Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bugün fena bozdum
Zaten insülin direncinden dolayı oluyormuş acıkmalarım çikolatalara saldırmalarım.
İki gündür sporda yapmadım nazarmı oldu noldu
Karatayın kitaplarını aldım okuyorum. Yarın sıkı bi şekilde devam edicem inşallah.
Bide açık hava yürüyüşüne başlıcam sabahları 1 saat iyi gelir diye düşünüyorum B bibliyofil_k gibi :)

soffty abla ben vakıfgurebaya yakınım fatihdeyim. Hormanlara baktırmak için oraya başvurabilirim uygun olursa yaptırırım orda inşallah testleri.

Sabah kahvaltım saat 12
1tane haşlanmış yumurta
1küp peynir
6tane zeytin
Yarım salatalık
2tane yaprak galeta
1kupa bitki çayı

Ara ögün saat 14.00
1tane nescafe
1avuç ceviz

Öglen yemegi saat 15
1kase ayran aşı

Akşam yemegi saat 16.30
1kepçe ayran aşı
1kepçe kuru fasulye

Ara ögün saat 21.00
1tane nescafe

2.5litre su

Formda içiyordum korktum çok şey karıştırıyolar ya canım tatlı birazcık
Beyaz çaya bakayım bir merak ettim

Canım yapma bak içimizde hem sporu hem menüleri eksiksiz birlikte yürütebilen tek kişisin. Hepimiz senin puanlarını görüp gaza geliyoruz. Tedavi gerekiyorsa olursun gerekmiyorsa onları kafandan sil şunum şöyle bunum bylendiye düşşnme sakın bozma çok iyi gidiyorsun

Slm ben cuma dan pazara kadar izinliyim canm. Kızlarim hastaydı iyileştirir. Şimdi de küçük 6 aylık kızm hasta öksürüğü var. Benm de boğazım ağrıyor

27 Mart menü
Sabah
Bir avuç fıstık, 4 adet incir. 7.8 kuru üzüm
Öğlen
3 kaşık menemn. 15 yeşil zeytin. Bir dilim ekmek. Bol salata
Ara
10 A yakn sarma.
Akşam
Arnavut ciğer 9 lokma, salata

Hem de cok iyi gelecek bacaklarinda farki goreceksin basla canim

günaydın kızlar akşam benim minik uyumak bilmedi bi bebek 1bucukta uyurmu ondanda emin degilim en son baktigim saaatti ay sinirlerim bozuldu kizin yarim paket cubuk krakerini yemisim şu içmeye mutfağa gittim gözüm tezgahin üstündeki sohbette elime tutuşturulan ikramlıklara gitti i tane lahana sarma bi lokma borek bi kucuk tulumba yedim üstüne.. tatlı yedim ya vücut sinyal gönderdi dahada istiyorum diye 3 ayda 4 çatal haşhaşlı revan yedim sonra midem bulandi kendime geldim soffty ne yapıyon sen!!bu yüzden sahurda sadece 1 kase çorba az bisey salata 3 catal yoğurt yedim ekmek yok ha 4 küçük hurma ama kendime ve kızıma çok sinir oldum erken yatsam bu saldırmalarım olmayacaktı her aksam biraz şekerleme yapıyor sonra bekleki hanfendinin uykusu gelsin haaa bu arada memeler açık gitcek gelcek iki üç fırt çekecek ayda üzerimde tepine tepine emicek surekli emdigi icinde bu saldırma hissi oluyor çoğunu frenliyorum ama akşamki olmadi
off offf

bu arada tomrs menun az gibi ama arada sarma miktarı çok bide öğlenki zeytin oda fazla menemen yağlı bide zeytindede yağ var dengeli olmamis üstüne sarma biraz dengessiz olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…