Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bugün akşam yemeği nde kaçırdım yaa.off tutamadim kendimi.moralim bozuk olunca hep böyle oluyor

Çok teşekkür ederim.yarin mutlaka deneyeceğim.

Allah herseyin hayirlisini versin benim de dusuk çıktı ister istemez korktum acaba yarin mi test yaptirsam bir daha

Aslında 5 gün gecikmene karşı biraz düşük değer ama tabi hemen kötüye yormamak lazım. Geç döllenme olmuş olabilir. İyi düşünelim iyi olsun İnşallah.

bende sonunun iyi olmayacağını biliyorum ama iradenim zayıfladığını hissediyorum
oruç ta 25 gün var daha, ramazana kadar yarılayım diyorum
Başka nasıl çözebiliriz acaba irade sorununu. Ben ne kadar görmezsem tatlı tuzlu o kadar yemiyorum. Ama sence senin için başka ne çözüm olabilir

28.03.2018 çarşamba

Sabah 11.00
2 yumurta pişirdim (dereotu ve az şor peynir)
4 tel peynir
1tk ayva reçeli
1çk tereyağı
3 zeytin
1 kırmızı biber tavada çevirdim öyle bi

Öğle 16.00
4 çikolata kaplı portakal (badem kadar)
3 leblebi
2-3 gojiberry mi ne o
1 sakız
1 mısır

Kuruyemişçiye girmenin azizliği

Akşam 20.00
2 dilim pırasalı karatah böreği
Çok azcık mayonez ( böreğin kokusunu bastırsın diye)

kizlar benim kafa yerinde degil valla unutuyorum buraya girmeyi şimdi birden aklima geldi valla şok oldum. beni bu ara idare edin cok yogunum gelen giden işte.cuma annemlere giidicem babam için kuranı kerim okuncak ben kilomu yarin bildiririm unutmazsam inşaAllah

Aslında 5 gün gecikmene karşı biraz düşük değer ama tabi hemen kötüye yormamak lazım. Geç döllenme olmuş olabilir. İyi düşünelim iyi olsun İnşallah.
Insallah son aylarda hep 10 gun gecikmeli oldum belki dongum değişmistir bilmiyorum ama dun 34.gundu ve degerim 28 cikti. Herseyin hayirlisi.

soffty birde gülümse abla bir hafta bile geçmeden mezuniyetin tadına varamadan böyle oldu dimi abla. H Hamzakifzulal kaç kere dedi kıymetini bilin buraların diye

Çok doğru canım bende obez olmadan son çıkıştan dçnüp karataya başladım yine buraya sıl girerek motive olacağım

Kaptanlık görevi hayırlı olsun
Hakkıyla yapacağına eminim
Anka_misali de rahatlar özler gelir bizi eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…