Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ramazan bayramına hedef koyalım mı tammmm 81 gün var hedeflerimize ulaşalım herkes nasıl yaptığımızı sorsun

Kaptanım benim hedefim 59.
Hedefi yükselttim
Bir hafta sonrasıda en yakın arkadaşımın düğünü zaten herkes şaşırcak inşallah:)

25 mart menü

Kahvaltı saat 12.00

Bir porsiyon menemen
1 domates üzeri dererotlu
1 avuç ceviz
1 acuç beyaz leblebi

Ara saat 16.00

Yarım avuç kayısı çekirdeği

Akşam saat 17.40

Bir porsiyon mercimek köftesi (marul yoktu malesef evde)
Büyük bardak ayran

Su 2 lt

1 porsiyon derken 5 tane mi bir porsiyon sayiliyor cnm? Bilmedigimden soruyom yanliş anlama.guzel menü

Şey kem küm cidden öyle bi fena oldum ki anlatamam hamileyim de sanki aşeriyo gibiydimyaw senden gizli de bir şey yazamiyacaz mi yaaamisafirin fln yok mu senin
Bi kafamı dinliyim ne misafiri ya. Çocukların bağırmasından kafam şişti sükunet içerisinde kahve içiyorum. Kaçamakları burda olmasam da görürüm ben

Abla 6-7 sıkımdı valla ben bi porsiyon dedim :)
Biraz büyükceydi ama mercimek diye çok şey yapmadım
Bak yaaa seni çakal. Banane banane ben de bundan sonra mercimekleri şöyle basket topu büyuklugunde yapip bir sıkım mercimek yazacammayyy kız krizlerdeyim yaaa iyi güldüm haa. Seni çakal senii

Kızlar ramazan bayramına hedef koyalım mı tammmm 81 gün var hedeflerimize ulaşalım herkes nasıl yaptığımızı sorsun
Neden olmasın benim hedef en az 55.
Afiyet olsun canım :)
Bir porsiyon menemen ne kadar oluyor?
4 tane bir porsiyon
Kaptancım ara sıra tüyolar ver bize
Öğret bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…