Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünkü menüz kızlaarr
28.03.2018
Sabah:
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 kk peynir ve 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: yarım muz
Öğlen:
1 kase ezogelin çorbası, 1 tabak tavuk sote
Ara: 10 tane badem ve 1 avuç kadar kuru üzüm
Akşam: yoğurt ve meyve (meyveye karar veremedim)

yaa ne güzel yazdın canım. İnşallah dediğin gibi olur.benim de 5 gün geçti. 2 3 saate herşey belli olacak bakalım. burası bana uğurlu gelecek olursa.
Rakibimm insallah hayirli, gguzel haberlerini bekliyoruz. Herseey gonlunce olsun canim

ay rakibim inşallah dua edin bana :)
Esinin haberi var mi sonucu beklediginden? Yoksa surpriz mi yapacaksin? Ben surpriz yapmistim esime ama soyleyene kadar da kendimi zor tutmustum
Rabbim herseyin en hayirlisini gonlune gore versin canim benim

Esinin haberi var mi sonucu beklediginden? Yoksa surpriz mi yapacaksin? Ben surpriz yapmistim esime ama soyleyene kadar da kendimi zor tutmustum
Rabbim herseyin en hayirlisini gonlune gore versin canim benim

yok söylemedim test yaptığımdan bile haberi yok. eğer yoksa üzülmesin diye söylemek istemedim. çıkarsa da eve gidince söyleyeceğim canım.

Menünü çok beğendim ben ,ekmek bir dilim de olabilir belki

yok söylemedim test yaptığımdan bile haberi yok. eğer yoksa üzülmesin diye söylemek istemedim. çıkarsa da eve gidince söyleyeceğim canım.
Bence msj at eşine bebeginin agzından babacım ben şuan uzun bir yola çıktım size kavuşacağım günü iple çekiyorum annemi üzme 8ay sonra yanınızdayım diye ay ne güzel olur inş bu mutluluğu tadarsın kuzum benim valla sen bi doguracan biz sabah beri 9dogurduk burda

28 Mart menü ;
Kahvaltı ;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
10 yeşil zeytin (çok oldu )
1 kase tavuksuyu çorba

Ara ;1 portakal

Akşam ; 1 ızgara balık
Turp +yeşil salata

Ara ;sade türk kahvesi
Sade soda

Ara ;5 badem
Kayısılı Form çayı
2 kuru kayısı

2,5 lt su

Afiyet olsun menüm güzel hafif olmuş akşama çorbada içe bilirsin yogurtla acıkırsın

Güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…