- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Bak yaaa seni çakal. Banane banane ben de bundan sonra mercimekleri şöyle basket topu büyuklugunde yapip bir sıkım mercimek yazacammayyy kız krizlerdeyim yaaa iyi güldüm haa. Seni çakal senii
Ya geçmişte o kadar çok yazdık ki aynı şeyleri yazıp duruyorum gibi geliyor artık. Siz sorun ben onu yazayım bildiğim kadarıylaNeden olmasın benim hedef en az 55.
Afiyet olsun canım :)
Bir porsiyon menemen ne kadar oluyor?
Kaptancım ara sıra tüyolar ver bize
Öğret bizi
Neden olmasın benim hedef en az 55.
Afiyet olsun canım :)
Bir porsiyon menemen ne kadar oluyor?
Kaptancım ara sıra tüyolar ver bize
Öğret bizi
Karatayda bulgur haftada 3 kaşık canım. Hem onun yaptığı mercimek köfte farklı. O mercimeği haşlayıp bulgurla ıslıyor. Sonra kalan malzemeleri çiğden koyuyor. Zeytinyağıyla tabii. Biz soğanlar ölene kadar yağı trans yağa döndürüyoruzKaptanım spor yapıp yakcam ben onların hepsini merak etme:)
Hem karatay sağlıklılardan bol yiyin diyo etkilemez kiloyu diyo..ben anlamadım bişey
Sağlıklı beslenme tüyoları olabilir meselaYa geçmişte o kadar çok yazdık ki aynı şeyleri yazıp duruyorum gibi geliyor artık. Siz sorun ben onu yazayım bildiğim kadarıyla
Hoff sormaa yaa, haftasonları tamamen dışarıda oluyorum tüm düzenim bozuluyorKaptan duymasınneyse bacı olan olmuş onümüzdeki maçlara bakacaz artık ya zaten bu kacamaklar olmasa benim hayat enerjim çekiliyor ha şimdi sen bi de benim menümü gör
Yaaa öyle deme ama kaptanGeldiğinde 3 aya hedefine ulaşırsın demiştim sözümü geri aldım sen baya uzatacaksın hedefi
ICanDoThis => 62-63Bayram hedefleri
Anka=> 55
Elifff=> 59
Karamelli turta=>55
Edebiye006 =>69
Haydi herkes eklesin hedefini
Ay bunu ben de çok merak ediyorumTatlı krizine ne iyi gelir, yatıştırır geçiştirirAnka
Bana bu durum olduğunda armut yedim, kesti beni. Denemeni tavsiye ederim.Ay bunu ben de çok merak ediyorum
Ye yeme diyenmi var bacım ben mesela sayılı yiyorum birde lavaş yemiyorumBak yaaa yedin yedin ciğkofteleri en son dün gece krize girdim eşimi yolladim valla gece 11 de bulamadı ama bugün almış gelmiş napiimmdaha fazla dayanamadım artıkın
Ya zaten bu diyet mevzusunu tam olarak kapmak zaman alıyor sanki ben tam çözebilmiş değilim.Bana bu durum olduğunda armut yedim, kesti beni. Denemeni tavsiye ederim.
Ama ben çok yeniyim kızlar daha iyi bilir .
Benimki tamamen deneme .
Tarçınlı kahve iç canımTatlı krizine ne iyi gelir, yatıştırır geçiştirirAnka
Tarçınlı kahve derken, sade kahve mi ne kahvesi ?Tarçınlı kahve iç canımya da meyveye tarçın dök ye.
Bende çok çok severim çiğ köfte ile mercimek köftesi.Ye yeme diyenmi var bacım ben mesela sayılı yiyorum birde lavaş yemiyorum
Neskafeye de katıyorlar ama karatay neskafe kesinlikle yasak diyor sade veya sütlü türk kahvesine katabilirsinTarçınlı kahve derken, sade kahve mi ne kahvesi ?
Ben hiç çiğ köfte yemedimBende çok çok severim çiğ köfte ile mercimek köftesi.
4'ü geçmemeli sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?