Bir ara diyetisyene gitmiştim.kahvaltida 1 simit yazıyordu nasıl sevinmiştim parantez içini okumadan önce.kuşları unutmuyoruz, yarısı kuşlara yaziyordu25 mart pazar menü
10.00
1 simit
1 kk peynir
1 tk kuşburnu marmelatı
16.00
7 sıkımçiğkofte
1/2 ince lavaş
17.00
1 filtre kahve az sütlü
Kaçtın sen canım unutuyorum ben. Diğerleri gibi adının altına yazar mısın başlngıç güncel hedef diyeEvliyim canım, 2 çocuk annesiyim.çalısiyorum.aslinda bu kilolara hiç çıkmamıştım ama nasıl oldu, ne ara oldu ben de anlamadim
Bu lafta ne varki dedim sonradan mbeni bi hoykurme aldi....Trend konularda kadının biri sürekli cinsel içerikli rüya görüyormuş bende 3harfliler belki musallat olmuştur didim demez olaydım bi tanıdık aynı durumdan müzdaripti bana anlatmıştı o yüzden ban yedim
Hangi topik bu..ben niye yokum orda..birikimmi yapiyosunuz....benide al kaptan:))Geçenlerde uğradım yazmamışsın bayadır ondan dedim. Para harcanıyor evde üç beş altın almadı eşim
Hosgeldin aramiz makbile..Evliyim canım, 2 çocuk annesiyim.çalısiyorum.aslinda bu kilolara hiç çıkmamıştım ama nasıl oldu, ne ara oldu ben de anlamadim
Sağ ol canımMükemmelsin canım harika vallabenden kat kat iyi menün. Ben seni değil sen beni takip et şimdi akşam acikirsan asla ama asla kacamak yapma okey? Iç tarçınli sütünü bak nasil tok tutacak
Sus sus kaptan gebertecek beniBir ara diyetisyene gitmiştim.kahvaltida 1 simit yazıyordu nasıl sevinmiştim parantez içini okumadan önce.kuşları unutmuyoruz, yarısı kuşlara yaziyorduo geldi aklıma..
Adın makbule mi dimedinBu lafta ne varki dedim sonradan mbeni bi hoykurme aldi....
Yanlismi anlasildin yani,benim anladigim gibimi
Hahahh kiz yoksa benmi fesatim ki
Hangi topik bu..ben niye yokum orda..birikimmi yapiyosunuz....benide al kaptan:))
Hosgeldin aramiz makbile..
Nerden katiliyorsun aramiza..
Okula gidiyormussun cocuk ocin mi kendin mi..yoksa ogretmen misin...
Bende merve ..grubun en meraklilarindan
Cocuklarin ismi ne...
Kiz ilk oyle oluyo..kaplica suyuysa bide..Tamda bir daha gitmeyi eüşünmüyorken bunu söyledin bi ben myle fenalaştım ya
Onu anladim yoksa kacmazdi kaptan bilemenAdın makbule mi dimedin
Geldiğinde 3 aya hedefine ulaşırsın demiştim sözümü geri aldım sen baya uzatacaksın hedefi25 Mart Pazar
Öncelikle kabul ediyorum, hafta sonu çok kötü beslendim yarın sabah ilk iş yüksek tempo koşu yapmak olacak
Sabah 06:30
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 4 çatal peynir
Öğle 12:00
Yarım porsiyon meksika soslu tavuk, yarım porsiyon makarna ve salata
Ara 15:00
1 avuç leblebi + 3-4 ceviz
Akşam 17:00
Yarım porsiyon taze fasulye + yarımcık tam buğday ekmek
Ara 18:00 (ara değil aslında kaçamak oldu yinee )
1 koca kase mısır patlağı
Sporlarım: bir öğle bir de akşam yarım saatlik yoğun kardiyo egzerzisi yaptım.
Ama yakın zamana kadar kickboks yapıyordum sanki bu fitness ve total body antrenmanları beni kesmiyor
Merhaba Merve'cigim, Istanbul'danim.ögretmenim.Bu lafta ne varki dedim sonradan mbeni bi hoykurme aldi....
Hangi topik bu..ben niye yokum orda..birikimmi yapiyosunuz....benide al kaptan:))
Cocuklarin ismi ne...
Ben yapamadım canımBu lafta ne varki dedim sonradan mbeni bi hoykurme aldi....
Cocuklarin ismi ne...
Ben hiç gitmedim gitmem de sanırımKiz ilk oyle oluyo..kaplica suyuysa bide..
Esim havzali..havzaya gittigimizde iki gunde bir giderim..kaplica suyu cok iyi geliyo..annemler kardeslerim giresundan donerken bize ugradilar..onlari hamama goturdum..hepsi pert oldu
Aynen uzun süre %1 i geçmeyenleri listeden çıkarıyorum canımSus sus kaptan gebertecek benicıldirttim kadini atacak beni bu gidişle
Hangi topik beni etiketlermisin..isteyen girebiliyormu..Ben yapamadım canımkaramelli_turta ile gulenyuzumsunsen çok iyi yaptı. Ben varımı yoğumu tupperware e veriyorum
Ayyu cok gizel..heleki jakuzili olan...fokur fokur fokur..bi rahatliyom ..Allahim diyom uyumam insaallah cumburlop dalarim bogulurum diye korkudanBen hiç gitmedim gitmem de sanırım
Aaaa bu elifaslan kim..kiz bnm alrabam var omu acaba..bekari mu bu eliff..anamm:))
Hem elif hem aslan hem 1986 ise olabilitesi varAaaa bu elifaslan kim..kiz bnm alrabam var omu acaba..bekari mu bu eliff..anamm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?