Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

"ICanDoThis, post: 55400137, member: 806175"]Bayram hedefleri
Anka=> 55
Elifff=> 59
Karamelli turta=>55
Edebiye006 =>69
ICanDoThis => 62-63
asya_01=>65

Tecrübe ben. Kaptanımız dogru söylüyor bacım eti artır salata koy böyle hem çabuk sıkilırsın hem halsiz dusersin hem de sağlıklı gitmez kilolaaar

Aynen canım, sizden öğreneceğim çok şey var,arttıracağim , sağlam adımlarla ilerleyeceğim, dediğim gibi dün çok abarttığım için sabah uyandığımda bile midem dolu gibiydi :) o yüzden bugun canım istemedi pek

25 mart menü
sabah 2 kayısı
kahvaltı
2 has yumurta
60 gr peynir
2 küp kaşar p
1 çatal sade börek
1 dilim ekmek
2 3 zeytin
ara
3 4 erik 2 tam ceviz
ara
yarım kaseden az çorba (kızın artani)
akşam
1 kase sehriyeli yoğurtlu tavuk suyu çorba
2 yk tavuklu besamal soslu karnibaha
3 yk bulgur pilavı yanına yogurt

Güzel canım afiyet olsun

Hoşgeldin canım geçmiş olsun.
ay sağol kvler koye gitcekler yakında, cocuklarini dolasiyor kari koca ...cocukla cok zor oluyor hazirlanmasi bide ağlama nöbeti tuttu mu yanlarında artık siz düşünün

Sen o iddialı dedigin rakamı da geçersin bak gör demiştin dersinkendine inan

Aynen karamsarlığımı yenip kendime inanmaya başlasam iyi olur:) istedikten sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok. Sen de 6 kilo vermişsin, ne güzel. Sen ne kadar sürede verdin canım kilonu?

ay sağol kvler koye gitcekler yakında, cocuklarini dolasiyor kari koca ...cocukla cok zor oluyor hazirlanmasi bide ağlama nöbeti tuttu mu yanlarında artık siz düşünün
Valla benim oğlan biri geleceği zaman krize girer. Onlar da hisseyor gerildiğimizi sanırım. Neyse atlatmışsın

Aynen karamsarlığımı yenip kendime inanmaya başlasam iyi olur:) istedikten sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok. Sen de 6 kilo vermişsin, ne güzel. Sen ne kadar sürede verdin canım kilonu?
Kilo verme üzerine olumlamalara baksana canım. Ben de buldukça eklerim. Olacağım dersen ertelemiş olursun. Şimdiki zaman veya geniş zaman kullan ve her gün sabah öğle akşam tekrarla. Yarın hatırlat bana araştıralım bu konuyu detaylı

Bu gün de biri bişey hatırlatacaktı neydi ki şimdi geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…