Hayırlı olsn canımkızlar acil bakar mısınız 2.çizgi silik mi ?
Gülümse bak nasıl vermiş sende başarırısın ha gayretcumayahedef koydum inşallah başarabilirimm
Cok gecmis olsun canim. Insallah bebisin de kisa surede oksurukten kurtulur. Bazen benim kizimda daoluyor cok rahatsiz edici uykulari bile bolunuyor oksuruk yuzundenSlm ben cuma dan pazara kadar izinliyim canm. Kızlarim hastaydı iyileştirir. Şimdi de küçük 6 aylık kızm hasta öksürüğü var. Benm de boğazım ağrıyor
inşallahhhhGülümse bak nasıl vermiş sende başarırısın ha gayret
sürekli dua oku.Off daha sira gelmedi dua edin kızlar(
Bacımmmmkızlar acil bakar mısınız 2.çizgi silik mi ?
adetimin gecikmesinin 5.günü ve silik çıktı hamile olabilir miyim lütfen biri bişey yazsın
Takımda bi ben kaldım bundan sonra bana dua edin bizim eşşek sıpasıda sürpriz yapıp gelsinBacımmmm. Silik de olsa çikmiş cizgi. Bildigim kadariyla başlangicinda böyle oluyo zaten. İnsallah hayırlisiyla kucagina alırsin bebişini sen dee
kız senin 1 tane yokmuydu bacı ben öyle biliyorumTakımda bi ben kaldım bundan sonra bana dua edin bizim eşşek sıpasıda sürpriz yapıp gelsin
Kızçem benim ikinci evlilikten çocuk yok 1tane kızım var ama 9yaşında annem kardeşim le beraber büyüttük kardeşim gibi oldu yani o yüzden yaşımda küçüktü anneliği pek tadamadım eşimin de 1tane oglu var ama ortak çocuk olsun istiyoruz kızım çok istiyo kardeşi olmasını nasip bakalım inşkız senin 1 tane yokmuydu bacı ben öyle biliyorum
Amannn bırakın şu eşleri biz bize yeteriz salın iplerini ne halleri varsa görsünler nedir bunlardan çektiğimiz yahu bi huzur versinler hep aynılar takma kafana boşvernapıyorsunuz kızlar hiç keyfim yok eşimle limoniyizpaşada hasta ateşi var sıpanın
Rabbim gönlüne göre versin inşallah bacım.kız baya kilo verdin o çok etkiliyor.seninkini de yakında duyarızKızçem benim ikinci evlilikten çocuk yok 1tane kızım var ama 9yaşında annem kardeşim le beraber büyüttük kardeşim gibi oldu yani o yüzden yaşımda küçüktü anneliği pek tadamadım eşimin de 1tane oglu var ama ortak çocuk olsun istiyoruz kızım çok istiyo kardeşi olmasını nasip bakalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?