Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hedefim cumaya kadar 66lıları görmek bu sabah hala 67.2ydim kaç gündür şişim bu hafta hep sabit kaldım.

Tam anlamıyla bu gerçekten olayı çok güzel anlattın. Ağustosta karar verdim başladım spora diyete aralıkta buraya katıldım. Burası olmasaydı farkındalığım belki hala olmicaktı
Kesinlikle ben de valla diyetimi yeni yeni oturtuyorum kafamda. Paylaşılan menülere bakarak normalin üzerinde yediğimi farkediyorum.
Ayy gönlümden geçen bi bira tarifi değildi bu ama bunu haftasonu yapacam

sağolsun ankacım inşallah test bozuk değildir de kesinleşir inşallah.
inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin tedavi görüyorduysan eğer zayıflamak büyük etki ediyor hamile kalmaya büyük ihtimallede hamişsindirbende baya bir kilo verdikten sonra kalmıştım

Öbur ay asilamaya baslayacaktim inşallah gerek kalmaz kizlar dua edin
Hep öyle oluyo zatin aşılamaya karar veren hamile kalıyo Çünki kafadan atıyo o ay rahat oluyo ve Rabbim ol diyo oluyo bende 8kilo verdikten sonra kalmıştım Çünki aklım diyetteydi hiç aklıma gebelik gelmemişti inş devamı gelir kuzucum hakkında hayırlısı olsun inş şimdi ultrason da çıkmaz ama rahim duvarı kalınlaşmışmı onu sor kalın derse oldu bil kan verir sonucu da 3saate çıkar bizi haberdar et cici anne
Hayırlı haberlerle gel inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…