Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydııın herkeseee:)))

Günüme sporla başlıyorum :)

bulutungokyuzu haklısın canım..topladım kendimi. Uyku düzenim cok bozuk onuda düzene otutturmam lazım oda etkiliyormuş cok kiloyu.

Akşam yemeği yerine tüketilir mi bilemiyorum ama ben bu akşam bi küre baslayacagim.yogurt zencefil zerdeçal ve tarcın...bakalım deneyenler işe yaradığını söylüyorlar
Yaa peki memnun kalırsan bana da haber verir misin ben de yapayımmm
Dukan birası iç kuzum kabızlıga bire bir hemde çok güzel ödem ve şişlik atıyo
Ayhh bira mı, ne ki o merak ettim ilk kez duyuyorum ben de yaparım belki
Tadı güzel oluyo mu ki onun maydanoza karşı ciddi bi ön yargım var suyunun tadından ötürü

bulutungokyuzu hayırlı olsun mu deseeemm yoksa bol kolaylıklar mı dilesemm ama ikisini de diyorum

Geçen çarşamba geldim ben bu gruba kilo bildirimim 73,1 idi, şimdi 72,0 kızlar cumaya kadar 71,5 altına düşsem süper olacak. Bi de insan gibi diyet yapsam demek ki hızlı kilo verbiliyorum ama nerede o iradeee

Çok teşekkür ederiim.. Evet bizi takımı tamamen bırakıp gitmez biliyorum. İnsallah oda dinlesin kafasını.
Çok fazla yardıms ihtiyacım olucağa benziyor ama hayırlısı

Ve ben de diyetin başında aydam1 ayda 2kilo verdim düşünsene ben hiç iradeli olamamışım. Belki dikkat etsem daha fazla gidecekti. Şimdide olmuyor da işte

Çok üzüldüm gerçi senin suçun değil. Benim varya elime tutuşturulan şeyleri yolda molda çöpe atasım geliyorama nimet diye atamıyorum

Ve ben de diyetin başında aydam1 ayda 2kilo verdim düşünsene ben hiç iradeli olamamışım. Belki dikkat etsem daha fazla gidecekti. Şimdide olmuyor da işte
O zaman şöyle mi oluyor ki diyete başlarken durumun farkındalığı daha az oluyor, bir de şey daha çok yol var yaa nasıl geçecek bu diye inancımız da daha düşük oluyor. Belki bu sebeplerden ötürüdür.

kesinlikle denemelisin, kivi hepsinin tadını alıyor. kivi yoksa ananas yada muz da koyabilirsin.

Tam anlamıyla bu gerçekten olayı çok güzel anlattın. Ağustosta karar verdim başladım spora diyete aralıkta buraya katıldım. Burası olmasaydı farkındalığım belki hala olmicaktı

Kuzum 1litre suyu kaynatıp sürahiye dolduruyorum içine 3tane sallama yeşil çay atıyorum varsa 1yemek kaşıgı yeşil çay farketmez o iyce demleniyo ve soguyo sallama kullanırsan süzme ne gerek yok ama normal yeşil çay atarsan süzdürmen gerek sonra yarım limon sıkıp kabuğunuda içine atıyorum ve 1şişe sade maden suyu katıp karıştırıp ister gün boyu ister bi seferde tükete bilirsin ben çok faydasını gördüm bugün tekrar başlıycam evde malzemem bitti sürekli wc gitmene sebep oluyo buda çok güzel ödem atmana sebep oluyo şimdiden afiyet şifa olsun inş

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese hayırlı sabahlar canlar gününüz hayır ve aydın olsun inş Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…