Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

25 Mart Pazar ;
Sabah 11.00 kahvaltı ;
Bir yumurta beyaz peynirli tereyağ ile
Yarım dilim çavdar ekmek
Bir domates
Biraz maydanoz
2 zeytin

Ara 14.00;5 adet patates kızartması

Akşam 17.00;
3 kepçe tavuksuyu çorba
Bir kase yeşil salata
3 yk yoğurt

Ara ;20.30
sade türk kahvesi
Sade soda

2,5 lt su

Merhaba. Ben de katılabilir miyim?
Boy: 177
Kilo 156
Yakın hedefim :100
İdeal kilom: 68

Arkadaşlar anlatacaklarım troll gibi gelebilir ama maalesef gerçek. Teyit edebilirim.

Çocukluğumdan beri obezdim. 16 yaşında 140 kiloya çıktım. Şok diyetle 1 yılda 63 kiloya düştüm. Anoreksik tarzda beslendim bu bir yıl boyunca.

Sonra bir bunalım geçirdim, çok sarkma falan oldu bedenimde. Bir anda yeniden çok aşırı yemeye başladım. Bir türlü duramadım. Kompulsif aşırı yeme / duygusal yemeden müzdaribim. 10 yılda 93 kilo aldım.

Şu an 27 yaşında ve 156 kiloyum. Ve yeniden başlamak istiyorum. Obeziteyle mücadelemde doktor desteği de alacağım

Hoşgeldin:)
Kaptanımız karar veriyor yer varsa tabikide katılabilirsin.
Doktor desteğide çok önemli. Ben dinlemediysen Canan Karatayı dinlemeni ve okumanı tavsiye ederim.

Canım hoşgeldin aramızasonunda kendini frenlemeye karar vermen çok güzel hic bir sey için gec kalmiş sayilmazsin Takımımizda bildigim kadariyla yer var. Hepimiz sana sonuna kadar destek oluruz emin ol buna. Ilk başlarda biraz zorlanabilirsin ama eminim ki 2 haftada en az 8 kilo gider sendenkilo verdikçe zaten birakmak istemeyeceksin eminim kiCanım ilk sayfadaki kurallarımizi oku.Aklına takilan anlamadigin yer olursa tekrar yardimci olalım.

Hoşgeldiniz...
Umarım sağlıklı bir şekilde kilo veririz hep beraber.

Merhaba kızlar, hemen söyleyeyim bugün sporumu güzel yaptimsabah 1 saat kadar park yürüyüşü, az önce de yarım saatlik fitness yaptım.resmen göbeğim ve bacaklarım titriyor hala.Allah'ım ne kadar hamlamışım böylekendime o kadar kızdım ki..yarından başlamak üzere arabayı da bırakıyorum
Okulum 1,5 km, git gel 3 km cepte artık.ohhh be şu kadarcık başlangıçta bile rahatlamaya başladım.iyi ki üye olmuşum siteye, iyi ki varsınız kizlar

sen de iyi ki varsin cnm. Ben de iyi ki diyorum heeeepp

Harikaaaaa süpersin bu azimle çok geçmeden hedefine ulaşırsın sen

Hoşgeldin canım aramıza. Dr desteği derken diyetisyen mi cerrahi müdahale mi düşünüyorsun. İlk adımı atmışsın inşallah sağlıkla ulaşırsın hedefine bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…