Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

25 mart pazar menü

10.00
1 simit
1 kk peynir
1 tk kuşburnu marmelatı

16.00
7 sıkımçiğkofte
1/2 ince lavaş

17.00
1 filtre kahve az sütlü
Bir ara diyetisyene gitmiştim.kahvaltida 1 simit yazıyordu nasıl sevinmiştim parantez içini okumadan önce.kuşları unutmuyoruz, yarısı kuşlara yaziyorduo geldi aklıma..

Evliyim canım, 2 çocuk annesiyim.çalısiyorum.aslinda bu kilolara hiç çıkmamıştım ama nasıl oldu, ne ara oldu ben de anlamadim
Kaçtın sen canım unutuyorum ben. Diğerleri gibi adının altına yazar mısın başlngıç güncel hedef diye

Bu lafta ne varki dedim sonradan mbeni bi hoykurme aldi....
Yanlismi anlasildin yani,benim anladigim gibimi
Hahahh kiz yoksa benmi fesatim ki

Geçenlerde uğradım yazmamışsın bayadır ondan dedim. Para harcanıyor evde üç beş altın almadı eşim
Hangi topik bu..ben niye yokum orda..birikimmi yapiyosunuz....benide al kaptan:))

Evliyim canım, 2 çocuk annesiyim.çalısiyorum.aslinda bu kilolara hiç çıkmamıştım ama nasıl oldu, ne ara oldu ben de anlamadim
Hosgeldin aramiz makbile..
Nerden katiliyorsun aramiza..
Okula gidiyormussun cocuk ocin mi kendin mi..yoksa ogretmen misin...
Bende merve ..grubun en meraklilarindan
Cocuklarin ismi ne...

Adın makbule mi dimedin

Tamda bir daha gitmeyi eüşünmüyorken bunu söyledin bi ben myle fenalaştım ya
Kiz ilk oyle oluyo..kaplica suyuysa bide..
Esim havzali..havzaya gittigimizde iki gunde bir giderim..kaplica suyu cok iyi geliyo..annemler kardeslerim giresundan donerken bize ugradilar..onlari hamama goturdum..hepsi pert oldu

Geldiğinde 3 aya hedefine ulaşırsın demiştim sözümü geri aldım sen baya uzatacaksın hedefi

Merhaba Merve'cigim, Istanbul'danim.ögretmenim.

Ben yapamadım canım karamelli_turta ile gulenyuzumsunsen çok iyi yaptı. Ben varımı yoğumu tupperware e veriyorum

Kiz ilk oyle oluyo..kaplica suyuysa bide..
Esim havzali..havzaya gittigimizde iki gunde bir giderim..kaplica suyu cok iyi geliyo..annemler kardeslerim giresundan donerken bize ugradilar..onlari hamama goturdum..hepsi pert oldu
Ben hiç gitmedim gitmem de sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…