Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldiniz...
Umarım sağlıklı bir şekilde kilo veririz hep beraber.

Hoşbulduk , umarım , birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırız

Hoşgeldin canım aramıza. Dr desteği derken diyetisyen mi cerrahi müdahale mi düşünüyorsun. İlk adımı atmışsın inşallah sağlıkla ulaşırsın hedefine bu sefer
Hoşbulduk canım inşallah. bu sefer kararlıyım.
Öncelikle gidip endokrinden ve kadın doğumdan hormonlarımı kontrol ettirmeyi düşünüyorum. Polikistik over hastasıyım. Sonra diyetisyene de gidebilirim, karatay diyeti de uygulayabilirim. Tahlil sonuçlarıma bağlı.

Hoşgeldin:)
Kaptanımız karar veriyor yer varsa tabikide katılabilirsin.
Doktor desteğide çok önemli. Ben dinlemediysen Canan Karatayı dinlemeni ve okumanı tavsiye ederim.
Hoşbulduk. Teşekkür ederim tavsiyen için ben de karatay diyetine başlamayı düşünüyorum. Kitabını alacağım.

25.03.2018 pazar
Sabah 11.30

6zeytim
5 keçi peyniri
1 kaseden fazlaca roka salatası
1 salçalı yumurta tavada
3 fincan çay

Öğle 15.00
2yk yulaf ezmesi içine
1muz
2kuru kayısı
4 kuş üzümü
1 kutu kakaolu süt
Yarım küçük elma

Akşam 19.00
2 tahta kaşık prinç pilavı
4yk mantar sote tavuklu

Hoşbulduk canım. Bu takımı çok samimi buldum. Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu sayfayı hep takip ediyordum, katılmak bugüne nasipmiş. Mesajın beni çok motive etti canım. Umarım hep birlikte birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırız. Bu sefer sizlerin de başarıcağımı hissediyorum.

Karatay yapsan süper olur zaten canım
Baktır değerlerine ihmal etme sakın. D vitaminine de baktır çok önemli değerler

Bayrama hedef koyalım sana da 120 olur mu ki deneyelim mi

25.03.2018
Bugün ilk günümdü.

Kahvaltı 09:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates Domates
2 çatal peynir

Öğle 16:00
2 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt

Ara: 17:00
Zencefilli limonlu su

Akşam 20:00
2 kaşık et sote
1 domates

Spor : 25 dakika orta tempolu yürüyüş
Kilom çok fazla olduğu için spora yüklenemiyorum, hafifleyene kadar yürüyüşümü arttırak devam edeceğim.

Bu çok çok çok çok çok hatta çok çok çok az naptın sen böyle sağlıksız gider.sabah kahvaltısına 10-15 tane sele zeytini 5-6 tane ceviz koy. Akşamki eti artır salata koy. Böyle menü sevmiyorum ben

Maşallah cnm menün gayet güzel hatta az bileben de sana onu diyecektim bu kilolarda spor olarak sadece yüruyus yapabilirsin heralde. Çok iyi bacım aynen devam

Çok haklısın canım, bu benim ilk günümdü, dün çok sevdiğim yemekleri yedim son kez diyete başlayacagım için, bayağı bir abarttım, bugun o yuzden az yedim yarından itibaren yemeklerimi biraz arttırıp düzene sokacağım.

Tecrübe ben. Kaptanımız dogru söylüyor bacım eti artır salata koy böyle hem çabuk sıkilırsın hem halsiz dusersin hem de sağlıklı gitmez kilolaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…