- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Tarif süper beybi hem çok kolay hemi de lezzetlidir eminim. Şip şak yapılacaklar arasına koydum. Misafire bilem yapılırHee ya sorma...cuma gunu etap sonuncusu olunca...
Evet bnm kizlar bayilir..misafire olursa icine mor lahana rendeliyorum..goruntu olarak mihtesem oluuoTarif süper beybi hem çok kolay hemi de lezzetlidir eminim. Şip şak yapılacaklar arasına koydum. Misafire bilem yapılır
haklısın akşam eşim gelsin paşayı emanet edip yürürüm birazAslında daha iyi hissedersin biliyomusun kafası boşalıyor insanın
Özlediniz mi beni
Mezun olmayı bekleken ban kepini taktılar
İlk banımı yemiş oldum
Dünki yorumdan dolayı ban yemişim neyse tadına bakmış oldum
Ban kepi
Hayırdır aslında ne dediğini görmedim ben..Dünki yorumdan dolayı ban yemişim neyse tadına bakmış oldumDilime biber sürdüler
Trend konularda kadının biri sürekli cinsel içerikli rüya görüyormuş bende 3harfliler belki musallat olmuştur didim demez olaydım bi tanıdık aynı durumdan müzdaripti bana anlatmıştı o yüzden ban yedimHayırdır aslında ne dediğini görmedim ben..
Trend konularda kadının biri sürekli cinsel içerikli rüya görüyormuş bende 3harfliler belki musallat olmuştur didim demez olaydım bi tanıdık aynı durumdan müzdaripti bana anlatmıştı o yüzden ban yedim
Kızzzz yine beni attıracan konuşturma beni sus
Spor yapanlara mı baksak elif bu ne böyleAnka 24 mart spor yapmayanlar ;
Bu listede yarışmadan çıkanlar varmı bilmiyorum ekledim ben hepsini..
bulutungokyuzu
soffty
deyno
tomrs
florence_N
mrv2855
@compeng
DeryaOnDiet
O ozlemm89
S shameless35
E Elifaslan1986
asya_01
M Makbiile
Desal
İlk mi ikinci olmasın bi düşünÖzlediniz mi beni
Mezun olmayı bekleken ban kepini taktılar
İlk banımı yemiş oldum
Üçüncü gelecek sus gariTrend konularda kadının biri sürekli cinsel içerikli rüya görüyormuş bende 3harfliler belki musallat olmuştur didim demez olaydım bi tanıdık aynı durumdan müzdaripti bana anlatmıştı o yüzden ban yedim
Neeeee para mı harcadınBiz bugün gezmelere gittik harcadık paraları
Akşam yemeğimi de yedim oh doydum. .
Yok canım ya topiği terketmedimNeeeee para mı harcadın
Zateb topiği de terki diyar etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?