Kızlar ramazan bayramına hedef koyalım mıtammmm 81 gün var hedeflerimize ulaşalım herkes nasıl yaptığımızı sorsun
Hahaha simdi sen benim adımı ne karıştırıyon hep kendine ortak arıyosun dimiii
Bak yaaa yedin yedin ciğkofteleri en son dün gece krize girdim eşimi yolladim valla gece 11 de bulamadı ama bugün almış gelmiş napiimmHahaha simdi sen benim adımı ne karıştırıyon hep kendine ortak arıyosun dimiii
Kiz nerdesiniz merak ettik haaa. Tamamdır bacım yapilır insallahKızlar telefonum bozuldu esimden yaziyorum yarin yazacagim :)) haberiniz olsun
1 porsiyon derken 5 tane mi bir porsiyon sayiliyor cnm? Bilmedigimden soruyom yanliş anlama.guzel menü25 mart menü
Kahvaltı saat 12.00
Bir porsiyon menemen
1 domates üzeri dererotlu
1 avuç ceviz
1 acuç beyaz leblebi
Ara saat 16.00
Yarım avuç kayısı çekirdeği
Akşam saat 17.40
Bir porsiyon mercimek köftesi (marul yoktu malesef evde)
Büyük bardak ayran
Su 2 lt
Gece 11 de bulsa yiyecek miydin kiBak yaaa yedin yedin ciğkofteleri en son dün gece krize girdim eşimi yolladim valla gece 11 de bulamadı ama bugün almış gelmiş napiimmdaha fazla dayanamadım artıkın
Ooo hadi bakalim insallah cnmKaptanım benim hedefim 59.
Hedefi yükselttim
Bir hafta sonrasıda en yakın arkadaşımın düğünü zaten herkes şaşırcak inşallah:)
Anam bi de yardımcı olacakOoo hadi bakalim insallah cnmElif sen listede misin yoksa bu hafta mi gircen cnm? Hatirlayamadim.
Şey kem kümGece 11 de bulsa yiyecek miydin ki
1 porsiyon derken 5 tane mi bir porsiyon sayiliyor cnm? Bilmedigimden soruyom yanliş anlama.guzel menü
Bi kafamı dinliyim ne misafiri ya. Çocukların bağırmasından kafam şişti sükunet içerisinde kahve içiyorum. Kaçamakları burda olmasam da görürüm benŞey kem kümcidden öyle bi fena oldum ki anlatamam hamileyim de sanki aşeriyo gibiydim yaw senden gizli de bir şey yazamiyacaz mi yaaa misafirin fln yok mu senin
Anam bi de yardımcı olacak
Bi daha mı düşünsem yardımcılığı
4 tane bir porsiyonAbla 6-7 sıkımdı valla ben bi porsiyon dedim :)
Biraz büyükceydi ama mercimek diye çok şey yapmadım
4 tane bir porsiyon
kaptan uyuyana kadar ben bir şey yazmiyacam kızlar anaaamm adım atsam peşimde yaaaw
Bak yaaa seni çakal. Banane banane ben de bundan sonra mercimekleri şöyle basket topu büyuklugunde yapip bir sıkım mercimek yazacammAbla 6-7 sıkımdı valla ben bi porsiyon dedim :)
Biraz büyükceydi ama mercimek diye çok şey yapmadım
Neden olmasın benim hedef en az 55.Kızlar ramazan bayramına hedef koyalım mıtammmm 81 gün var hedeflerimize ulaşalım herkes nasıl yaptığımızı sorsun
Afiyet olsun canım :)25 mart menü
Kahvaltı saat 12.00
Bir porsiyon menemen
1 domates üzeri dererotlu
1 avuç ceviz
1 acuç beyaz leblebi
Ara saat 16.00
Yarım avuç kayısı çekirdeği
Akşam saat 17.40
Bir porsiyon mercimek köftesi (marul yoktu malesef evde)
Büyük bardak ayran
Su 2 lt
Kaptancım ara sıra tüyolar ver bize4 tane bir porsiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?