Digeri takım kapanınca olmuştu demi ama o kişisel degildi bu kişisel olduİlk mi ikinci olmasın bi düşün
Geçenlerde uğradım yazmamışsın bayadır ondan dedim. Para harcanıyor evde üç beş altın almadı eşimYok canım ya topiği terketmedim
Artık rutini oturttum ben .
Alıştım yani.
Sen naptıın o parayı?
Plastik almıyorsun dimi artık kaptancım 
Evet canım birde kilo derdime düştüm şimdi .Geçenlerde uğradım yazmamışsın bayadır ondan dedim. Para harcanıyor evde üç beş altın almadı eşim
Tamda bir daha gitmeyi eüşünmüyorken bunu söyledin bi ben myle fenalaştım yaHamam ilk gidince oyle carpiyo....hamam sever biri olaraktan soyluyorum,arada bi gidersen hem rahatlarsin hemde carpmaz bulutum
Spor yapanlara mı baksak elif bu ne böyle
Kızlarrrrrrr sopa mı alalım elimizekaç haftadır diplerdeyiz toparlanın. Biz vasat bi takımmıyız
Merhaba. Ben de katılabilir miyim?
Boy: 177
Kilo 156
Yakın hedefim :100
İdeal kilom: 68
Arkadaşlar anlatacaklarım troll gibi gelebilir ama maalesef gerçek. Teyit edebilirim.
Çocukluğumdan beri obezdim. 16 yaşında 140 kiloya çıktım. Şok diyetle 1 yılda 63 kiloya düştüm. Anoreksik tarzda beslendim bu bir yıl boyunca.
Sonra bir bunalım geçirdim, çok sarkma falan oldu bedenimde. Bir anda yeniden çok aşırı yemeye başladım. Bir türlü duramadım. Kompulsif aşırı yeme / duygusal yemeden müzdaribim. 10 yılda 93 kilo aldım.
Şu an 27 yaşında ve 156 kiloyum. Ve yeniden başlamak istiyorum. Obeziteyle mücadelemde doktor desteği de alacağım
Canım hoşgeldin aramızaMerhaba. Ben de katılabilir miyim?
Kilo 156
Arkadaşlar anlatacaklarım troll gibi gelebilir ama maalesef gerçek. Teyit edebilirim.
Çocukluğumdan beri obezdim. 16 yaşında 140 kiloya çıktım. Şok diyetle 1 yılda 63 kiloya düştüm. Anoreksik tarzda beslendim bu bir yıl boyunca.
Sonra bir bunalım geçirdim, çok sarkma falan oldu bedenimde. Bir anda yeniden çok aşırı yemeye başladım. Bir türlü duramadım. Kompulsif aşırı yeme / duygusal yemeden müzdaribim. 10 yılda 93 kilo aldım.
Şu an 27 yaşında ve 156 kiloyum. Ve yeniden başlamak istiyorum. Obeziteyle mücadelemde doktor desteği de alacağım
Hoşgeldiniz...Merhaba. Ben de katılabilir miyim?
Kilo 156
Merhaba kızlar, hemen söyleyeyim bugün sporumu güzel yaptimsabah 1 saat kadar park yürüyüşü, az önce de yarım saatlik fitness yaptım.resmen göbeğim ve bacaklarım titriyor hala.Allah'ım ne kadar hamlamışım böyle kendime o kadar kızdım ki..yarından başlamak üzere arabayı da bırakıyorum
Okulum 1,5 km, git gel 3 km cepte artık.ohhh be şu kadarcık başlangıçta bile rahatlamaya başladım.iyi ki üye olmuşum siteye, iyi ki varsınız kizlar
Harikaaaaa süpersin bu azimle çok geçmeden hedefine ulaşırsın senMerhaba kızlar, hemen söyleyeyim bugün sporumu güzel yaptimsabah 1 saat kadar park yürüyüşü, az önce de yarım saatlik fitness yaptım.resmen göbeğim ve bacaklarım titriyor hala.Allah'ım ne kadar hamlamışım böyle kendime o kadar kızdım ki..yarından başlamak üzere arabayı da bırakıyorum
Okulum 1,5 km, git gel 3 km cepte artık.ohhh be şu kadarcık başlangıçta bile rahatlamaya başladım.iyi ki üye olmuşum siteye, iyi ki varsınız kizlar
Hoşgeldin canım aramıza. Dr desteği derken diyetisyen mi cerrahi müdahale mi düşünüyorsun. İlk adımı atmışsın inşallah sağlıkla ulaşırsın hedefine bu seferMerhaba. Ben de katılabilir miyim?
Kilo 156
Inşallah canım yaa...bir de marifetmiş gibi 30umdan sonra sigaraya başladım.birkac aydır içiyorum.yurürken tıkanmam mı...kendimi dövecektim parktaHarikaaaaa süpersin bu azimle çok geçmeden hedefine ulaşırsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?