Sabah 11.30
Yarın simit
5-6 parça tel peynir
2-3 çatal köy peyniri
2 çatal yerfıstığı ezmesi
1 haşlanmış yumurta
1 üçken krem peynir
6-7 zeytin
3 fincan şekersiz çay

Öğle 16.00
Yarım yeşil elma
4 tane küçük içi meyveli dışı çikolatalı draje mi derler ne derseniz

Akşam 19.00
6sıkım çiğ köfte etsiz
4 büyük dal Göbek
Maydanoz nane
2tk acı sos
1 zeytin
2 parça tel peynir
3-4 fincan çay
2 küçük ekmek parçasınıda zeytinyağa bandım

bulutungokyuzu canım sen yakın zamanda doktora gitmiştin sana sorum olacak.

Adet düzensizliği için hormon testi yaptırmak istiyorum ama sigorta yok benim.
Fiyat olarak uygun bi yer biliyomusun?
Canım benim bazen 40günde bazen 35 bazen 30 bezen 15günde oluyor bazende arada bir gün oluyor geçiyor gidiyor bazende ölüyorum ağrıdan sancıdan vs. Bu 2 senedir bu şekilde sanırım. Ultrason çektiler çok iyi dedi bir sorunun yok ve ilaç vermedi buna yönelik yaşımız gereği düzene gireceğini düşünmüş olabilirler bizimde aramızda 1 yaş var bence kendine çok sorun etme. Bend polikistikten şüphelenmiştim ama birley çıkmadı çok şükür.
Sigorta konusunda hiç bilgim yok kusura bakma canım

Menün güzel cnm. Dondurma tmm kaçamak olmuş ama salepin 1 su bardaginin 190 kalori oldugunu belirtmek isterimonun yerine çok daha doyurucu bi şey yiyebilirdin kuzumafiyetler olsun
Ooooo o kadar kalorili bişi miydi o
Sahlep bi daha tövbe onun yerine daha tok tutan bişi yerim daha iyi

Yarın çiğ köfte yiyecemmmm yeteeeerr fena canım çektiii afiyet olsun cnm

Spora başlamişssin kuzum yeniden tebriklerhem de en zorundan: keseeeee sanki boşladım diyodun yine iyi gaza gelmişsin maaşallah

Deneme süren bitip listeye girmek isteyince ben de sana yapcam

Abla bi kopamıyosun şu pilavdan heee
Kaptanın yorumu harika :)

Anladım canım. Benim senelerdir düzensiz. İki sene önce gittim bişey çıkmadı. Geçen sene tekrar gittim detaylı bi ultrasona ordada şükür bişey çıkmadı.
Bu senede şekerden şüphelenince üstüne bide yine düzensiz adet moralim bozuldu.
Bide diyette zorlanıyorum eskiden bu kadar yemekle cok iyi dayanırdım alışırdım hemen ama bir bucuk ay oldu aklım hep yemekte sanki zor doyuyorum hep açmışım gibi.
Bugün aradım sordum hormon testi nin fiyatları uçuyor..460 lira dedi. Bende düşündüm taşındım önce kan şekeri insülin ona baktırcam o temiz çıkarsa zaten pcos da yoktur demektir. Pzt gidicem bakalım nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…