- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
İvittttt....arinmis gibiyimmm...bol su iciyorum..tarxinli sut iciyorum...simdilik iyi bakalimburdayım geldimpazara gittim mutfağı dip köşe temizledim dolaba malzemeleri yerleştirdim paşayı yıkadım yatırdım ona çorba koydum ocağa veeee şimdi oturdum başladım başladım canım şeker orucuna sen bugün başladın dimi
hoşgeldin canım nasılsın nasıl oldunselam kizlar ben geldim
Allah kabul etsin canım gayet makul yemissin.ben olsam gözüm dönerdi herhalde27 mart menü
sahur
1 ya yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
7 badem
4 hurma
2 dilim ekmek kepek
iftar
3 hurma su
1 kase tarhana corbasi
5 yk taze fasulye ici (domatesli etsiz)
3 yk biraz fazla besemal soslu tavuklu karnabahar
salata 1 dilim ekmek
iftardan 2saat sonra
1kase yoğurtlu tarcinli elma
10 badem
Inşallah hallolmustur sıkıntın canım27 mart sali menüm
08.00
1 dilim börek
Az peynir
14.00
3 kuru dolma
15.00
4 bisküvi
bulutungokyuzu bu günü mazur görmeni istiyorum otobusteyim şimdi yine dönuyorum.ne bulduysam onu yedim. Herkesten özur dilerim.
Evet yeşil çay hiç seviyorum ama şeker atmadan içebileceğim çay varsa alırım poşet çayını. Gerçi poşet te ne kadar sağlıklıAfiyet olsun, siyah çay nı içiyorsun?
Kız kaptanın eli değmiyodu bende yarın bi bakarım nede olsa boşumbulutungokyuzu Kaptan ilk sayfadaki 3. maddeyi güncellemek de gerek, hatta linki o maddeye de eklesen olur.
Çocuk yani benKızlar bayram a 2 bucuk ay var.aşağı yukarı.asilalim da istediğimiz kıyafetleri tasiyalimmayy çok istiyorum ya.bayrama 65 i görsem çocuk sevindirecem yeminle
Antep fıstığını kırmaya bir başladımmı kır at ağza kır at ağza bir kase yiyorum nerdeyse. Allahtan kaseyi yarım dolduruyorum yoksa yağlı oda dimi27 mart menu
Sabah 3yk ev yapimi yogurta 1 muz 1 kivi az da kuru üzüm katip yedim
Öğle izgara etli salata
Ara 1 ceviz 3 antep fistigi 1 hurma
Aksam 2 yk yogurt
3 tepeleme yk kuru fasulye
1 kase kesme asi corbasi
Ne zaman dönersin kuzu kaçta dönersin. Ona göre 3te yemişsin illaki acıkıcaksın27 mart sali menüm
08.00
1 dilim börek
Az peynir
14.00
3 kuru dolma
15.00
4 bisküvi
bulutungokyuzu bu günü mazur görmeni istiyorum otobusteyim şimdi yine dönuyorum.ne bulduysam onu yedim. Herkesten özur dilerim.
Siyah çay şekersiz de içilse su tutuyormuş ,bende çok severek içiyordum diyete başlamadan önce ama bıraktım.Evet yeşil çay hiç seviyorum ama şeker atmadan içebileceğim çay varsa alırım poşet çayını. Gerçi poşet te ne kadar sağlıklı
iyiyim elhamdulillah. napcan hayat devam ediyohoşgeldin canım nasılsın nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?