sabah kahvaltıyı bile yiyemedim suratını görmek istemedim.dünya yıkılmış biz altında kalmışız dünyada evli çocuklu askere gidecek bir o var sankiAmannn bırakın şu eşleri biz bize yeteriz salın iplerini ne halleri varsa görsünler nedir bunlardan çektiğimiz yahu bi huzur versinler hep aynılar takma kafana boşver
Hep öyle oluyo zatin aşılamaya karar veren hamile kalıyo Çünki kafadan atıyo o ay rahat oluyo ve Rabbim ol diyo oluyo bende 8kilo verdikten sonra kalmıştım Çünki aklım diyetteydi hiç aklıma gebelik gelmemişti inş devamı gelir kuzucum hakkında hayırlısı olsun inş şimdi ultrason da çıkmaz ama rahim duvarı kalınlaşmışmı onu sor kalın derse oldu bil kan verir sonucu da 3saate çıkar bizi haberdar et cici anne
Hayırlı haberlerle gel inş
Hayırlı olsn canımgenelikle silik çizgiler idrarda bhcg nin yeni yeni yükselmesi yüzünden olur. kan tahlilinde kesinleşecektir. ama bozuk değilse kesinlikle hamilesin
Allahim ne guzel bir gunn.. B bibliyofil_k canim ins guzel haberler alicaz...
Coook mutlu oldum..
Nasilsiniz kizceler..
Dun paylastim sandim menuyu aa baktim hic bildirim yok..aaa bi baktim paylasmamisim ...
Hmn paylastim..kusuruma bakmayin
sürekli dua oku.gülümse nin dediği gibi sor rahim duavrı kalınlaşmış mı evet derse tahlil sonucunu beklerken için rahat eder. büyük ihtimalle hamilesin bacım
Bacımmmm. Silik de olsa çikmiş cizgi. Bildigim kadariyla başlangicinda böyle oluyo zaten. İnsallah hayırlisiyla kucagina alırsin bebişini sen dee
hamilesinnn tebrik ederim...
Benim de böyle çıkmıştı
B bibliyofil_k benim uc cocugumdada boyle cikti..insaallah rabbim gonlune gore veriri..
Allahın izniyle hamilesin canımmkan verdim doktor rahim duvarın kalınlaşmış hiç te kist kalmamış dedi. 3 saate çıkacakmış. inşallah gebeyimdir.
inşallah canım beklemedeyim kan verdim.
inşallah doktor silik değil de tam koyu çıkması gerekirdi dedi o biraz moralimi bozdu
evet asyacım kalınlaşmış sordum onu
inşallah canım bugün gecikmenin 5.günü
ayy ağzından bal damlıyor inşallah. kan sonucunu bekliyorum.
inşallah mervecim. doktor tam koyu cıkması gerekiyordu 5 gün geçmiş dedi bilemedim olumsuz da olabilir
Hadi şimdiden gözün aydın diyim bacıkan verdim doktor rahim duvarın kalınlaşmış hiç te kist kalmamış dedi. 3 saate çıkacakmış. inşallah gebeyimdir.
inşallah doktor silik değil de tam koyu çıkması gerekirdi dedi o biraz moralimi bozdu
inşallah mervecim. doktor tam koyu cıkması gerekiyordu 5 gün geçmiş dedi bilemedim olumsuz da olabilir
Sen doktora bakma bi geç döllenme de ola bilir illa koyu çıkacak diye bişey yok doktor bundan sonrada kese görünene kadar dış gebelikte ola bilir diye sinir bozmaya devam edecektir aldırmakan verdim doktor rahim duvarın kalınlaşmış hiç te kist kalmamış dedi. 3 saate çıkacakmış. inşallah gebeyimdir.
Darısı başına canımSen doktora bakma bi geç döllenme de ola bilir illa koyu çıkacak diye bişey yok doktor bundan sonrada kese görünene kadar dış gebelikte ola bilir diye sinir bozmaya devam edecektir aldırma
Aminnnnnnnnnnnn isteyen herkezin başına inş Allah Allah razı olsun canım benimDarısı başına canım
Çok yaşadım şuan senin yaşadığın durumu gerçekten çok zor Rabbim aratmasın inş bu son olur ve bebişin senin içinde yolculuğa başlamıştır Rabbim veriyorsa bin şükür vermiyorsa imtihandır hayırlısı neyse o olsun kuzucum ama iyi düşün iyi olsuninşallah kızlar o kadar istiyorum ki gerçek çıkmasını benim hiç bir zaman silik çıkmazdı kesinlikle tek çizgi çıkardı 2.den eser olmazdı. bir idrar testim daha var acaba onu da mı yapsam iyice sıkışınca :)
beklemek ve belirsizlik ne zor Allah'ım.
inşallah kuzum iyi düşünüyorum. Allah sana da isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah. hayalet gibiyim kaç saattir yemek flaan yiyemedim.Çok yaşadım şuan senin yaşadığın durumu gerçekten çok zor Rabbim aratmasın inş bu son olur ve bebişin senin içinde yolculuğa başlamıştır Rabbim veriyorsa bin şükür vermiyorsa imtihandır hayırlısı neyse o olsun kuzucum ama iyi düşün iyi olsun
yap yapp ben 10 tane almıştım o zamaninşallah kızlar o kadar istiyorum ki gerçek çıkmasını benim hiç bir zaman silik çıkmazdı kesinlikle tek çizgi çıkardı 2.den eser olmazdı. bir idrar testim daha var acaba onu da mı yapsam iyice sıkışınca :)
beklemek ve belirsizlik ne zor Allah'ım.
ayyy inanki çok sevindim. ne olur stres yapma sakin ol. eğer negatifse herşeyin hayırlısı olur bunu unutma olur mu?inşallah kuzum iyi düşünüyorum. Allah sana da isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah. hayalet gibiyim kaç saattir yemek flaan yiyemedim.
hemen yazarım canım :) herşeyin hayırlısıayyy inanki çok sevindim. ne olur stres yapma sakin ol. eğer negatifse herşeyin hayırlısı olur bunu unutma olur mu?
hemen bizi bilgilendir sonuç gelince.
Kan sonucunu mu bekliyoz şimdi bacim müjdeli haber içinhemen yazarım canım :) herşeyin hayırlısı
Kan sonucunu mu bekliyoz şimdi bacim müjdeli haber için
Sonucu bana yaz doktordan önce deger 0.5üzeriyse gebelik var unutmaevet canım sorma heyecandan öleceğim :))
Bütün derdimiz bu olsa keşke o nasıl sözbugün burayı zayıflama dışında bir konu ile sabote ettim hakkınızı helal edin kızlar :)
Ayy hadi bakalımm yaaevet canım sorma heyecandan öleceğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?