- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Eee içimizde kocasiz ve çocuksuz bir sen varsın. Sen halledersin. Ankacigim kafasını zor kaşıyordu. Sen boş gezenin boş kalfasıKız kaptanın eli değmiyodu bende yarın bi bakarım nede olsa boşum
Döndum bacim simdi ewdeyim. Yemedim bir sey yemeyecem. İştahım yok bi garip oldum git gel.Ne zaman dönersin kuzu kaçta dönersin. Ona göre 3te yemişsin illaki acıkıcaksın
Kız ne ablası. Sen kaptansin artık. Biz sana apla diyecezzz
Benden en fazla o düşünce çıkarYani konuyu bu tarafından alman harika
Formda içiyordum korktum çok şey karıştırıyolar ya canım tatlı birazcıkSiyah çay şekersiz de içilse su tutuyormuş ,bende çok severek içiyordum diyete başlamadan önce ama bıraktım.
Form çayı ,beyaz çay,yeşil çay dönüşümlü içiyorum. .poşet çay da sağlıklı değil tabi de ,hiç değilse su tutmuyor vücut
Hahaha öyle deme beEee içimizde kocasiz ve çocuksuz bir sen varsın. Sen halledersin. Ankacigim kafasını zor kaşıyordu. Sen boş gezenin boş kalfası
Uyu madem canım yorgunluğun çıkaın dinlenDöndum bacim simdi ewdeyim. Yemedim bir sey yemeyecem. İştahım yok bi garip oldum git gel.
Canım yapma bak içimizde hem sporu hem menüleri eksiksiz birlikte yürütebilen tek kişisin. Hepimiz senin puanlarını görüp gaza geliyoruz. Tedavi gerekiyorsa olursun gerekmiyorsa onları kafandan sil şunum şöyle bunum bylendiye düşşnme sakın bozma çok iyi gidiyorsunBen bugün fena bozdum
Zaten insülin direncinden dolayı oluyormuş acıkmalarım çikolatalara saldırmalarım.
İki gündür sporda yapmadım nazarmı oldu noldu
Karatayın kitaplarını aldım okuyorum. Yarın sıkı bi şekilde devam edicem inşallah.
Bide açık hava yürüyüşüne başlıcam sabahları 1 saat iyi gelir diye düşünüyorum B bibliyofil_k gibi :)
soffty abla ben vakıfgurebaya yakınım fatihdeyim. Hormanlara baktırmak için oraya başvurabilirim uygun olursa yaptırırım orda inşallah testleri.
aa dogru senin epilasyon yuzenden spor yapamadin . himm belkim gecerimKıız ben artı geldim ya bende sporsuzum bakma. Kesin geçersin beni epilasyon yüzünden sporda yok benim
Slm ben cuma dan pazara kadar izinliyim canm. Kızlarim hastaydı iyileştirir. Şimdi de küçük 6 aylık kızm hasta öksürüğü var. Benm de boğazım ağrıyormenülerini diğer linke yazmayı unutanlar menü eksikleri
soffty dört gün
@mrv2855 sen muafsın
DeryaOnDiet canım sende hastaydın cumartesi pazarın yok
tomrs sende hastaydın cuma cmrt pazar
@shameless35 canım takıma ne zaman girdin bilmiyorum. pzr pzrt eksik
@sibell16 pazar pazartesi menün yok
@ozlemm89 cumartesi hariç menün yok ayrıldıysan belirt canım
@icecandy takıma ne zaman girdin bilmiyorum canım cuma cmrt pzrt yok seninde
@deyno cumartesi
Evet canim fazlasi zarar bana arkadaş verdi 3 tane ondan yedim:))Antep fıstığını kırmaya bir başladımmı kır at ağza kır at ağza bir kase yiyorum nerdeyse. Allahtan kaseyi yarım dolduruyorum yoksa yağlı oda dimi
Hem de cok iyi gelecek bacaklarinda farki goreceksin basla canimBen bugün fena bozdum
Zaten insülin direncinden dolayı oluyormuş acıkmalarım çikolatalara saldırmalarım.
İki gündür sporda yapmadım nazarmı oldu noldu
Karatayın kitaplarını aldım okuyorum. Yarın sıkı bi şekilde devam edicem inşallah.
Bide açık hava yürüyüşüne başlıcam sabahları 1 saat iyi gelir diye düşünüyorum B bibliyofil_k gibi :)
soffty abla ben vakıfgurebaya yakınım fatihdeyim. Hormanlara baktırmak için oraya başvurabilirim uygun olursa yaptırırım orda inşallah testleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?