- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
İki rakip kayıp
Hava bozdu biz evde kaldık. Misafir gelecek etraf topladım biraz bekliyorum
Dünkü hamam bana hiç iyi gelmediii . Hala başım ağrıyor ya
İlk defa gittim valla öyle olduHamam çarpması heralde vucud alışkın olmayınca
Aslında daha iyi hissedersin biliyomusun kafası boşalıyor insanınnapıyorsunuz kızlar?ben bir kahve yaptım paşa yatıyor ders çalışacam biraz.hava kötü yürüyüşe çıkamadık rüzgarda adam uçar resmen.neden bilmiyorum spora soğumuş hissediyorum.belki duygu durumumdan kaynaklıdır.
Cokk tesekkur ederim..insaallah atlatacagim..atlatmam lazim :))mrv2855 cim paylaşımların için teşekkür ediyorum. Yeşil mercimek aşığı olan biri olarak mutlaka dneneyeceğim bir tarif.
Ve büyük geçmiş olsun. Dilerim ameliyat sonrası sıkıntılı dönemi çabucak ve sorunsuz atlatırsın.
Aynen ya nerde bu kızlaar? Umarım bi aksilik yoktur. Derya girip toplu bi yorum yapardı hep nerdesiniz yawrular @compeng and
Ne yazdın yawru merak ettim hemen gidip bakaýımCokk tesekkur ederim..insaallah atlatacagim..atlatmam lazim :))
Bu arada muhakkak deneyin ve tadin derim..Hem kolay,hem pratik,hem cokk lezzetli ve doyurucu...
Hee ya sorma...cuma gunu etap sonuncusu olunca...Ne yazdın yawru merak ettim hemen gidip bakaýımtarif de vermişsin heralde
Hamam ilk gidince oyle carpiyo....hamam sever biri olaraktan soyluyorum,arada bi gidersen hem rahatlarsin hemde carpmaz bulutumİlk defa gittim valla öyle oldu
Bugünde haftasınu sessizliği burdaki her zaman olduğu gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?