Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sonucu bana yaz doktordan önce deger 0.5üzeriyse gebelik var unutma
dr lar işkillendirmeyi çok seviyorönce kese görünsün diyor keseyi görmeyi bekee beklee.görüyorsun bu seferde kalp atışını bekle diyorbekle bekle de bekleyene sor insanın ömründen ömür gidiyor

dr lar işkillendirmeyi çok seviyorönce kese görünsün diyor keseyi görmeyi bekee beklee.görüyorsun bu seferde kalp atışını bekle diyorbekle bekle de bekleyene sor insanın ömründen ömür gidiyor
Aynen çıldırmamak işten degil eltim 3hafta gitti kalp atışı için gidiyo ultrason da hep 6hafta 3günlük kalp atışı yok migde bulantısı var diyo ilaç yazim migden için diyoki doktor bey farkındaysan bebek gelişmiyor 3haftadır ne ilacı al bebegi ben zehirleniyom galiba eltim öyle demese ilaç verip eve gönderecek canımız kimlere emanet yahu

aynen haklısın. yakındaki hastaneye gittim zaten kendi doktorum değil bu. benim doktorum o kadar pozitif ve tatlı bir kadın ki.olmasa bile insnaı mutlu ediyor gönderiyor :)

bende zehirlendim çocuğumda bende ölüyorduk.3 gün önce kontrolde herşey normal dedi 3 gün sonra doğum sancısı girdi.araştırma has. kaldırdılar çocukta bende zehirlenmişiz.8 aylık doğdu kuzu.o da bende günlerce yoğun bakımda yattık.görevini layığıyla yapan da var başından savan da.ama insan hayatı bu oyuncak değil

aynen haklısın. yakındaki hastaneye gittim zaten kendi doktorum değil bu. benim doktorum o kadar pozitif ve tatlı bir kadın ki.olmasa bile insnaı mutlu ediyor gönderiyor :)
hastanede misin telefonlamı bilgi alacaksın canım

B bibliyofil_k canım hayırlı olsun testini görünce çok mutlu oldum. Allahın izniyle gebelik başlamış. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirmeyi de nasip etsin.
Benim 3 gün geçmişti erken gebelik testi yapmıştım tam net çıktı iki çizgide. Ama bu normal gebelik testlerinde 2. çizgi hiç çıkmamıştı bile. Ertesi gün değerim 387 falan çıkmıştı. O yüzden doktorun net çıkması lazımdı demesine aldırma.

yaa ne güzel yazdın canım. İnşallah dediğin gibi olur.benim de 5 gün geçti. 2 3 saate herşey belli olacak bakalım. burası bana uğurlu gelecek olursa.

Kotu olmus tabi gece atistirmasi. Ama eminim ki uykusuzlugun cok etkisi var. Insallah bebisin rahat guzel uyku ceksin ki sen de diyetini daha rahat devam edebilesin cnaim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…