- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Annem adıyamanlı kaptanım annem etli yapar onun varya tadına doyulmazBen hiç çiğ köfte yemedim
Yediklerini yakarsın depodan çok yakamazsın. Emeklerine yzıkHoff sormaa yaa, haftasonları tamamen dışarıda oluyorum tüm düzenim bozuluyor
Yaaa öyle deme ama kaptanO günler daha çok spor yapıyorum ama faydası olmaz mı
Ağızda geveleye geveleye yemek lazımBenim diyetisyen 4 taneye izin vermişti mercimek köftede ben zaten tadı mı eksik tuzu mu derken gidiyodu
Dışarda kalmış Queteleri silerek eklersen arada kalmazICanDoThis => 62-63
Biz değil canım karamlli turtanın birikim topiği var onu dedimZ birikim yapacaksan sen de gelKaptanım biz hangi topiğe katılmışız ki merveye bahsetmişsin ya
Nescafe severim de diyete başlayalı kestim .Neskafeye de katıyorlar ama karatay neskafe kesinlikle yasak diyor sade veya sütlü türk kahvesine katabilirsin
Hoşgeldiniz...
Umarım sağlıklı bir şekilde kilo veririz hep beraber.
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım aramıza. Dr desteği derken diyetisyen mi cerrahi müdahale mi düşünüyorsun. İlk adımı atmışsın inşallah sağlıkla ulaşırsın hedefine bu sefer
Hoşbulduk. Teşekkür ederim tavsiyen için ben de karatay diyetine başlamayı düşünüyorum. Kitabını alacağım.Hoşgeldin:)
Kaptanımız karar veriyor yer varsa tabikide katılabilirsin.
Doktor desteğide çok önemli. Ben dinlemediysen Canan Karatayı dinlemeni ve okumanı tavsiye ederim.
Hoşbulduk canım. Bu takımı çok samimi buldum. Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu sayfayı hep takip ediyordum, katılmak bugüne nasipmiş. Mesajın beni çok motive etti canım. Umarım hep birlikte birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırız. Bu sefer sizlerin de başarıcağımı hissediyorum.Canım hoşgeldin aramızasonunda kendini frenlemeye karar vermen çok güzel hic bir sey için gec kalmiş sayilmazsin Takımımizda bildigim kadariyla yer var. Hepimiz sana sonuna kadar destek oluruz emin ol buna. Ilk başlarda biraz zorlanabilirsin ama eminim ki 2 haftada en az 8 kilo gider senden kilo verdikçe zaten birakmak istemeyeceksin eminim ki Canım ilk sayfadaki kurallarımizi oku.Aklına takilan anlamadigin yer olursa tekrar yardimci olalım.
Karatay yapsan süper olur zaten canımHoşbulduk , umarım , birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırız
Hoşbulduk canıminşallah. bu sefer kararlıyım.
Öncelikle gidip endokrinden ve kadın doğumdan hormonlarımı kontrol ettirmeyi düşünüyorum. Polikistik over hastasıyım. Sonra diyetisyene de gidebilirim, karatay diyeti de uygulayabilirim. Tahlil sonuçlarıma bağlı.
Bayrama hedef koyalım sana da 120 olur mu ki deneyelim miHoşbulduk canım. Bu takımı çok samimi buldum. Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu sayfayı hep takip ediyordum, katılmak bugüne nasipmiş. Mesajın beni çok motive etti canım. Umarım hep birlikte birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırız. Bu sefer sizlerin de başarıcağımı hissediyorum.
Bu çok çok çok çok çok hatta çok çok çok az naptın sen böyle sağlıksız gider.sabah kahvaltısına 10-15 tane sele zeytini 5-6 tane ceviz koy. Akşamki eti artır salata koy. Böyle menü sevmiyorum ben25.03.2018
Bugün ilk günümdü.
Kahvaltı 09:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates Domates
2 çatal peynir
Öğle 16:00
2 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Ara: 17:00
Zencefilli limonlu su
Akşam 20:00
2 kaşık et sote
1 domates
Spor : 25 dakika orta tempolu yürüyüş
Kilom çok fazla olduğu için spora yüklenemiyorum, hafifleyene kadar yürüyüşümü arttırak devam edeceğim.
Maşallah cnm menün gayet güzel hatta az bile25.03.2018
Bugün ilk günümdü.
Kahvaltı 09:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates Domates
2 çatal peynir
Öğle 16:00
2 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Ara: 17:00
Zencefilli limonlu su
Akşam 20:00
2 kaşık et sote
1 domates
Spor : 25 dakika orta tempolu yürüyüş
Kilom çok fazla olduğu için spora yüklenemiyorum, hafifleyene kadar yürüyüşümü arttırak devam edeceğim.
Çok haklısın canım, bu benim ilk günümdü, dün çok sevdiğim yemekleri yedim son kez diyete başlayacagım için, bayağı bir abarttım, bugun o yuzden az yedim yarından itibaren yemeklerimi biraz arttırıp düzene sokacağım.Bu çok çok çok çok çok hatta çok çok çok az naptın sen böyle sağlıksız gider.sabah kahvaltısına 10-15 tane sele zeytini 5-6 tane ceviz koy. Akşamki eti artır salata koy. Böyle menü sevmiyorum ben
TecrübeBu çok çok çok çok çok hatta çok çok çok az naptın sen böyle sağlıksız gider.sabah kahvaltısına 10-15 tane sele zeytini 5-6 tane ceviz koy. Akşamki eti artır salata koy. Böyle menü sevmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?