Zaten ben kaçamakları çok sık yapmadığınız sürece seslenmiyorum ama az menülere dayanamıyorumTecrübeben. Kaptanımız dogru söylüyor bacım eti artır salata koy böyle hem çabuk sıkilırsın hem halsiz dusersin hem de sağlıklı gitmez kilolaaar
Tecrübeben. Kaptanımız dogru söylüyor bacım eti artır salata koy böyle hem çabuk sıkilırsın hem halsiz dusersin hem de sağlıklı gitmez kilolaaar
120 iddiali gibi ama Bence 125 olabilir :) hem de çok güzel olur. Ayy hadi inşallahBayrama hedef koyalım sana da 120 olur mu ki deneyelim mi
Hoşgeldin cnmslm kizlar bugün hiç gelemedim buralara kv kp ve gorumceler geldi ev toplama yemek yapma sofra hazirlama derken bu saat oldu 9 buçuk gibi gittiler
Sen o iddialı dedigin rakamı da geçersin bak gör demiştin dersin120 iddiali gibi ama Bence 125 olabilir :) hem de çok güzel olur. Ayy hadi inşallah
Bence 110 olur da ben 120 koydum. İradene sahip çıkarsan inanırsan mutlaka olur. Dengeli beslen ki beynin noluyor diye kriz göndermesin120 iddiali gibi ama Bence 125 olabilir :) hem de çok güzel olur. Ayy hadi inşallah
Hoşgeldin canım geçmiş olsun.slm kizlar bugün hiç gelemedim buralara kv kp ve gorumceler geldi ev toplama yemek yapma sofra hazirlama derken bu saat oldu 9 buçuk gibi gittiler
Bu hafta da mı derece geliyor nesabah
2 yumurta beyazı
2 yk lor
söğüş
1 dilim tb ekmeği
ara
1 yk kuru yabanmersini
3 yk yoğurt
akşam
3 yk kuru fasulye
6 yk bamya
2 salatalık turşusu
2 yk yoğurt
Güzel canım afiyet olsun25 mart menü
sabah 2 kayısı
kahvaltı
2 has yumurta
60 gr peynir
2 küp kaşar p
1 çatal sade börek
1 dilim ekmek
2 3 zeytin
ara
3 4 erik 2 tam ceviz
ara
yarım kaseden az çorba (kızın artani)
akşam
1 kase sehriyeli yoğurtlu tavuk suyu çorba
2 yk tavuklu besamal soslu karnibaha
3 yk bulgur pilavı yanına yogurt
ay sağol kvler koye gitcekler yakında, cocuklarini dolasiyor kari koca ...cocukla cok zor oluyor hazirlanmasi bide ağlama nöbeti tuttu mu yanlarında artık siz düşününHoşgeldin canım geçmiş olsun.
Sen o iddialı dedigin rakamı da geçersin bak gör demiştin dersinkendine inan
Valla benim oğlan biri geleceği zaman krize girer. Onlar da hisseyor gerildiğimizi sanırım. Neyse atlatmışsınay sağol kvler koye gitcekler yakında, cocuklarini dolasiyor kari koca ...cocukla cok zor oluyor hazirlanmasi bide ağlama nöbeti tuttu mu yanlarında artık siz düşünün
Kilo verme üzerine olumlamalara baksana canım. Ben de buldukça eklerim. Olacağım dersen ertelemiş olursun. Şimdiki zaman veya geniş zaman kullan ve her gün sabah öğle akşam tekrarla. Yarın hatırlat bana araştıralım bu konuyu detaylıAynen karamsarlığımı yenip kendime inanmaya başlasam iyi olur:) istedikten sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok. Sen de 6 kilo vermişsin, ne güzel. Sen ne kadar sürede verdin canım kilonu?
aynen onlar gitti çocuk şimdi mutlu mutlu oyuncaklariyla oynuyorValla benim oğlan biri geleceği zaman krize girer. Onlar da hisseyor gerildiğimizi sanırım. Neyse atlatmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?