- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Amin abla sen iyisin dimi toparladın keşke mezun olmasaydın
Kesinlikle ben de valla diyetimi yeni yeni oturtuyorum kafamda. Paylaşılan menülere bakarak normalin üzerinde yediğimi farkediyorum.Tam anlamıyla bu gerçekten olayı çok güzel anlattın. Ağustosta karar verdim başladım spora diyete aralıkta buraya katıldım. Burası olmasaydı farkındalığım belki hala olmicaktı
Ayy gönlümden geçen bi bira tarifi değildi bu ama bunu haftasonu yapacamKuzum 1litre suyu kaynatıp sürahiye dolduruyorum içine 3tane sallama yeşil çay atıyorum varsa 1yemek kaşıgı yeşil çay farketmez o iyce demleniyo ve soguyo sallama kullanırsan süzme ne gerek yok ama normal yeşil çay atarsan süzdürmen gerek sonra yarım limon sıkıp kabuğunuda içine atıyorum ve 1şişe sade maden suyu katıp karıştırıp ister gün boyu ister bi seferde tükete bilirsin ben çok faydasını gördüm bugün tekrar başlıycam evde malzemem bitti sürekli wc gitmene sebep oluyo buda çok güzel ödem atmana sebep oluyo şimdiden afiyet şifa olsun inş
ayyy benimde hedefim ve kilom aynı :)hedefim cumaya kadar 66lıları görmek bu sabah hala 67.2ydim kaç gündür şişim bu hafta hep sabit kaldım.
Evet çok net çıkmış 2çizgi @anka_misali msj attı çabuk takıma bak compeng hamile benim yerime hayırlı olsun de dedi elçiye zeval olmaz hayırlı olsun kuzumkızlar acil bakar mısınız 2.çizgi silik mi ?
Bence git kan ver emin olalım bazen testler bozuk çıkıyo hevesimiz kursağımızda kalmasınya kimse yok mu((
kızlar acil bakar mısınız 2.çizgi silik mi ?
Evet çok net çıkmış 2çizgi @anka_misali msj attı çabuk takıma bak compeng hamile benim yerime hayırlı olsun de dedi elçiye zeval olmaz hayırlı olsun kuzum
inşallah inşallah test bozuk çıkmaz inşallah. 13.15e randevu aldım hemen doktora gideceğim kızlar.
Bizi haberdar etmeyi unutma takım sana ugurlu geldi ben sana dedim buraya gelen hamile kalıyoinşallah inşallah test bozuk çıkmaz inşallah. 13.15e randevu aldım hemen doktora gideceğim kızlar.
Ay insallah hayırlısı olur bekliyoruz senden haberinşallah inşallah test bozuk çıkmaz inşallah. 13.15e randevu aldım hemen doktora gideceğim kızlar.
bende de başta böyleydi sonra gün geçtikçe koyulaştıadetimin gecikmesinin 5.günü ve silik çıktı hamile olabilir miyim lütfen biri bişey yazsın
cumayahedef koydum inşallah başarabilirimmBenden en fazla o düşünce çıkar
inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versinsağolsun ankacım inşallah test bozuk değildir de kesinleşir inşallah.
Hep öyle oluyo zatin aşılamaya karar veren hamile kalıyo Çünki kafadan atıyo o ay rahat oluyo ve Rabbim ol diyo oluyo bende 8kilo verdikten sonra kalmıştım Çünki aklım diyetteydi hiç aklıma gebelik gelmemişti inş devamı gelir kuzucum hakkında hayırlısı olsun inş şimdi ultrason da çıkmaz ama rahim duvarı kalınlaşmışmı onu sor kalın derse oldu bil kan verir sonucu da 3saate çıkar bizi haberdar et cici anneÖbur ay asilamaya baslayacaktim inşallah gerek kalmaz kizlar dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?