Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Amannn bırakın şu eşleri biz bize yeteriz salın iplerini ne halleri varsa görsünler nedir bunlardan çektiğimiz yahu bi huzur versinler hep aynılar takma kafana boşver
sabah kahvaltıyı bile yiyemedim suratını görmek istemedim.dünya yıkılmış biz altında kalmışız dünyada evli çocuklu askere gidecek bir o var sankibu adamın derdi sıkıntısından anamın acısını unuttum ya

kan verdim doktor rahim duvarın kalınlaşmış hiç te kist kalmamış dedi. 3 saate çıkacakmış. inşallah gebeyimdir.

Hayırlı olsn canım genelikle silik çizgiler idrarda bhcg nin yeni yeni yükselmesi yüzünden olur. kan tahlilinde kesinleşecektir. ama bozuk değilse kesinlikle hamilesin

inşallah canım beklemedeyim kan verdim.

Allahim ne guzel bir gunn.. B bibliyofil_k canim ins guzel haberler alicaz...
Coook mutlu oldum..
Nasilsiniz kizceler..
Dun paylastim sandim menuyu aa baktim hic bildirim yok..aaa bi baktim paylasmamisim ...
Hmn paylastim..kusuruma bakmayin

inşallah doktor silik değil de tam koyu çıkması gerekirdi dedi o biraz moralimi bozdu
sürekli dua oku.gülümse nin dediği gibi sor rahim duavrı kalınlaşmış mı evet derse tahlil sonucunu beklerken için rahat eder. büyük ihtimalle hamilesin bacım

evet asyacım kalınlaşmış sordum onu
Bacımmmm. Silik de olsa çikmiş cizgi. Bildigim kadariyla başlangicinda böyle oluyo zaten. İnsallah hayırlisiyla kucagina alırsin bebişini sen dee

inşallah canım bugün gecikmenin 5.günü

hamilesinnn tebrik ederim...
Benim de böyle çıkmıştı

ayy ağzından bal damlıyor inşallah. kan sonucunu bekliyorum.

B bibliyofil_k benim uc cocugumdada boyle cikti..insaallah rabbim gonlune gore veriri..

inşallah mervecim. doktor tam koyu cıkması gerekiyordu 5 gün geçmiş dedi bilemedim olumsuz da olabilir

Allahın izniyle hamilesin canımm

Hadi şimdiden gözün aydın diyim bacı

Sen doktora bakma bi geç döllenme de ola bilir illa koyu çıkacak diye bişey yok doktor bundan sonrada kese görünene kadar dış gebelikte ola bilir diye sinir bozmaya devam edecektir aldırma

inşallah kızlar o kadar istiyorum ki gerçek çıkmasını benim hiç bir zaman silik çıkmazdı kesinlikle tek çizgi çıkardı 2.den eser olmazdı. bir idrar testim daha var acaba onu da mı yapsam iyice sıkışınca :)

beklemek ve belirsizlik ne zor Allah'ım.

Çok yaşadım şuan senin yaşadığın durumu gerçekten çok zor Rabbim aratmasın inş bu son olur ve bebişin senin içinde yolculuğa başlamıştır Rabbim veriyorsa bin şükür vermiyorsa imtihandır hayırlısı neyse o olsun kuzucum ama iyi düşün iyi olsun

inşallah kuzum iyi düşünüyorum. Allah sana da isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah. hayalet gibiyim kaç saattir yemek flaan yiyemedim.

yap yapp ben 10 tane almıştım o zaman2 saatte bir yapmıştımvarmış madem yedek te yap onuda

inşallah kuzum iyi düşünüyorum. Allah sana da isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah. hayalet gibiyim kaç saattir yemek flaan yiyemedim.
ayyy inanki çok sevindim. ne olur stres yapma sakin ol. eğer negatifse herşeyin hayırlısı olur bunu unutma olur mu?
hemen bizi bilgilendir sonuç gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…