- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
75 le mezun oldum 77çıktım şuan 75.7 yimGuli bacim sen kac kiloyla mezun olmuş oldun simdi? Şu an kaçlardasin?
Çok teşekkür ederim.yarin mutlaka deneyeceğim.1litre suyu kaynatıp içine 3sallama yeşil çay atıyorum demliyorum soguyunca içine yarım limon sıkıp kabuğuda içine atıyorum üzerine 1şişe sade soda ekleyip karıştırıp içiyorum canım ister tek seferde ister gün boyu içe bilirsin ödem atıyo ve şişkinlik gideriyo
Ben yattim bacim iyi gecelerKızçeler nörüyonuz yaaa
İyi geceler kuzum benimBen yattim bacim iyi geceler
Allah herseyin hayirlisini versin benim de dusuk çıktı ister istemez korktum acaba yarin mi test yaptirsam bir daha
Evet canım senin içinde mahsuru yoksabulutungokyuzu canım ben spor yapmayanları bildirmeye devam edeyimmi?
Başka nasıl çözebiliriz acaba irade sorununu. Ben ne kadar görmezsem tatlı tuzlu o kadar yemiyorum. Ama sence senin için başka ne çözüm olabilirbende sonunun iyi olmayacağını biliyorum ama iradenim zayıfladığını hissediyorum
oruç ta 25 gün var daha, ramazana kadar yarılayım diyorum
Tüh. Kız yedinde moralin düzeldimi heKızlar bugün akşam yemeği nde kaçırdım yaa.off tutamadim kendimi.moralim bozuk olunca hep böyle oluyor
Insallah son aylarda hep 10 gun gecikmeli oldum belki dongum değişmistir bilmiyorum ama dun 34.gundu ve degerim 28 cikti. Herseyin hayirlisi.Aslında 5 gün gecikmene karşı biraz düşük değer ama tabi hemen kötüye yormamak lazım. Geç döllenme olmuş olabilir. İyi düşünelim iyi olsun İnşallah.
soffty birde gülümse abla bir hafta bile geçmeden mezuniyetin tadına varamadan böyle oldu dimi abla. H Hamzakifzulal kaç kere dedi kıymetini bilin buraların diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?