Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

27 mart sali
Sabah
Bir tabaga yumurta,peynir,y.zeytin,dereotu bir tk pekmez iki dilim cavdar
2 cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
Bir kase corba
Bir kase yogurt
Ara
Sut artturirci
Aksam
İki kasik menemn
İki dikim cavdar ek
Ara
Bir elma
Bir mandalina
Su:2 litre

Allahim ne guzel bir gunn.. B bibliyofil_k canim ins guzel haberler alicaz...
Coook mutlu oldum..
Nasilsiniz kizceler..
Dun paylastim sandim menuyu aa baktim hic bildirim yok..aaa bi baktim paylasmamisim ...
Hmn paylastim..kusuruma bakmayin

Slm ben cuma dan pazara kadar izinliyim canm. Kızlarim hastaydı iyileştirir. Şimdi de küçük 6 aylık kızm hasta öksürüğü var. Benm de boğazım ağrıyor
Cok gecmis olsun canim. Insallah bebisin de kisa surede oksurukten kurtulur. Bazen benim kizimda daoluyor cok rahatsiz edici uykulari bile bolunuyor oksuruk yuzunden

Bacımmmm. Silik de olsa çikmiş cizgi. Bildigim kadariyla başlangicinda böyle oluyo zaten. İnsallah hayırlisiyla kucagina alırsin bebişini sen dee
Takımda bi ben kaldım bundan sonra bana dua edin bizim eşşek sıpasıda sürpriz yapıp gelsin

napıyorsunuz kızlar hiç keyfim yok eşimle limoniyizpaşada hasta ateşi var sıpanın

Kizlar birsey soracagim ben neden hala adet olmadim ya..
Uc hafta oncemiydi be bi kanama oldu sonra cit yok..bende sevinmistim..dedim adet gordum ama yok..
Ameliyat oncesi kendimden emin oldugum halde test yaptim birsey cikmadi..Ameliyat olacagim icin tabiki test yaptim..
Napayim ben ya.

kız senin 1 tane yokmuydu bacı ben öyle biliyorum
Kızçem benim ikinci evlilikten çocuk yok 1tane kızım var ama 9yaşında annem kardeşim le beraber büyüttük kardeşim gibi oldu yani o yüzden yaşımda küçüktü anneliği pek tadamadım eşimin de 1tane oglu var ama ortak çocuk olsun istiyoruz kızım çok istiyo kardeşi olmasını nasip bakalım inş

napıyorsunuz kızlar hiç keyfim yok eşimle limoniyizpaşada hasta ateşi var sıpanın
Amannn bırakın şu eşleri biz bize yeteriz salın iplerini ne halleri varsa görsünler nedir bunlardan çektiğimiz yahu bi huzur versinler hep aynılar takma kafana boşver

Rabbim gönlüne göre versin inşallah bacım.kız baya kilo verdin o çok etkiliyor.seninkini de yakında duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…