Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bak yaaa seni çakal. Banane banane ben de bundan sonra mercimekleri şöyle basket topu büyuklugunde yapip bir sıkım mercimek yazacammayyy kız krizlerdeyim yaaa iyi güldüm haa. Seni çakal senii

Abla naptın basket topu büyüklüğünde değildi sıkımlar normale göre birazcık daha büyüktü:)

Kaptanım spor yapıp yakcam ben onların hepsini merak etme:)
Hem karatay sağlıklılardan bol yiyin diyo etkilemez kiloyu diyo..ben anlamadım bişey
Karatayda bulgur haftada 3 kaşık canım. Hem onun yaptığı mercimek köfte farklı. O mercimeği haşlayıp bulgurla ıslıyor. Sonra kalan malzemeleri çiğden koyuyor. Zeytinyağıyla tabii. Biz soğanlar ölene kadar yağı trans yağa döndürüyoruz

Kaptan duymasınneyse bacı olan olmuş onümüzdeki maçlara bakacaz artıkya zaten bu kacamaklar olmasa benim hayat enerjim çekiliyor haşimdi sen bi de benim menümü gör
Hoff sormaa yaa, haftasonları tamamen dışarıda oluyorum tüm düzenim bozuluyor
Geldiğinde 3 aya hedefine ulaşırsın demiştim sözümü geri aldım sen baya uzatacaksın hedefi
Yaaa öyle deme ama kaptan O günler daha çok spor yapıyorum ama faydası olmaz mı

Bana bu durum olduğunda armut yedim, kesti beni. Denemeni tavsiye ederim.
Ama ben çok yeniyim kızlar daha iyi bilir .
Benimki tamamen deneme .
Ya zaten bu diyet mevzusunu tam olarak kapmak zaman alıyor sanki ben tam çözebilmiş değilim.
Ama armut iyidir ya çünkü sindirim sistemine olumlu etkileri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…