Aminnnnnnnnnnnn agzın bal yiye inş Allah Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa onu nasip etsin inş Allah
dr lar işkillendirmeyi çok seviyorSonucu bana yaz doktordan önce deger 0.5üzeriyse gebelik var unutma
Aynen çıldırmamak işten degil eltim 3hafta gitti kalp atışı için gidiyo ultrason da hep 6hafta 3günlük kalp atışı yok migde bulantısı var diyo ilaç yazim migden için diyoki doktor bey farkındaysan bebek gelişmiyor 3haftadır ne ilacı al bebegi ben zehirleniyom galiba eltim öyle demese ilaç verip eve gönderecek canımız kimlere emanet yahudr lar işkillendirmeyi çok seviyorönce kese görünsün diyor keseyi görmeyi bekee beklee.görüyorsun bu seferde kalp atışını bekle diyor bekle bekle de bekleyene sor insanın ömründen ömür gidiyor
Aynen yaadr lar işkillendirmeyi çok seviyorönce kese görünsün diyor keseyi görmeyi bekee beklee.görüyorsun bu seferde kalp atışını bekle diyor bekle bekle de bekleyene sor insanın ömründen ömür gidiyor
dr lar işkillendirmeyi çok seviyorönce kese görünsün diyor keseyi görmeyi bekee beklee.görüyorsun bu seferde kalp atışını bekle diyor bekle bekle de bekleyene sor insanın ömründen ömür gidiyor
bende zehirlendim çocuğumda bende ölüyorduk.3 gün önce kontrolde herşey normal dedi 3 gün sonra doğum sancısı girdi.araştırma has. kaldırdılar çocukta bende zehirlenmişiz.8 aylık doğdu kuzu.o da bende günlerce yoğun bakımda yattık.görevini layığıyla yapan da var başından savan da.ama insan hayatı bu oyuncak değilAynen çıldırmamak işten degil eltim 3hafta gitti kalp atışı için gidiyo ultrason da hep 6hafta 3günlük kalp atışı yok migde bulantısı var diyo ilaç yazim migden için diyoki doktor bey farkındaysan bebek gelişmiyor 3haftadır ne ilacı al bebegi ben zehirleniyom galiba eltim öyle demese ilaç verip eve gönderecek canımız kimlere emanet yahu
hastanede misin telefonlamı bilgi alacaksın canımaynen haklısın. yakındaki hastaneye gittim zaten kendi doktorum değil bu. benim doktorum o kadar pozitif ve tatlı bir kadın ki.olmasa bile insnaı mutlu ediyor gönderiyor :)
internetten bakacağım sonuca sonra doktorla konuşacağım duruma göre.hastanede misin telefonlamı bilgi alacaksın canım
yaa ne güzel yazdın canım. İnşallah dediğin gibi olur.benim de 5 gün geçti. 2 3 saate herşey belli olacak bakalım. burası bana uğurlu gelecek olursa.B bibliyofil_k canım hayırlı olsun testini görünce çok mutlu oldum. Allahın izniyle gebelik başlamış. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirmeyi de nasip etsin.
Benim 3 gün geçmişti erken gebelik testi yapmıştım tam net çıktı iki çizgide. Ama bu normal gebelik testlerinde 2. çizgi hiç çıkmamıştı bile. Ertesi gün değerim 387 falan çıkmıştı. O yüzden doktorun net çıkması lazımdı demesine aldırma.
İnşallah görürümmm 10 dkya bir hastanenin sitesindeyim :)))Oha ya ne heyecanlı bi bekleyiş buu B bibliyofil_k tebrik ederim bence de hamilesin. İnşallah test sonucu ile bunu da göreceksin.
Darısı tüüümmm isteyen hatunların başına
İnşallah görürümmm 10 dkya bir hastanenin sitesindeyim :)))
İkinci gülümse vakasıİnşallah görürümmm 10 dkya bir hastanenin sitesindeyim :)))
kaç gbi çıkacak sonuçİnşallah görürümmm 10 dkya bir hastanenin sitesindeyim :)))
sanırım 5 6 gibi . zaman geçmiyorkaç gbi çıkacak sonuç
Kotu olmus tabi gece atistirmasi. Ama eminim ki uykusuzlugun cok etkisi var. Insallah bebisin rahat guzel uyku ceksin ki sen de diyetini daha rahat devam edebilesin cnaim.günaydın kızlar akşam benim minik uyumak bilmedi bi bebek 1bucukta uyurmu ondanda emin degilim en son baktigim saaatti ay sinirlerim bozuldu kizin yarim paket cubuk krakerini yemisim şu içmeye mutfağa gittim gözüm tezgahin üstündeki sohbette elime tutuşturulan ikramlıklara gitti i tane lahana sarma bi lokma borek bi kucuk tulumba yedim üstüne.. tatlı yedim ya vücut sinyal gönderdi dahada istiyorum diye 3 ayda 4 çatal haşhaşlı revan yedim sonra midem bulandi kendime geldim soffty ne yapıyon sen!!bu yüzden sahurda sadece 1 kase çorba az bisey salata 3 catal yoğurt yedim ekmek yok ha 4 küçük hurma ama kendime ve kızıma çok sinir oldum erken yatsam bu saldırmalarım olmayacaktı her aksam biraz şekerleme yapıyor sonra bekleki hanfendinin uykusu gelsin haaa bu arada memeler açık gitcek gelcek iki üç fırt çekecek ayda üzerimde tepine tepine emicek surekli emdigi icinde bu saldırma hissi oluyor çoğunu frenliyorum ama akşamki olmadi
off offf
Beta HCG değerinin 5 mIU/ml ve üzerinde olması gebelik açısından ilk tanıdırsanırım 5 6 gibi . zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?